Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

dzien chlopa tusz tusz

Polecane posty

Witam, o zdrowie nie pytam bo sprawy wazniejsze mam. chodzi o to, ze zbliza sie dzien chlopa, moj mazsz chce laptopa, ale z mojej tysiecznej wyplatki mogie jedynie se na kalkulator pozwolic. Dlatego pytam was, co tanim kosztem mozna przygotowac tak do dziesienciu zlotych. przygotuje talony z zyczeniami (to scionglam z jakiegos forum) I co jeszcze?

Pytanie kieruje glownie do chlopakow co lubio gry kaputerowe karabinowe oraz pilkie nozno- kibicostwo.

Pomorze ktos? Co wy dziewczyny nic nie kupujecie? A wy chlopaki nic nie chcecie?

Gość DOBRZE ZE KTOS
przypomnial bo moj sie czepia od dwoch lat ze mu nawet zyczen nie skladam1 przeciez nie jestem w podstawowce do doaska... dorosly prawie 35 lat a jeszcze mu takie duperele w glowie.

Moj tez stary, ale jary jak to sie mowi. Ciasta nie zrobie bo za duzo roboty, a ja len. Co jeszcze kobiety? Wymyslcie. Dajcie jakis sprytny pomysl. Bo wiecie jak potem bendzie dzien kobiet to nie chce zostac gola I wesaola bez niczego.

A myslicie, ze lepiej mu kupic duze lustro do przed pokoju (tutej bardziej z mysla o mnie), czy gre komputerowa na play stejsion, z ktorej ja wcale nie skorzystam?

Gość anal lubi anal
helou fiel , kup mu talon na red tube , sie chłopina ucieszy, i seks kamerke w przymierzalni sklepu,,,

Gość prawictwo pospolite1
ja bym chciał loda z połykiem na dzien chopa

Gość anal lubi anal
sie cenisz facet

Gość ja mam radem
kóp mu tłóka do tłóczenia kartofluw to i ty skożystarz z tego rzeby sie jebnońć w ten gópi łep

O nie nie, zadne inne gole baby nie wchodzow rachube. Nawet nie ma o tym mowy! Prosze mi nie wbijac tego we glowe bo zara jak go spotkam to mu afere zrobie za nic.zadnych bab tylko ja.

Mamy tluczek I mamy walek. Osprzent kuchienny mamy caly, z reszto I tak nikt nie gotuje, ja pytam co mu sprezetowac. Sluchajcie a moze kino?

Gość anal lubi anal
dzoana kup mu piffo , daj łobejrzeć meczyka, zrób jajecznice na słoninie i będzie gites.Oni maja małe wymagania

kino , laptop - nie lód z połykiem - tak

Piwo pija bez tego swieta, meczyki tez regularnie sa, za jajecznico chiba tak srednio przepada, wiec tez chiba odpada. A cos orginalniejszego, zeby potem I mi sie czyms odwdzienczyl? A nie jakies tam kwiaty?

pewnie myslicie ze prowokuje .hehe

Gość anal lubi anal
nie , ja fanka.Dalas ten katalog strojów weselnych , bo czekałam. Wyślij go do mamusi, na obiad :D 2 w 1

Nie no co ty, askond ze? To normalne, ze masz takie pragnienie. Kazdy facet by chcial.

A piszesz tak samo jak kolbi, no nic mogie sie mylic. Ojaki katalok ci chodzi? Jesli chodzi o opis strojow weselnych to jusz byl. Innych katalogow nie posiadam. do czyjej mamusiu mam go poslac? Do jego? Do tej czarownicy co ma dresy z lidla? I zaklada je na kazdo okazje, nawet na wesela? A w zyciu. Po moim trupie. Ona go chciala otruc niedawno.

Gość anal lubi anal
fanka fanka, długopisy miałam ci kupić.Tak o to chodzi, jest to jeszcze na kafe ? daj linka.I daj go do mamusi, ty odpoczniesz a chłopina sie naje.

Kurcze teera nie mogie szukac, bo ja ze pracy pisze a zara koncze. Wpisz w google moj nick I ci sie wyswietlo moje tematy tam gdzies powinno byc. wole w garach siedziec niz uczszesliwiac jego matkie dziwkie I dawac jej synka. a jakie dlugopisy? Ja nic nie pamientam???

Power randzers perfumy mu kupuje srednio raz w miesiacu bez okazji. Juz ma tego sama nie wiem ille.

Gość anal lubi anal
kuzwa do pisania, mówiłam że ci u ruskich kupie bylebyś pisała.Kiepsko traktujesz fanów [foch} Zrób mu pokaz z tańcem na rurze

Gość anal lubi anal
podaj tajtla szukalam ale jest o grubych i to jak baby sie w pl ubieraja i ni uja wiecej

Idolko moja najsampier kup te pisaki I dopiero pogadamy. A na rurze to jak mam zatanczyc jak rury ni mom???