Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekierap

Slabe krazenie krwi

Polecane posty

Witam, szukałam czy jest już podobny temat, ale nie znalazłam.. Tak jak wyżej, parę osób powiedziało mi ze mam słabe krążenie krwi a to przez to ze jestem strasznym zmarzluchem. Nie niepokoiło by mnie to gdyby nie to ze są dopiero początki chłodnych dni a ja już strasznie marznę. Zimne dłonie,stopy, sine paznokcie, usta..czasem nawet z zimna krew nie dochodzi mi do palców u rak jak i u stop.. Moze są jakieś sposoby? Czy tez może powinnam się zgłosić do lekarza?

Gość Marzenia się spełniają_*
z sinymi ustami i paznokciami powinnaś koniecznie zgłosić się do lekarza, bo to może być jakiś problem z sercem, a tu "domowe" sposoby nie pomogą

Gość merisska2
a jeśli chodzi o słabe krążenie kończyn dolnych to co byscie mi polecali? W internecie maxi3vena suplement diety chwala ale ja go nie bralam i nie jestem przekonana co myslicie o tym?

Gość alicjadaraz
też ostatnio mam problemy z krążeniem krwi lekarz nawet przypisał mi na wzmocnienie Maxi3Vena biorę już 2 tydzień mam nadzieję że coś mi się poprawi. Nie wiem czym to jest spowodowane nikt w rodzinie u mnie nie posiadał takiego problemu .

Gość glokkoa

u mnie z kolei prawie każda kobieta w rodzinie ma problemy z krążeniem krwi. takie życie... ale nie ma co się załamywać, tylko postarać się sobie z tym poradzić. ja też biorę tabletki maxi3vena, które zabrały ode mnie wieczorny ból i opuchliznę nóg. dzięki temu mam wiecej ochoty, żeby wyjść wieczorem i np. pobiegać lub pójść na pilates.

Gość ola

sport, dużo płynów, które rozrzedzają krew i ciśnienie się podnosi, a najlepiej to grzańca

Gość gamba

no, ale jednak codzienne aplikowanie grzańca może i poprawi krążenie, ale niekoniecznie dobrze podziała na inne funkcje poznawcze organizmu ;) ja łykam tabletki maxi3vena i uważam, że one mega szybko poprawiają krążenie o ogólny stan żył, więc nogi tak nie puchną po pracy.

Gość Gość

Venobon jest lepszyna krążenie --kasztanowiec z miłorzębem.Sama natura,bo ziołowe.

Gość Monikkka

Ja też mam genetyczne skłonności do słabego krążenia, szczególnie widać to po nogach, które kiedyś po całym dni bły opuchnięte tak, że aż nie miała siły chodzić. Moja mama wtedy dała mi maxi3vene i już po tygdoniu zauważyłam, że jest o wiele lepiej. Teraz już biorę miesiąc i w sumie zaponiałam już jak to jest mieć taki problem

Gość kima9

W maxi3vena fajne jest to, że ruszczyk lekarski rzeczywiście był używany przez naszych przodków do radzenia sobie z problemami z układem krążenia. Ta niepozorna roślinka działa przeciwzapalne i uszczelnia naczynia włosowate, co może mieć korzystny wpływ na układ krążenia.