Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roza_bez_kolcow

Jak to jest z facetami...

Polecane posty

Gość Roza_bez_kolcow

Lepiej udawac malo dostepna, nie zainteresowana czy wrecz przeciwnie? Byc ulegla, odzywac sie pierwsza, spotykac sie zawsze kiedy on chce. Jak to jest?

Gość Najlepiej nie udawac
🖐️

Gość córka mafi
to zalezy od sytuacji, te wszystkie warianty ale po trochu adekwatnie do tego co sie dzieje

Gość Roza_bez_kolcow
No,bo ja wlasnie jestem bardziej tym pierwszym typem dziewczyny a ewidentnie zauwazylam,ze dziewczyny ktore sa otwarte, szybkie w sensie mowieniu o swoich uczuciach potrzebach itd pisza zawsze pierwsze, proponuja pierwsze spotkania, to najczesniej maja kochajacych facetow, maja udane zycie towarzyskie itd Dziwne troche,bo bylam zawsze innego zdania.Ze to faceet powinnien zabiegac o wzgledy i podobno faceci wola zdobywac niz byc zdobywani.

Gość rtrtrtyty
szanowac sie przede wszystkim ;) dupy nie dawac. tyle..

Roza_bez_kolcow Lepiej udawac malo dostepna, nie zainteresowana czy wrecz przeciwnie? Byc ulegla, odzywac sie pierwsza, spotykac sie zawsze kiedy on chce. Jak to jest? - Najlepiej być sobą 🖐️

Roza_bez_kolcow Lepiej udawac malo dostepna, nie zainteresowana czy wrecz przeciwnie? Byc ulegla, odzywac sie pierwsza, spotykac sie zawsze kiedy on chce. Jak to jest? - Najlepiej być sobą 🖐️

Gość Roza_bez_kolcow
Rytytyty - uwierz nie dziala ;) Ja akurat mam dystans co do tych spraw i kazdy facet ucieka jak tylko sie dowie,ze nie ma na co liczyc :) Brzydka nie jestem, glupia tym bardziej wiec chyba z nim jest cos nie tak :d

Gość Roza_bez_kolcow
Nimi*