Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lojkaaa

szok co ja dzisiaj widziałam

Polecane posty

Gość .TTT
albo sytuacja z dzisiaj.. kobita w przykrótkiej, poplamionej bluzce, obdrapanej torebce.. wysiada z busa w jakiejś wiosce.. ciąża na oko 6 miesiąc.. Boże święty.. nie stać ją na bluzkę na szmatach za 2 zł, a dzieciaka sobie robi? Poszaleli w dzisiejszych czasach?

Gość dobrze immmmm
zgadza sie, rodzą dziecko za dzieckiem, nie mając wystarczająco zaplecza finansowego, później bieganie po mops, narzekanie, ja mam tak u siebie na osiedlu, pioruńtwo narodzi a później narzeka, że wszystko drogie, że brak finansów, że tyle pracy,

Gość autorka to dzieci raczej nie
posiada...to takie dziwne, że matka ubiera dzieci na plac zabaw w byle jaki ciuch nadający się do ewentualnego zniszczenia tylko i wyłącznie?! Takie to dziwne, że się dziecko ubrudzi podczas wyjścia i na placu zabaw?! To, że dzieci są aktywne ruchowo i trzeba ich pilnować, żeby miały wszystkie nogi ręce i inne części ciała w całości to też jest aż tak dziwne?! Ona za nimi latała i pilnowała, a inna posadzi dupsko na ławce a potem płacz i zgrzytanie zębów bo malec spadł z drabinki i złamał nogę...albo jeszcze co innego mu się stało. Opanuj się kobieto-autorko!

Każde dzieci są inne i może akurat ją było stać na 3 dzieci i chciała mieć. Bo ja sobie powiedziałam że mam jedno i jak będzie mnie stać to wtedy będę chciała drugie bo to wydatek.

bo ludzie najpierw dzieci robia, bo chca miec sliczna "niunie" ( co to za okreslenie ?), a potem lament, ze ciezko, ze obowiazkow duzo, kasy malo. i potem sie dziwic, ze taka matka z trojka malych dzieci wyglada jak nieboskie stworzenie, nawet jak ma kase, to i tak czasu brak, zeby jakos wygladac. takich co potrafia wszystko sobie zoeganizowac przy wiekszej ilosci dzieci jest malo.