Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydka Wrocławianka

JESTEM BRZYDKA :(

Polecane posty

Nigdy nikogo nie poznam faceta, znajomych, jeste samotna i szpetna - Wiek 24 lata - Wzrost 167cm - Waga 50 kg - grube umięsnione łydki od jazdy na rowerze w czasach szkolnych - grube uda, typ gruszki - KROTKIE NOGI jak u jakiegos dziecka, no okropne :( sa umiesnione i wyglądaja na jeszcze krotsze - chuda górna czesc tułowia, praktycznie zero piersi, 13 latki maja znacznie wieksze - chude przedramiona i ramiona, dłonie pająka :O - mimo to nie mam idealnie plaskiego brzucha, mam fałde dosc sporą mogą ja bez problemu złapac palcami gdy sie pochyle lub np siedze jak teraz - problem z nadmiernym owłosieniem zwłaszcza na nogach i rekach - faceci nie mają takich kłaków jak ja :(, nawet na pośladkach mam włosy porazka, dobrze ze nie rosną mi na twarzy i klatce piersiowej chyba bym się zaćpala na smierc - tłusta cera, widoczne pory zwlaszcza na nosie jakby ktos mi go podziurkował iglą - zapadnięte oczodoły, wygladam na wiecznie zmeczoną, postarza mnie to strasznie - lewe oko ''skręca'' mi na bok, mam jakiegos zeza albo cos :O do tego powieka nad tym okiem opada mi bardziej niz nad drugim, na zdjeciach jest to bardzo widoczne, w szkole wiele ososb pytalo sie mnie co mi jest..ze mam jedno oko ''wieksze od drugiego'' :O - robią mi sie zmarszczki miedzy brwiami ze zlosci chyba i ciąglej irytacji, do tego zmarszczka na czole - NOS moja zyciowa porażka, szeroki jak u Murzynki, bulwiasty z lekkim garbem, ani męski ani kobiecy, po prostu wstrętny kartofel :( - włosy...obcinam sie na krótko, za szyje, mam bardzo przetluszczające sie wlosy, sztywne sterczące, zadnej fryzury nie moge ulozyc. Kolor...eh brązowo-rudawy, obrzydliwy - stopy zbyt duze jak na moj wzrost, nosze az 40stke!! sportowe 41... duzy paluch jest bardzo duzy :O - niepodoba mi sie wygląd mojej cipki, mam te okropne motylki jak u starej baby :O - brak pupy, jestem płaska - krzywe zęby, zwłaszcza na dole wszystkie krzywe i górna dwójka i trojka - Nie umiem się ubrać, chce wyglądac elegancko ? Wyglądam wtedy jak małolata ktora wybiera sie na zakończenie roku szkolnego...Chce wygladac ''seksownie :O'' wygladam jak tirówka chamsko i wulgarnie Na codzien nosze jeansy o rozmiar za duze, szerokie, jakąs bluzke, workowatą bluze, sweter golf i kurtka za tyłek albo jakis plaszcz , zakrywam sie cała. Latem tez dlugie lniane spodnie albo rybaczki, czesto chodze tez w bluzach, mieszkam w duzym miescie i na szczescie tutaj nikt nie zwraca na to uwagi ze jest 35 stopni a ja w swetrze łaze. Nie mam zadnych znajomych, tylko jedną kolezanke z z liceum z ktora sie widuje raz na pol roku. Byłam na kilku randkach (z internetu) wszystkie porazki, zaden sie nie odezwal PO. Nie poszłam na studia, rodzice maja mnie dosc...ze nie studiuje, ze nawet do pracy nie poszłam tylko siedze i ''gram'' na komputerze albo ogladam telewizor. Calymi dniami siedze w domu albo chodze godzinami z psem po lesie i łąkach. Niestety silą zostalam zmuszona by isc na studia zaoczne od pazdziernika :O Jestem po prostu paskudą, takich jak ja nie widujecie bo siedzimy w domu i nikt nas nie ogląda

Gość Spermero
Masz Lipe xD :D

Gość ytytytyt
Zawsze mogło być gorzej

Gość yamunna
wiesz co sa ksiezki o tym jak wzmocnic magnetyzm -niedawno wyszła ksiazka pt Silna i kobieca-o tym ze kazda baba niezalenie od wieku wygladu figury moz e byc obiektem westchnien -zamow w jakiejs ksiegarni wyslykkowej

Gość Dagtmdjpmd
Jestes dla mnie wyzwaniem. chcialabym doprowadzić Cię do takiego stanu że uznasz że Jestes piękna. zabrac na zakupy, nauczyć dbać o siebie, makijażem Tuszowac niedoskonałości, nauczyć ubierać. Skad Jestes?

Gość yamunna
o to sie rozchodzi ze s abbay wyglad nijaki -a osobistymagnetyzm sprawia ze fececi je oblegaja - wile ma to naturalnie alr coz szkodzi sprobowac wytrenowac?

Gość ytytytyt
Sądząc po nicku chyba z Wrocławia:P

Gość noz z czarna jekojescia
zasluzylas sobie na to swoim lenistwem. nad wygladem mozna popracowac, ale to ze nie chcesz isc na studia i nie masz ambicji przekresla ciebie zupelnie.

Gość noz z czarna jekojescia
i przestancie jej doradzac zeby sie zrobila na bostwo to faceci poleca- nie poleca, kobieta ktora tak siebie zaniedbuje i nie ma ambicji sama skazuje sie na zyciowa porazke, wszystko co ja spotyka to to na co sama zapracowala.

Gość kukukukokokokukokuko
Przestań się nad sobą użalać i coś z tym zrób :) Nie ma kobiet brzytkich tylko leniwe i zaniedbane! Wejdź na forum dla kobiet abckosmetyczne.pl tam są eksperci z różnych dziedzin i pomogą Ci wyjść na prostą- normalnie zadawaj pytania i na wszystkie dostaniesz odpowiedź. Masz tam mnóstwo tematów jak o siebie zadbać w domu tanim kosztem, jak się ubierać itp. Dodatkowo za pisanie na forum dostaje się kosmetyki- nie pamiętam dokładnie, ale tam jest konkurs opisany przez moderatora to się zaloguj i sobie poczytaj :)

Gość Brzydki chłopak
Wiem co czujesz choć u mnie problemem jeśt głównie twarz..a raczej twarz potwora..ja też jestem zupełnie sam:-/ mam 22lata.192cm wzrostu.82kg nie mam przyjaciół choć oddałbym innym serce na ręce..każdy ma mnie za gorszego:-( choć jestem komunikatywną osoba to ludzie mnie odrzucają a ja boję się ich reakcji.min.komentarzy bardziej niż śmierci..jej czasem proszę o łaskę by to się skończyło..jeśli chcesz popisać z kimś kto czuje co Ty oto mój mail sebkas@onet.eu

Gość sfcw23eads
A co ja mam zrobić? Mam 24 centrymetrowego penisa i żadnej lasce do mordy się nie mieści :(

Gość 747gf1hfg1h4hgj
to wsadz koledze z pracy :classic_cool:

Kolego z dużym penisem. Nie masz ochotę na brzudulkę? W razie czego załóżę worek na głowę albo pończochę.

Gość 56yhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj78
to nieprawda że istnieją brzydkie dziewczyny tylko po prostu niektóre nie umieją się wylansować

Gość ghggggggggggggg
56yhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj78 - gowno prawda, istnieją brzydkie, niektorzy maja po prostu brzydka budowe twarzy, np wielki podbrodek czy szczurzą buzie

Gość gość
Kochana wszystko możesz poprawić .Zacznij nosić okulary korygujące wadę wzroku.Z tłustą cerą idź do kosmetyczki.Włosy zacznij myć co 1-2 dni.Używaj różnych kosmetyków pielęgnacyjnych.Jeśli nie zwróć się o poradę do fryzjera.Wyszukaj jakieś fajne ćwiczenia na nogi i brzuch.Włosy możesz zawsze przefarbować. Z krzywym zgryzem zwróć się do ortodonty i on zdecyduje czy powinnaś nosić aparat wyjmowany czy stały.Udaj się do chirurga estetycznego,który wstrzyknie ci do nosa kwas hialurynowy czy jak tam mu i twój nos stanie się prosty.Dobierz do swojego kształtu twarzy fryzurę .Dobierz strój makijaż ,a przede wszystkim zacznij dbać o siebie ;) Wiadomo trochę pracy jest .

Gość ona548

Wygląd to nie wszystko dziewczyno! Na pewno masz jakieś zalety, tylko ty widzisz same wady.

Gość ona548

zresztą przypierdalać sie o wygląd cipki!? to już chyba przesada, wyolbrzymiasz swoje wady.