Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzyWiecieJak...

Jak zapomniec o facecie?

Polecane posty

Gość CzyWiecieJak...

Macie na to jakieś sposoby? Bo myślenie o nim już mnie do szału doprowadza... :(

Nie mysleć zająć sie czym kolwiek poszukac sobie zajecia dodatkowego pasji która spełnia oczekiwania np makijaz tipsy szkolenia z tego zakresu

Gość też chciałabym wiedzieć
jak to zrobić :(

tez miałam taki problem ale zrobiłam tak jak pisałam wyzej i poszłam do pracy zupełnie mnie to zmieniło

Gość kochana,kochana.kochana
nie mysleć,a ile to trwa u ciebie?

Gość CzyWiecieJak...
właśnie problem jest taki, że nie mogę skupicuwagi, bo zaraz myśli wracaja do niego :( przykłąd: zanim on sie pojawił czytałam fajna książke,dzisiaj znowu zaczęłam ję czytać, ale nic, nie dam rady, odłożyłam po 5 min. :( ciesze się z tego, że za tydzień rok akademicki sięzaczyna, to moze tym sobie jakos pomogę. tylko że przez ten tydzień chyba zwariuję :(

trochę trwało aż potem poszłam do pracy poznałam nowych ludzi duzo ze mną rozmawiali i było ok ale najgorzej trochę było jak wracałam po pracy do domu ale przetrwałam

Gość połaman.aaa
lucero lucero@tlen.pl'; Nie mysleć zająć sie czym kolwiek poszukac sobie zajecia dodatkowego pasji która spełnia oczekiwania np makijaz tipsy szkolenia z tego zakresu rozwaliłaś mnie.... i jeszcze dobry makijaż do tego:) hahaha nie zapomnisz, nigdy się nie zapomina, ale spróbuj pomyśleć o nim trochę inaczej, poszukaj towarzystwa na samotne wieczory, zadbaj o siebie, nadrób zaległości (kino, książka ipt) i wtedy myśli o nim będą poprostu przemykały

ja zapomniałam poszłam do szkoły kosmetycznej miałam zajęcie miałam kontakt z ludzmi którzy mnie wspierali i nawet nie wiem sama kiedy przestałam o nim myśleć

Gość CzyWiecieJak...
tak wiem, spotkałam się wczoraj ze znajomymi i było fajnie, ale dzisiaj znowu jest źle... myślicie, że z czasem będę patrzeć na to coraz bardziej obojętnie? :( oby...

Ja myślę że zapomnisz po prostu masz uraz w sercu i było gto dla ciebie bardzo ważne przeżycie ale nie załamuj się jedni szybko zapominają drudzy długo rozpamiętują ale nie warto po co se nerwy psuć. pamiętaj czas leczy rany

Gość CzyWiecieJak...
dzięki :) postaram sie mniej analizowac, fantazjować i rozmyślać na jego temat. chociaż to baaaaaaaardzo trudne :(

Gość połaman.aaa
trudne?? nie dla pozytywnego myślenia:) rany, nie on pioerwszy nie ostatni. ile masz lat?

tak racje masz jestes pewnie młoda i taki szczur jak on nie zasługuję na taką inteligentną dziewczynę jak ty

Gość CzyWiecieJak...
21 lat. oczywiscie, że nie pierwszy i (mam nadzieję) nie ostatni, ale mimo wszystko dawno nie czułam się tak kiepsko przez żadnego faceta. powiedz cos więcej o tym pozytywnym myśleniu :P

a po drugie rozważ za i przeciw tego związku jego wady i zalety co by było gdybym była z nim......? np. był leniem śmierdzącym i bym miała dodatkowy krzyż do dżwigania a tak jesteś niezależna

pozytywne myslenie np obejrzeć motywujący film nabierzesz pewności siebie drugie wiara w siebie i swoje umiejętności

Gość CzyWiecieJak...
nie uscisliłam - nie byłam z nim w związku, spotykaliśmy się tylko i w końcu mnie olał, a ja niestety zdążyłam sie zauroczyć :( dzięki za wsparcie dziewczyny :*

Gość połaman.aaa
nie byłaś z nim i takie akcje... dość emocjonalnie podchodzisz do życia.... czasem wystarczy wyluzować... mówi Ci to starsza koleżanka:D

Gość CzyWiecieJak...
No niestety, jestem uczuciowa i rzeczywiście emocjonalnie podchodzę do TYCH spraw, przez co często dostaję w tyłek od życia ;/ za szybko się angażuję i przywiązuję do facetów;/ no i głównie moim problemem są nieszczesliwe zauroczenia.

Gość wredniucha
klina klinem - poszukaj szybko nowego towaru

Gość CzyWiecieJak...
wredniucha - wiem wiem, już to słyszałam ;), spróbuję się rozejrzeć, jak już mówiłam - dobrze, ze rok akademicki sie za chwile zaczyna ;) lucero - a ile masz lat? mam andzieję, że niedługo też będę w tych sprawach mądrzejsza i przestanę smucić sie głupio z powodu facetów...