Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniepokojony1842

Biała wydzielina z grudkami po orgazmie mojej dziewczyny

Polecane posty

Uprawialiśmy z dziewczyną peeting. Po jej orgazmie na moim palcu i w pochwie była biała wydzielina z grudkami które przypominały konsystencją ser. Dodam że to nie był jej pierwszy orgazm dziś i wcześniej tej wydzieliny nie zauważyłem. Co to może być? Czy mam podstawy żeby martwić się o infekcje jej pochwy?

Gość agula8
biała wydzielina z grudkami to zazwyczaj objaw infekcji grzybiczej, możesz poradzić dziewczynie maść clotrimazolum do wyleczenia i provag żel na przyszłość profilaktycznie. A przy okazji pamietaj o myciu rąk przed takmi zbliżeniami bo nie-mycie może byc przynczyną infekcji.Acha-z orgazmem to nie ma nic wspólnego.

Twoja dziewczyna ma grzybicę. Udajcie się do ginekologa, prze leczcie się wspólnie (abyście się wzajemnie nie zarażali) pamiętajcie o probiotykach po leczeniu aby nie było nawrotów infekcji. Ja stosuje lactovaginal dopochwowo, który zakładam zawsze po stosunku aby nie nabawić się infekcji. Pozdrawiam.

Gość angelalllla
Tak jak piszą dziewczyny to grzybica - wizyta u gin. wkazana i musicie wyleczyć się oboje - później kupcie sobie ten wspomniany provag żel, który przede wszystkim nawilża, pielęgnuje okolice intymne i chroni przed bakteriami, które możesz mieć np. właśnie na palcach - on dobry jest także do nawilżania przed stosunkiem więc nie ma potrzeby stosowania żeli intymnych - jest nie drogi a b. pomocny.