Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strihji6887878

Młodzi samotni 20 lat

Polecane posty

Gość strihji6887878

Zapraszam wszystkich młodych ludzi którzy z różnych względów czują się samotni nie mają nikogo bliskiego drugiej połówki rodziny chodzi mi o osoby młode bo tak naprawdę gdy jesteśmy bardzo młodzi i nie mamy doświadczenia to gorzej znosimy samotność niż nasi starsi koledzy i koleżanki

Gość Slużyt
No hej, ja jestem w tym przedziale wiekowym i jestem przygnębiony samotnością, może ktoś starszy podzieli się swoim doświadczeniem w tej materii.

Gość RISTENKRISTEN
Trzeba mieć kupę szczęścia żeby znaleźć kogoś kto nas pokocha i nam odpowiada może gdybyśmy patrzyli na ludzi i myśleli a może to jest wartościowy człowiek? a nie tylko na ładną buzię.... Chciałoby się nie być samotnym tym bardziej w młodym wieku to pragnienie jest ogromne

Gość hjikkj7777777777777777777
Każdy kto pisze na kafe jest samotny nieważne czy stary czy młody niektórzy atakują bo tylko w taki sposób mogą z kimś pogadać a bardzo tego potrzebują...

Ja się czuję samotna utrzymuję się i mieszkam sama, rodzina ma mnie w dupie tak samo znajomi a z facetem się rozstałam wiec siła wyższa czy moje przeznaczenie. Czasem się zastanawiam skąd ja mam tyle siły by nadal walczyć..

Gość najki najki
ojej ja również jestem w tym przedziale wiekowym, jestem samotna lecz szalona, dziś piątek wieczór a najchętniej bym z kimś się pośmiać chciała ale nie ma z kim ... też się zastanawiam co ja tu jeszcze robię tyle lat i skąd mam tyle siły

Gość Em*Ka 2...
Miło, że ktoś zaczął ten temat... Większość osób wyśmiewa samotność dwudziestolatków, bo to fanaberia, która za chwile minie i "o co tyle płaczu". Myśle, że każdy może czuć się samotny w ten czy inny sposób i fajnie jak może zaradzić chociażby podzieleniem się żalem na forum:)

Gość Moloczko
A minie bo co? Jak dla mnie nie minie a może się tylko pogłębić ten stan bo i na jakiej podstawie ma się coś poprawić? Prawiczki też miały kiedyś te dwadzieścia lat i co, wyszli na prostą? Oczywiście, że nie.

Gość Em*Ka 2...
Jak mam doła też wychodzę z takiego założenia:(. Jeśli do tej pory się nic nie zmieniło, to co nagle może się wydarzyć? Niby nie czuje presji, ale chciałabym wiedzieć, że czekam na coś co nastąpi... A nie cieszyć się jedynie szczęściem ludzi zakochanych dookoła.

Gość trochę_starsza
ale czego wam brakuje? Miłosci? Zeby bylo z kim chodzic za raczke? Czy w ogóle nie macie nikogo - znajomych, przyjaciół, rodziny?

Gość Em*Ka 2...
A co w tym złego? Mam przyjaciół i rodzinę (myśle jak większość osób tutaj), ale każdy chce czegoś więcej. Nie chodzi o trzymanie się za rączkę i całowanie, żeby zachować pozory nie-samotności. Dobrze jest kogoś kochać i czuć się kochanym. Tyle.

Gość Moloczko
No ja nie mam prawie rodziny, za kilka lat zostanę sam jak palec. Znajomych też niet ale na nich mi nie zależy. Wolałbym poznać jakąś wartościową dziewczynę.

Gość uśmiechniętakiki67
Moloczko a chciałbyś w przyszłości mieć rodzinę kochającą żonę cudowne dzieci? Pewnie tak ale nie załamuj się wszystko przed Tobą

Gość kolhidda
w gazetach piszą -z e nawet emeryturze mozna znalezc przyjazn wstapic do jakiejs organiazaji -hhaha

Gość Em*Ka 2...
Myśle, że perspektywa poznania bratniej duszy już za 40 lat nikogo nie satyfakcjonuje. Miło byłoby poznać kogoś dojrzałego, ale psychicznie Jeszcze zanim będzie się chodziło z kimś balkonik w balkonik...

Gość uśmiechniętakiki67
A ja chcę napisać tu historię prawdziwą która może obudzi w Was nadzieje. A więc jedna taka normalna dziewczyna nie miała w ogóle szczęścia w miłości i jako 20latka właściwie nie wierzyła że spotka kiedyś miłość skupiła się więc na studiach i pracy. i kiedy wydawała się że nic już w sferze miłosnej jej nie czeka wieku 30 lat poznała fajnego faceta przystojnego miłego uczciwego wrażliwego a do tego pracowitego i bogatego i zakochała się w nim a on w niej. Ich ślub był jak z bajki takie wszystko pięknie zorganizowane a oni darzą się miłością szacunkiem wsparciem i teraz spodziewają się 1 dziecka. Nigdy nie wiemy co nas czeka tak naprawdę nigdy nie powinniśmy tracić nadziei

Gość kolhidda
ja na emeryturze to sie bede w tivi gapiła a nie do ludzi wychodziła -bo ich nienawidze

Gość jhbjhbgjgvfgcfgvhjhku8uh786
kolhidda a czemu nienawidzisz ludzi?

Gość kolhidda
za szykanowanie w szkole i w przedszkolu

Gość Em*Ka 2...
To jak się ich tak nienawidzi, to chyba lepszego stanu niż samotność nie można sobie wymarzyć. Więc w czym problem?

Gość kolhidda
dla samotnika ideał - to niekoniecznosc chodzenia do pracy - bo np ma kapitał lub nieruchomosci do wynajecia - ewentualnie wolny zawod i mieszkanie na odludziu a nie tam gdzie sa skupiska ludzi - coz ttylko z a duza kase mozna kupic komfort zycia

Gość uśmiechniętakiki67
kolhidda KAŻdego kiedyś wyśmiano ośmieszono poniżono ale trzeba mieć to w dupie i iść dalej nie warto oglądać się za siebie weź sraj na tych debili co Ci dokuczali i teraz już o tym nie myśl tylko ŻYJ tak jak chcesz

Gość A ja bym chciał być ojcem
kiedyś ale moje pokolenie kobiet albo nie chce albo nie nadaje się kompletnie do stałych związków.

Gość uśmiechniętakiki67
kiedyś ale moje pokolenie kobiet albo nie chce albo nie nadaje się kompletnie do stałych związków A O JAKIM POKOLENIU KONKRETNIE MÓWISZ JAKI PRZEDZIAŁ WIEKOWY?

Gość kolhidda
ludzie to skurwiele i nigdy zdania nie zmienie

Gość kolhidda
nie ma dobrych ludzi

Gość Em*Ka 2...
Mało to jest kobiet, które nie myślą poważnie o związku i nie chcą zakładać rodzin. Nie wiem w jakim Ty otoczeniu żyjesz...

Gość chcielibyście być
ojcami,żeby hodować mentalnych zboczeńców jakimi są wszystkie kafe prawiki

Gość chcielibyście być
To,że ludzie jak są razem,to mają dzieci,to jedna sprawa,ale to,że ktoś ma obsesję rodzicielską,to dobrze może się nie skończyć.

Gość co poradzić, że nie chcecie
porządnych mężczyzn z zasadami - dalej piszcie te swoje historie, że zdradzone, okłamywane, bite itp. tak się kończy gardzenie dobrymi facetami.