Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jakostak

CIAGLE POWTARZAJACY SIE PROBLEM:(

Polecane posty

Gość jakostak

powiedzcie mi dlaczego od zawsze pojawia sie u mnie ten sam problem. chodzi o sfere zawodowa. pracuje od 9 lat. w sumie w 4 firmach (plus starz ale to sie nie liczy- chcieli mnie zostawic ale nie odpowiadala mi placa w urzedzie bo znalazalam cos "lepszego"). wszystkie stanowiska byly stanowiskami biurowymi, odpowiedzialnymi, mialam osiagniecia (dostawalam wysokie premie uznaniowe). w kazdej byl jakis problem- w PIERWSZEJ nie chciano mnie zarejestrowac przez ponad rok wiec znalazlam DRUGA- tutaj pracowalam ponad dwa lata i po tym czasie zainteresowal sie mna "prywatnie" zonaty prezes firmy- nie odpowiadalo mi to wiec znalazlam TRZECIA- tutaj pracowalam dosc dlugo ale po jakims czasie firma sie zamknela (nie z powodu upadlosci- to byly prywatne sprawy wlasciciela, o ktorych nie chce tu pisac). znalazlam wiec CZWARTA- bylo swietnie do chwili gdy ktos z rodziny szefa stracil prace. szef przyjal go na moje miejsce a mi zaproponowal bycie asystentka tego nowego pracownika- mialabym wykonywac nadal swoje obowiazki ale moja wyplate bral by nowy pracownik a ja jakies ochlapy (szef mial wobec niego dlugi wdziecznosci). oczywiscie gdy ta nowa osoba znalazla by prace ja wrocila bym na swoje miejsce ale nie wiadomo ile by to trwalo. a do tego czasu miala bym dostawac najnizsza krajowa. zwolnilam sie. dla jasnosci- kazdy mnie chwalil jako pracownika wiec watek, ze poprostu chciano sie mnie pozbyc odpada. dowodem na to sa premie uznaniowe i to wysokie. czy wisi nade mna jakies fatum? jak sie od tego uwolnic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować