Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkdekdk

CZY DA SIĘ PRACOWAĆ NA 2 ETATY ?

Polecane posty

Gość kkkdekdk

Czy uważacie, że da się pogodzić pracę na dwa pełne etaty ? Praca zmianowa - nocki i dniówki - praca na recepcji w hotelu i pensjonacie. Ewentualnie praca jako kelnerka + praca na recepcji również w dwóch niezależnych miejscach. Czy to ma sens ? Czy ktoś z Was pracował na 2 pełne etaty ?

Gość fsssssssssss
jeśli jesteś w stanie nie spać to jak najbardziej

Gość chyba tak się nie da
.....

Gość włos_na_4
a lekarze to jak pracują, nawet na pięć etatów i przemieszczają się z miejsca na miejsce , z kliniki do kliniki , tu posiedzą dwie godziny a w innym miejscu cztery godziny , wypiszą kilka recept i kilka L4 , niejsze aby zarobić 20 tys. zł. miesięcznie

Gość maj maz tak pracuje
jedna zmianowa-dniowka,nocki druga w wolne dni ale on ma dzien,noc i 4 dni wolnego i wlasnie w te dni wykonuje ta dodatkowa prace

Gość kkkdekdk
Lekarze to co innego ;) . Ja skończyłam turystykę, pracuję na recepcji w hotelu i mam możliwość podjęcia pracy na innej recepcji lub w knajpce jako kelnerka, ale boję się, że tego nie pogodzę.

Gość kkkdekdk
Ale czy Twój mąż pracuje na 2 pełne etaty czy ta druga praca jest w mniejszym wymiarze godzin i jest po prostu dorywcza ?

Gość mam to co chcę mieć
czy sie da? oczywiście :-) ja tygodniowo pracuję 92 godziny :-D to nawet więcej niż 2 etaty :-D

Gość maj maz tak pracuje
ta druga praca jest w pelnym wymiarze godzin ale tak sobie uklada,zeby nie kolidowala z ta pierwsza praca

Gość kkkdekdk
No i jak mąż daje radę ? Macie dla siebie choć trochę czasu ?

Gość maj maz tak pracuje
daje rade bo w tej pierwsej idzie na dzien,potem na noc i ma 4 dni wolnego on by sie na tym wolnym zanudzil ja tez pracuje np do 18nastej,19tej od rana czas jaki spedzamy ze soba to nie razem ale obok ale razem czyli rower,basen,kino,biegamy,spacerujemy itd razem chocby godzina bez internetu,dzwoniacego tel itp:)