Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no chyba zaciazylam

nie chce dziecka a chyba zaciazylam (:(:(

Polecane posty

Gość arya
to ja nie mam pytan . bez zabezpieczenia i jeszcze sobie pozwolilas zeby skonczyl w tobie , masakra. to teraz placz.

Gość no chyba zaciazylam
ale nie roumiecie ze to byl seks w dni nie plodne??? jak mam plodne to zawsze sie zabezpieczam!Juz pisalam ze bylam swiecie przekonana,ze to sa nieplodne ndni i nie ma szans na ciaze. Nic sobie nie wmawiam.Gdyby nie to jak sie czuje nie zaczelabym szukac na necie.

Gość no chyba zaciazylam
przykro mi efa,ja zawsze chcialam miec dziecko ale teraz jest na niego najmniej odpowiedni moment.Jestem na zyciowym zakrecie it o wielkim :( dla mnie ciaza to bylaby po prostu tragedia. Ja nie pozwoliam by skonczyl we mnie,to mial byc stosunek przerywany :(

Gość arya
a co ty w sredniowieczu myslami zyjesz?? nie wiesz ze metoda kalendarzyka to nasze babcie pamietaja ??!!

Gość arya
zamiast sie mazac zrob sobie jutro test

Gość Agnes900
Nieważne czy to były dni płodne, czy niepłodne. Tej metodzie nie należy ufać. No chyba, że dopuszczasz do siebie ewentualność ciąży i facet nie skończy w Tobie. W innym przypadku absolutnie nie należy polegać na tej metodzie. Zawsze można zajść w ciążę, nawet zdarza się, że kobiety zachodzą w trakcie okresu. Nie słyszałaś o tym?

Gość no chyba zaciazylam
myslalam ze ciaze z okresu to miedzy bajki mozna wlozyc :( ludzie nie obwiniajcie mnie,ja juz i tak wydalam na siebie wyrok. A test .. wychodzi po miesiaczce a nie przed przeciez, tak? lekarz tez nie wykryje wczesnej ciazy to co ja mam zrobic???? nawet jak wyjdzie negatywn to czuje sie tak dziwnie

Gość JHJHJH
test z porannego moczu i wykarze,mozesz tez zrobic beta hcg

Gość JHJHJH
moja siostra wpadla w trakcie trwania miesiaczki....

Gość no chyba zaciazylam
super dzieki za pocieszenie. nawet w ogole nie wiecie czy jestem a psy na mnie wieszacie :(

Gość wzlot
a czemu nie mozesz teraz miec dziecka?? opisz swoja sytuacje

Gość careaa
kurcze...co tak po dziewczynie jedziecie?Nie zdażyło wam się nigdy zapomnieć,rozumu nie odebrało? Piszesz ,że dostalaś po stosunku okres, to teraz możesz przeciewż zrobić test i nie zamartwiać się.Może to poprostu zaburzenia hormonalne.Też mialam podobne objawy,a to hormony się rozszalaly.Szkoda nerwow,idż po test .

Gość bo nie moze i tyle
po co wam jej sytuacja? bedziecie oceniac i stwierdzac, ze jednak da rade? :D i ze inni maja gorzej? ;) darujcie sobie :o piertolenie o tym, ze niejedna chcialaby byc na jej miejscu tez wsadzcie sobie w buty, co ja obchodzi, ze jakas by chciala, a nie moze, a ona moze jest w ciazy, ale nie chce? co to ma do rzeczy? zawsze znajdzie sie ktos, kto nie ma czegos, co mam ja, a moze tego nie szanuje, czego nie mam ja, a co ma ktos z was i nic to dla was nie znaczy. sytuacja innych nie ma tu nic do rzeczy, zrozumcie to wreszcie :o:o:o

Gość no chyba zaciazylam
pracowalam u meza w firmie,normalnie on mnie zatrudnial zebym miala placony zus ale nie ze bylam zatrudniona a sie byczylam tylko mialam swoje obowiazki jak kazdy. niestety zaczal sie kryzys,brakowalo kasy.Zaczelam przygladac sie dokladniej wszystkim fakturom,przelewom no i co okazalo sie,ze on ma kochanke ktora jest jedna z pracownic. Nie chce tego opisywac szczegolowo,ale ona tez jest w ciazy,pewnie z nim nie wiem. Ja teraz nie mam za co zyc, nie mam pracy,wyprowadzilam sie do rodzicow zyjacych z emerytury. Tyle :(:(

Gość Agnes900
No właśnie, po co komu jej sytuacja? Ja np. też nie mogłabym mieć teraz dziecka. A dlaczego? Bo NIE CHCĘ! Uważam to za wystarczający powód.

Gość to walcz o swoje
a nie zeby kochanica zabrala wszystko

Gość Agnes900
Tak samo można powiedzieć dziewczynie, która nie może zajść w ciążę - Wiesz ile dziewczyn chciałoby być na Twoim miejscu? Nie musiałyby się zabezpieczać.

Gość no chyba zaciazylam
on i tak juz niewiele ma, nie chce w ogole liczy c na niego, czuje sie wystarczajaco ponizona. Matko jestem w czarnej dupie.

Gość Agnes900
nie moge miec dziecka bo mam fiuta ktorym sram

Gość bo nie moze i tyle
Agnes900 DOKLADNIE!!! :)

Gość careaa
Dziewczyno...nie nakręcaj się tylko zrob ten test i wtedy będziesz wiedziala napewno.Może niepotrzebnie się martwisz,szkoda zdrowia(wiem jak to jest),a jeżeli będzie na tak,to wtedy bedziesz sie zamartwiać i szukać wyjścia.Po co się zamartwiać jak może nie ma takiej potrzeby?

Gość zrob test zrob test
bo szkoda nerwow. te kilka minut z testem to byl najgorszy czas w moim zyciu, wiekszych nerwow chyba naprawde NIGDY nie przazylam :o:o:o ale fakt, lepiej zrobic i wiedziec na pewno :)

Gość no chyba zaciazylam
dziewczyny powiem wam jak to jest zycie mi sie zawalilo.myslalam juz ze gorzej byc nie moze i nagle zaczynam sie zle czuc. najpierw zbagatelizowalam to choc cchwilami te cycki dawaly do myslenia. Potem cale piersi i te naciaganie. Zaczelam szukac, bo normalnie zdjal mnie strach kiedy wszystko poskladalam do kupy. bo naprawde te objawy wygladaja na ciazowe :(:( jeszcze sie kurwa okaze ze jak bede w ciazy to termin bedziemy miec podobny

Gość bo nie moze i tyle
a rozwazasz aborcje? mialabys na nia pieniadze?

Gość bo nie moze i tyle
a ile Ty masz lat i ile ta jego kochanica? piertolony skurwiel, jak wszyscy faceci :o:o

Gość no chyba zaciazylam
dobra zrobie jutro test. Ja nie wiem jak ja to przezyje. boje sie samej mysli ze mam fo zrobic.. chyba juz w aptece zemdleje ze strachu

Gość Agnes900
Ja uważam, że kobieta powinna mieć prawo wyboru jeśli chodzi o aborcję, jednak wtedy, gdy naprawdę pilnowała tego by nie zajść w ciążę, a niestety się nie udało. Jednak jeśli Ty jesteś w ciąży to jest to wynikiem Twojej głupoty, bo nie można ufać kalendarzykom i w takiej sytuacji szkoda mi dziecka.

Gość jajecznica_po_chłopsku...
Ja miałam stosunek 2 dni po miesiączce i teraz mam 4,5 letniego syna... Też myślałam, że to dzień niepłodny. No ale w sumie cieszę się z niego niemal codziennie.

Gość no chyba zaciazylam
aboracja. same to slowo brzmi dla mnie jak morderstwo, nie mam kasy i nie wiem czy odwazylabym sie na to. nigdy nie musialam rozwac takiej opcji... :( ja mam 30 lat a ta ..... 26 :(( nie chce mi sie o nim myslec,,, jak to bedzie wygladlao... kazdy wie ze on ma romans i ona w ciazy pewnie z nim bo faceta nie miala,,, ja w ciazy i ona w ciazy matko jedyna nie wiem czy smiac sie czy plakac