Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elirna

Propozycja jakiś fajnych autek do 5tys.

Polecane posty

moze corsa, astra, tigra albo golf III honda civic fiat punto albo seicento :D spokojnie mozna cos w miare fajnego wybrac :D

Gość trolololo od rana
Proponuję Hondę Civic, najlepiej z tych montowanych w Japonii. Nie kupuj nic na F - fiatów (miałam, psuje się non stop i rdzewieje na potęgę), fordów (rodzice mają - rdza i drogie części) i francuskich (też miałam, masakra z cenami remontów). Teraz jeżdżę starym Civicem, jedzie jak trzeba, psuje się rzadko, ceny części średnie, ale jest dużo używek. Ogólnie na plus.

Gość Mini Morris
co z tym kotem - to takie mało kobiece ;)

Gość co z tym kotem
w sumie nie ma auta, ktore by sie nie psulo, kazde ma jakas bolaczke tylko zalezy czy naprawisz ja za 10, 100 czy 1000zl ;p

Gość co z tym kotem
ej moi rodzice mieli 2 fordy, my tez i nie narzekamy, ale musze przyznac ze dobrze trafilismy z kupnem, jak slepej kurze ziarno

Gość prawictwo pospolite1
bdury .. Najgorsze samochody to ople i volksvageny .. Kilka razy widziałem opla astre F na jezdni holowanego .. Nigdy nie spotkałem holowanego Forda .

Gość aiszaSlask.
Mam do sprzedania za 4 tys citroena xare. Blacharka jest w bardzo dobrym stanie i ogólnie autko jest ok. Trzeba tylko przy kole jakas drobna czesc wymienic. Szkoda mi sprzedawac ale nie mam pracy teraz,ledwo ubezpieczenie oplacilam. Jestem z okolic Katowic jakby co

honda (civic) kiedys byla na topie to sa calkiem fajne samochody . Problem w tym ze czesto kupuja je ludzie młodzi ktorzy lubia naciskac na gaz i zajezdzaja silniki .. Zakup civica to niestety jest troche jak zakup BMW . Ale jak kupisz od starszej osoby . To jest dobre auto .

Gość trolololo od rana
Dlatego z Hond trzeba brać cokolwiek byle nie hatchback / liftback, bo młodzież np. sedanami się nie wozi.

Gość co z tym kotem
Jak sie kupi od jakiegos namietnego palacza gum, albo dziadka (co tez nie jest dobre, zamulone auto), czy tam poskladane z 3 innych to i Ford bedzie holowany ;P Moj kolega kupil, 'IGŁA! od policjanta, kolega!" przod czerwony, tyl szary ;p a wyszlo po stluczce jak kit odlecial

Gość co z tym kotem
to samo o hondzie pomysalam za pierwszym wpisem, ale nic nie chcialam gadac :)

moj sasiad ma opla agile i cały czas mu sie psuje .

Gość co z tym kotem
a moj wyagera i placze co naprawa ;P

hehe kazde auto bedzie sie psulo i sie rozleci, jezeli nie bylo nalezycie servisowane i dbane !!!!

Gość Dmuchacz i ruchacz
Najlepsze jest takie, gdzie jest dużo miejsca na dobre dup.ango :classic_cool:

Gość co z tym kotem
oo literowka *chodzilo o voyagera

Gość co z tym kotem
no ale mazda 6 z bodajze 2002? 2003? nie pamietam, ale chyba nie bardzo sie udala karoseria :/

Gość co z tym kotem
albo laguna ktoras tam napiszkowana elektryka... to juz nie ma ze nie dbane, kazdy wypusci czasem bubel

hehe laguna II 1.9 dci krolowa lawet :D passat b6 2.0 tdi rowniez lekko spierdolony :D hehe ale jak juz wczesniej napisalem jak auto nie bylo szanowane to tylko ten proces mozna jeszcze przyspieszyc :D

Gość co z tym kotem
Ej ale dyskusja dyskusją, ale autorka wogóle się nie udziela, czy coś sie jej podoba, czy odpada na starcie

Gość yhyhyhy
topic off