milka111 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 witam, mam do sprzedania 2 nowe, nieotwierane opakowania pasty cukrowej do depilacji Camsakizi. odbior osobisty w pld ldn lub w centrum. moge rowniez wyslac poczta. Uzywalam tej pasty bardzo dlugi czas i bylam z niej bardzo zadowolona. Obecnie jestem w trakcie depilacji laserowiej i nie wolno mi wyrywac wlosow z cebulkami. emilia.mika@gmail.com 07591655223 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milka111 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 znak funta mi sie nie pojawil. cena 10 funtow za 2 opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neonikamnik Napisano Wrzesień 22, 2012 tez uzywalam tej pasty i zawsze mialam problem z jej kupnem :( szkoda, ze wczesniej cie nie znalam hahha no ale teraz tak jak ty chodze na zabiegi depilacji laserowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milka111 0 Napisano Wrzesień 22, 2012 no szkoda ale jesli znasz kogos kto bylby zainteresowany to daj znac, robie porzadki i chce sie pozbyc kosmetykow, ksiazek, elektroniki ktore kupilam a ich nie uzywam, to samo z dermalogica clay cleanser, tez chce sprzedac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach