Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos tam mam na glowie

Strupki z łupieżu ????????

Polecane posty

hej witajcie Mam dosyc specyficzny problem moze ktos ma podobny ? Mam zdrowa ladne wlosy, Nie mam łupieżu, ani innych problemow jak przetłuszczanie się itp. Natomiast czasami w jednym miejscu to jest ok 3 cm2 robią mi się takie grudki. Na samym szczycie glowy, ale nie na czubku tylko tak z tyłu troche. Nie boli, nie piecze nic. Ale jak zdrapie to widze jak by grudkę łupiezu. Cos jak strupek ale biały. I jak przejade palcem w tym miejscu to czuje ze cos tam mam. co to za cholerstwo ? moze byc tak ze skora wydziel zbyt duzo czegos w tym tylko miejscu?? i to czasami ?

up up p

Gość ewaabra
też mam coś takiego... oczywiście wybieram się do lekarza od ponad roku, ale zawsze brakuje czasu jak pójdziesz i postawi Ci diagnozę to daj znać

Gość mam podobny problem
dermatolog powiedziala, ze to odmiana lupiezu, na tle nerwowym, dal aleki na recepte, robione, ale powiedziala, ze to bedzie nawracac i zanikac niezaleznieod leczenia. I miala racje :(

o jej ! mam to samo i nigdy nie wpadło mi do głowy, że to może być na tle nerwowym... w sumie bardzo dużo się denerwuję...

Moje dziecko takie ma aż brązowe ale zastanawiam się czy czasem nie od tego że gdy ciemiuche miał to nie starannie mu to wyczesałam. I co teraz z tym zrobić?