Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoTuRobić

Matka i poznawanie faceta - czy to nie będzie głupie?

Polecane posty

Gość CoTuRobić

Mam taki problem - bardzo zainteresowałam się ostatnio pewnym kolesiem. Widziałam go kilka razy, ale nie miałam okazji, żeby zapytać go o to, jak się nazywa, skąd jest itp. Moja mama zna kilku ludzi z jego rodziny - ma z nimi częsty kontakt. I tutaj pytanie: czy waszym zdaniem mogę prosić matkę, aby zapytała kogoś z tej jego rodziny o dane tego kolesia - tzn., jak się nazywa, skąd jest itp.? Nie będzie to głupie Waszym zdaniem? Takie poznawanie przez matkę? Czy ci ludzie nie wyśmieja tego? Baaardzo chciałabym znależć go gdzieś na fb czy nawet nk i zagadać, bo trochę sie zauroczyłam, no ale nie mam innej możliwości niż poproszenie matki o pomoc ;( Co o tym wszystkim myslicie?

Gość e23233234
mysle, ze to zalosne, bo to facet powinien zabiegac

Gość wzlot
moim zdaniem wywiad środowiskowy wcale nie zaszkodzi a gdy się dowiesz więcej to być może zauroczenie minie

Gość CoTuRobić
Ale ja nie chce o niego na razie zabiegac. Chcę się czegoś o nim w ogole dowiedziec. A sama nie mam możliwości niestety.

Gość CoTuRobić
Rudowłosa - próbuje szukam szukam i nic :( niestety facet ma nazwisko zupełnie inne niż ta jego rodzina, która zna moja matka i prawdopodobnie nie mieszkają w tym samym mieście, dlatego samodzielne zlokalizowanie tego faceta jest chyba niemożliwe :(

Gość CoTuRobić
uppppppp

Gość CoTuRobić
upppppppp