Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no chyba zaciazylam

nie chce dziecka a chyba zaciazylam (:(:(

Polecane posty

Gość no chyba zaciazylam
wszystko fajnie jak ma sie partnera i normalny dom no i co oczywiste kase na utrzymanie tego kogos kto powinien byc owocem milosci. Tak niech bedzie to byla moja glupota. Tylko jesli on nie mialby dupy na boku to ta ciaza bylaby czyms co by nas scalilo a nie rozwalilo mi resztke zycia

Gość Agnes900
No cóż... Może jednak nie będzie źle i uznasz, że masz dla kogo żyć. Facet okazał się chujem, ale nie będziesz sama.

Gość Agnes900
No ale najpierw zrób test. :)

Gość bo nie moze i tyle
a ja nie uwazam tego za glupote, seks w 30. dc? no juz musialaby miec pecha naprawde zeby zajsc :o

Gość no chyba zaciazylam
powiedzcie mi tylko, moze macie dzieci, bylyscie w ciazy.. czy te objawy ktore mam..to s atakie bardziej ciazowe? wskazuja na ciaze czy mozliwe ze to wszystko to hormony powoduja? jutro rano zrobie test i napisze wam jaki wyrok. Dzieki za wsparcie i za wieszanie psow tez

Gość Agnes900
Ja za dużo się nasłuchałam opowieści o zajściach w ciążę podczas okresu i dni niepłodnych żeby ufać tym metodom, a najbardziej od wielu lat przed tymi metodami przestrzega mnie moja mama, która sama zaszła w dzień niepłodny. ;) Także dla mnie wszystkie dni są takie same, nie dzielę ich na płodne i niepłodne, zawsze należy się zabezpieczać.

Gość careaa
Ja mialam wszystkie objawy ciążowe.Chyba nawet same je jeszcze dodatkowo potęgowalam strachem przed ciążą.Mdłości,bole piersi,pobolewanie i większy brzuch.Myślalam ,że na bank ciąza,bo wszystko się zgadzało.A to hormony się rozchwiały i zrobily mi taką jazde.Bylam taka roztrzęsiona i spanikowana ,że nie moglam nawet odczytać wyniku testu ze strachu.

ja dzis jestem w ciązy a zaszłam w dniu spodziewanej miesiaczki :) nie chce cie tu załamywac ale w zyciu wszystko jest mozliwe! zrob test i bedziesz wiedziała, jak dla mnie to sama mozesz sobie wmawiac te objawy bo bardzo sie tego boisz. ja miałam tak raz ale u mnie znow była inna sytuacja ja znow strasznie pragnełam byc w ciazy i przy spoznionym okresie byłam swiecie przekonana ze jestem tez widziałam wszystkie objawy itd tak wiec głowa do góry i daj jutro znac co tam wyszło...

Gość careaa
Pamietam jak kiedyś ginekolog mi powiedzial ,że wiemy kiedy byla ostatnia miesiaczka ,ale nigdy nie wiemy kiedy dostaniemy nstp.Zwykly stres,przeziębienie,hormony mogą ją przyspieszyć lub opóżnić.

Gość nie do wiaryyyyyyyyyyy
okres miałas kobieto i nic nie wskazuje poza tym,ze jestes w ciązy,co to za schizy?bo cie cycki bolą,no bez przesady

Zawsze trzeba liczyć się z tym że można być w ciąży tymbardziej skoro cykle są nieregularne.Chyba na brak zabezpieczenia mogą pozwolić sobie panie które mają cykle jak w mordę strzelił,wiedzą dokładnie keidy mają dni płodne i samą owulację chociaż ja raczej bym się na tym nie opierała.A nikt z forum nie powie ci czy jesteś w ciąży, bo się nie dorobił szklanej kuli.Ja podobnie czuję się kiedy mam owulację, potem kiedy mam okres i również wtedy jak zaszłam w ciążę,pierwsze tygodnie, a taczej dni kiedy to czekałam na okres a się nie doczekałam.Nie wiesz, masz wątpliwości to zrób domowy test sikany,koszt ok 10-15zł,albo beta hcg 20-30zł,oczywiście nie teraz a wtedy kiedy możesz mieć prawdopodobną miesiączkę. Ale szczerze wątpię ,że ktokolwiek odpowie na pytanie ''powiedzcie co mi jest''zaczynające twój post...

Gość no chyba zaciazylam
ok, test zrobiony. Nie pamietam jeszcze takiego napiecia i zdenerwowania przez glupie 3 minuty. I co? I dupa blada! Nie wyszlo nic, kreski kontrolnej nie bylo ani drugiej. Czyli test jakis lipny byl :( Kurwa jak pech to pech

Gość mariczuia
A jaki test kupiłaś ?

Gość no chyba zaciazylam
pre test. A czemu, sa jakies gorsze i lepsze? za pare dni kupie kolejny i zrobie jakis inny moze btym razem

Gość careaa
Ty to masz chyba stalowe nerwy ,że z drugim testem czekasz pare dni.Ja to biegalam co chwilę po nowy żeby potwierdzić lub zaprzeczyć.Jak zobaczylam że ok ,to mialam już relaks na maksa,a tak to tylko zamartwianie .Wg mnie to w ciąży nie jesteś skoro mialaś po stosunku normalny okres,no,chyba że to było tylko plamienie i wzięłaś go za okres.Tylko ty będziesz wiedziala jak jest naprawde.

Gość bo nie moze i tyle
oj stalowe, nie moglabym wytrzymac kilku dni. ale fakt - te 3 minuty trwaja wiecznosc i to byly najgorsze minuty w moim zyciu :P :o:o

Gość mama dwojeczki
ta ciąza tylko w twojej psychice siedzi, nie ma możliwości czuć tak wczesnie jakiekolwiek objawy, nawet jak bys miała byc w ciązy to skoro jestes przed okresem to byłby 2 góra 3 tydzien, nie ma szans zebys na tym etapie miała objawy(poziom hormonu jest tak niski że niewykrywalny nawet testami, więc organizm jeszcze nic nie odczuwa , więc się uspokój- bo to napewno nie ciąza tylko strach o to że w niej jestes