Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kataa

Brązowy okres ! :>

Polecane posty

Gość Kataa
A moze powtórzyć test ? Bo jak pojde na izbe przyjęć to mnie chyba tam wyśmieją że z okresem do nich przyszłam

Gość Kataa
Nie, nic nie ma normalny jest tylko że lekko brozowo- czerwono ani bardziej czerwony ani bardziej brązowy

Gość mata12
test wykazał ciąże. Nie wyśmieją Cię. Bynajmniej nie mają takiego prawa. Ja w połowie ciąży też miałam lekkie krawienie, zbyłam to... bo to była noc. Stwierdziłam, że jak do rana nie przejdzie to pojadę. I teraz żałuję, bo gdybym szybko zareagowała ciąże dałoby się utrzymać, bo było to późnie poronienie czyli przedwczesny poród. Zadzwoń chociaż do ginekologa co to może oznaczać.

Gość Chce dziecko :(
kataa powtórz test...

Gość Kataa
No teraz to mnie wystraszyłaś .. Ide się ubrać zaraz moj M. przyjedzie z pracy i pojedziemy na tą izbę zobaczyć. Jak wroce to tam znać ...

Gość mata12
ok, nie musi to oznaczać najgorszego , ale lepiej to sprawdzić zawsze będziesz spokojniejsza. :)

Gość Kataa
Jak się ciesze !!! Byłam na tej izbie przysłali do mnie ginekologa zrobili wszystkie badania. Okazało się ze zostanę mamą ! I że to już 5tydzień. Z tym okresem powiedziała że niektore kobiety tak mają i że w moim przypadku jest to normalne i mogę tak mieć nawet do 3miesiąca. Dzidzia rozwija się prawidłowo i jest wszystko dobrze. Mata dzięki za wszytko :)

Gość matarna
Gratuluję!! Dobrze,ze wszystko ok z dzieckiem:)

Gość Kataa
Dziękuje :)

Gość doremifasol
kataa - jak wyglda u ciebie to krwawienie i który dzień już trwa?

Gość doremifasol
kataa, ja też tak miałam i test pokazał mi 2 kreseczki w tygodniu idę do lekarza, napisz proszę jak u Ciebie wyglądał @

Gość doremifasol
kataa nadal masz te krwawienia/plamienia????

Gość doremifasol
kataa - będę wieczorem, pogadamy????? Jestem w podobnej sytuacji

Gość wiuustynkiwerowa
Gratuluje. Ja mam podobnie, miałam okres taki brązowy, niby sie skończył ale ja mam nadal ból brzucha jak przed @ :o obawiam się ciąży :( teraz nie jestem gotowa, chyba jutro zrobie test :o

Gość spoko loko
Ja chce powiedziec, ze brazowy okres to nie zawsze ciąża. Ja taki miałąm np. mając zaburzenia hormonalne.

Gość wiuustynkiwerowa
spoko loko U mnie jest male prawdopodobieństwo ciąży, dlatego dziwi mnie to brązowe krwawienie, jakie problemy hormonalne?

Gość spoko loko
A no wykryto u mnie policystyczne jajniki. Okres przychodził jak chciał, do tego takie plamienia zamiast.

Gość wiuustynkiwerowa
U mnie są " na czas" tylko w ostatnie 2 dni, mam brązowe krwawienie, dziwnie to wyglada, ale trudno- musze iść do lekarza :o

Gość masz problemmm z
masz niedobór progesteronu, zrób badania zanim zajdziesz w ciąże, wtedy to będzie prawdziwy problem

Gość mata12
Cieszę się również razem z Tobą :) że z dzidzią wszystko jest w porządku.

UU nie było mnie trochę problem z internetem :) doremifasol Ja w pierwszy dzień dostałm takie jakby plamienia brązowe, na drugi dzień miałam brązowy okres zero jakiejś tam krwistości, na trzeci dzień był już mieszany, czwart dzień był już ostatnim. Zawsze miesiączkowałam 7 dni. A teraz 4 dni brązowy i bardziej skąpy i tylko jajniki kuły

Gość to moze jak ja
ja tak mam po odstawieniu antykoncepcji.. i nie jestem w ciazy.

Witam mam problem od wtorku 21.02 mam brązowy miesiaczke ale strasznie słabom taką jak w pierwsze dni nie mam bólu brzucha jak na miesiaczke tylko raz na jakis czas mnie zaboli w okolicy pępka i troszke nizej ciaza wchodzi w gre poniewaz kochalismy sie z mezem bez zabespieczenia 13.02 ale nie wiem czy tak szybko by były objawy ciazy mam nieregularny okres wiec nie wiem czy to były dni płodne czy nie a ostatnia miesiaczke miałam od 12.01 do 20.01 a wczesniej miałam 3 miesiace przerwy i nie miałam okresu wgl wiec doradźcie cos czy ciaza czy jakis inny problem bo juz nie wiem :-( Prosze o szybka odpowiedz :-(

Gość gość
Witam dziewczyny...mam podobny problem mam niby okres ktory dostalam regulalnie lecz troche krwi wiecej brazowej.zawsze mam bolesne miesiaczki zas ten nic nie odczuwam..zrobilam test i jest negatywny..

Gość wermina
Musze sie kogos poradzic. Przyjechalam na wakacje nad morze do pracy. W lipvu mialam malo bolesny okres i wszystko bylo okej, ostatnimi dniami ciagle kreci mi sie w glowie,mam ochote wymiotowac i rax mi sie zdarzylo jak tydzien temu dostalam okres to chyba z bolo wymiotowalam ale nie jestem pewna. Dzis powiennien mi sie skonczyc okres ale od 2 dni mam takie brazowe plamienie,mysle ze to od zmiany klimatu xxy przemeczenia. Wcxoraj wzielam proszki na elektrolity zeby postawily mnie na nogi i udalo sie dzis jest lepiej. Z moim partnerem w czasie stosunku nie zabezpieczalismy sie ostatnio i jest pewny ze nie doszedl kiedy byl w srodku. Kupilam test ciazowy,poczekam az plamienie przejdzie i zrobie. A wy jak myslicie moze byc to ciaza czy z przemeczenia

Gość Wiolka28
Witam.mam pytanko,ostatnią @ miałam 12.08 ,spoznia mi się 14dni,ale w piątek 23 dostalam brązowego plamienia trwa ono do dzis.czuje sie dobrze,bo podczas @umieram z bolu ,zawsze mam nieregularne @ ,nieraz 5 dni,innym razem w terminie czasami nawet 2tyg ale wtedy przychodziła.miała ktoraś z was tak?moze to zapalenie?testu nie robiłam

Gość gość
Zrób w razie co test jak są szanse żebyś była w ciąży , brązowe plamienia pojawiają się zamiast okresu w ciąży gdy jest za mało progesteronu , zrób test ciążowy i idź do ginekologa jak wyjdzie na tak da Ci luteinę albo duphaston a jak na nie będzie szukał przyczyny brązowego plamienia