Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6u7tuyui

Zdradziła mnie, no po prostu masakra

Polecane posty

Gość 6u7tuyui

Jestem w szoku ! totalnie załamany ! Rok temu rozpadł się mój 8 letni związek ( moja ex zrobiła skoczek w bok )..Po roku znalazłem sobie nową dziewczynę młodszą która po części wyciągnęła nie z wielkiej depresji i pomogła stanąć na nogi,ja mam 25 lat ona 18 lat.Było wszystko cudownie, no po prostu cud miód związek, poznała moich rodziców ja jej, znaliśmy się i żyliśmy sobie.Ona skończyła szkołę , w wakacje często pomagała mi w pracy, spędzaliśmy razem czas, było dużo miłości uczucia i seksu.Od miesiąca coś było jednak nie tak, ona się tłumaczyła tym że jest zmęczona że nie ogarnia bo teraz się szkoła zaczęła i tak dalej.Ale wczoraj była u mnie, jakoś ożywiła się, uprawialiśmy seks a po seksie zaczęła płakać i mi powiedziała że mnie przez ostatni miesiąc zdradzała :( Trzy razy poszła do łóżka z takim kolesiem którego znam z widzenia.Jestem tak wściekły że nie wiem co zrobić, jak sobie pomyślę że on ją posuwał a ja jeszcze wczoraj uprawiałem z nią seks to mnie po prostu naciąga że jakiś obcy koleś miał w jej cipce to co ja wkładałem jeszcze wczoraj.Wybuchnąłem, ona płakała, przepraszała ale wyrzuciłem ją, dla mnie to definitywny koniec.Czy dzisiaj każda laska taka jest ?? Przed nią miałem parę dziewczyn i wszystkie wyczułem już na początku że to kurewki ale ona była wyjątkowa a tu takie coś, widocznie super się maskowała.Myślałem że z nią się ustatkuję, mieliśmy plany...Boże jaki ten świat jest do bani :(

Gość Ciekawie mówicie
Nie, nie wszystkie takie są, ale zaraz tu przyjdą i powiedzą, że każda to dzi... Poza tym nie wiem po co tak dokładnie ludzie opisują swoje przeżycia seksualne, " obcy koleś miał w jej cipce to co ja wkładałem jeszcze wczoraj" ;/

Gość donna donna
Wiesz...ja jestem w związku z dużą różnica wieku i do głowy nie przyszło mi zdradzać. Ale to on zaczął...koleżanki z pracy, byłe...nie wiem. Kłamał, brał narkotyki a mnie traktował jak gowno. A seksu odmawiał. I stało się, pomyślałam o zdradzie. Jak ty traktowales swoją dziewczynę? Seks był często? Brakowało jej czegos ?

Gość 6u7tuyui
Chodzi o to, że ja jej po tym jak on ją ruchał lizałem cipkę. I mam teraz wrażenie, że ten dziwny smak, który czułem to jego sperma.

Gość nviowanivewbnwe
rok temu rozpadł sie twój związek, po roku znalazłeś nową laske (czyli teraz!) i niby jestes z nią tyle czasu... plączesz sie w zeznaniach

Gość donna donna
Aha i jakby była okazja to zdradzilabym. Jak dziewczyna zdradza to już jest jej naprawdę źle.

Gość Ciekawie mówicie
Sam zobacz jak Ty wulgarnie piszesz. Ona ma dopiero 18 lat, więc ja bym nie oczekiwała od niej za wiele. Jest chyba mało dziewczyn, które są baaaaaardzo dojrzałe...

Gość 6u7tuyui
Najgorsze, że mogłem niewinnie złapać HIV od niej :( :(

nie, nie wszystkie sa dzis takie. generalnie to czesciej sie zdarza, ze faceci zdradzaja - miales pecha. masz jeszcze czas na poznanie fajnej dziewczyny

Gość Szopek
Bo kobiety to skończone egoistki.

Gość 6u7tuyui
Ale w sumie żal mi trochę się z nią rozstawać, bo w łóżku jest jak zawodowa dziwka. Za to co wyczyniami w burdelu musiał bym słono zapłacić.

Gość donna donna
Nie każda młoda dziewczyna będzie zdradzać. Ja mam inne zasady, przynajmniej miałam. Szanuje jeśli jestem szanowana. Mam 20 lat a w związku od 3ech. Mogłabym mieć każdego (no prawie) a postanowiłam być wierna. I co mi to dało? NIE WARTO.

Gość 6u7tuyui
Ssij pałę!

Gość Ciekawie mówicie
Ludzie teraz ledwo co się znają i już tworzą "związki". Człowieka chyba nigdy do końca byc pewnym.

Gość Cii*
Przecież to prowo, hahaha :D

Gość ona552
Nie wszystkie takie są, ja jestem tego przykładem, jak kogoś kocham nie jestem w stanie na innego nawet zerknąć, a co dopiero takie świństwo. Mam przerwę z chłopakiem, bo np. nie mogę znieść myśli, że ogląda por * no. Czyli zdradza mnie wzrokowo patrząc na inne nagie kobiety. Ma wszystko, a i tak nie dogodzi. Ten świat jest teraz porąbany! ;( Łącze się z Tobą w bólu, rycze już parę dni.

Gość 6u7tuyui
Przecież pisałem, że to prowo. Nie dociera?

Gość 6u7tuyui
Nie pisałem tutaj nic od pierwsze postu, tamto na górze to podszywy jakiegoś debila proszę nie zwracajcie na nie uwagi. Ja się rozstałem i w ciągu roku umawiałem na spotkania i każda znajomość niczym innym nie zaowocowała, później poznałem moją obecną ex dziewczynę która mi pomogła wyjść z dołka i uwierzyłem dzięki niej że normalne dziewczyny jeszcze istnieją.Od pół roku byliśmy razem, było cudownie, nie zrobiłem niczego żeby miała do tego pretekst.W łóżku zadowalałem ją bardzo dobrze, miała przede mną jednego faceta i gadała że seks z nim to była porażka.Wiem że miała cudowny seks bo nie raz widziałem jak zachowywała się podczas seksu w dodatku doprowadzałem ją do częstych wytrysków.W sferze uczuciowej również niczego jej nie brakowało, miała wszystko, mieszkanie ze mną, miłość, dbałem o nią lepiej niż o mnie a jednak to zrobiła.Pytałem ją dlaczego to mi odpowiedziała że sama nie wie, że tak wyszło, że ten chłopak już kiedyś o nią zabiegał ale ona nie chciała z nim choć nie ukrywała że od zawsze się jej podobał.Pierwszy raz stało się to podobno trzy tygodnie temu, spotkała go jak wracała z sklepu, on jej zaproponował że odprowadzi ją do mieszkania a zamiast tego poszli do niego na herbatę, on się do niej dobrał a ona uległa, spodobało jej się i zrobiła to z nim jeszcze drugi raz.Z jednej strony podziwiam ją za to że się przyznała do tego a z drugiej jej nienawidzę.

Gość bywam szczesliwa
Autorze - prosta sprawa ! miala wszystko przy Tobie jak piszesz, wiec znudziles sie, nie musiala sie starac, ot proza zycia .....

Gość zdrada to dziś norma wśród
kobiet. Żadna nie potrafi być wierna w przeciwieństwie do mężczyzn.

Gość lota_rka
18 lat to jeszcze nie kobieta:D nawet jak ma duże cycki ,musi pokosztować miodu żeby na ul się zdecydować :)

Gość moja radaaaaa
od 4 lat jestem w związku i jakoś nie zdradziłam ani razu, a więc są jeszcze normalne kobiety. Niestety wybrałeś nieodpowiednią. dziewczyna jest bardzo młoda, a więc jak można wiązać plany na przyszłość z kimś kto jeszcze nie poznał życia, nie dorósł do ustatkowania się.

Gość w tych czasach w tym wiek
u to teraz normalne

Gość w tych czasach w tym wiek
dokladnie, w wieku 18 lat, to dopiero ksztaltuje sie dojrzalosc, sam wiedziales decydujac sie na taka relacje

Gość malasmutnakrolewna
drogi autorze! przykro mi to mowic, ale ona od poczatku Cie nie kochala. Gdyby Cie kochala to nigdy nie zrobilaby czegos takiego. Wspolczuje Ci sama mialam podobna sytuacje z moim eks :/ zapomnij o niej, ale nie poddawaj sie! wartosciowych facetow niewielu z pewnoscia spotkasz ta, ktora Cie pokocha calym sercem i uszczesliwi a wtedy nigdy nie zdradzi. powodzenia!

Gość gvhjgfdfghgf
"18 lat to jeszcze nie kobieta nawet jak ma duże cycki ,musi pokosztować miodu żeby na ul się zdecydować " nie słuchaj tych idiotek :O nic nie musi, nie każda nastka jest niedojrzałą małolatą zdejmującą gacie przed byle kim zdecydowała się na związek to powinna być wierna a skoro nie to masz prawo z nią zerwać, ja bym nigdy nie wybaczyła zdrady

Kobietami rzadza ich cipy, te mlode maja strasznie niskie poczucie wlasnej wartosci i zrobia wszystko zeby faceci o nie zabiegali. Niedaj sie w to wciagnac - dump that bitch.