Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pliszkaaa

Czipowanie ludzi

Polecane posty

Gość Dr P. B.
Ty żyjesz w swoim świecie masz tych swoich fikcyjnych bilderbergów ufoludy i rząd światowy, może za dużo czasu masz nierobie :classic_cool:

Gość Dr P. B.
Jak jesteś taka mądra to powiedz co ACTA zmienia w polskim porządku prawnym? Ciekaw jestem bardzo twojej odpowiedzi, bo jestem 100% pewny że masz goowniane pojęcie

Gość daOlkaTolka
widzę, że nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi :P to tylko był przykład, bo ostatnia duża demonstracja, a raczej demonstracje to właśnie w tej sprawie były :P może następna sprawa będzie bardziej istotna, może przyszłe pokolenie będzie mieć naprawdę ważny powód do buntu przeciwko władzy, nigdy nie wiadomo. Niestety historia lubi się powtarzać, a już nie raz u władzy byli psychiczni ludzie. Ja tam bym nigdy nie pokładała pełnego zaufania w ludziach u władzy, nie dawałabym im takiej broni do ręki, ludzie byliby jak na smyczy z takimi czipami.

Gość Dr P. B.
Specjalnie dla was oddam w następnych wyborach głos na Palikota. Niech mu Duch Święty błogosławi, i Maryja z Jezusem pod pache (razem raźniej) :classic_cool:

Gość dodapieknamauroda
sluchaj jesli nic nie zmienialo to po co mieli bz to wprowadzac? poza tym wierz mi ze na zachodzie ludzie o wiele czesciej i gesciej patrza wladzy na rece. i o wiele czesciej sa organizowane protesz, poza tym ludzie nie maja mentalnosci ziemniakow, tylko sa na tyle obyci ze maja ogolna swiatowa wiedze. nie to co w polsze, bzle polska wies spokojna.

Gość Dr P. B.
Wrócmy jeszcze do tematu Ducha Świętego. Czy sądzicie że Pogromcy duchów mogliby go złapać tym swoim odkurzaczem? 🌼

Gość Dr P. B.
dodapieknamauroda ale ty głupia jesteś, widzisz, sama nie wiesz co ACTA zmienia i oczym stanowi a jesteś przeciw hahhaaha

Gość dodapieknamauroda
nie wiem, nie pamietam, przyznaje sie. wtedy nawet jesli ciut zrozumialam to tez nie bylam pewna w 100% czy nalezy to gnoic, bo w sumie kiepsko sie czuje ogladajac filmy za darmo. ah, chyba najwiekszym problemem bylo to ze nie mozna posiadac nawet frgmantow, ze moznabylo rekwirowac sprzet, albo szpiegowac obywatela? nie wiem. bylo to dla mnie ciut za skomplikowane. ale nie uwazam zeby protestujacym miano zamykac usta.

Gość daOlkaTolka
jednostka niewiele może, ale czasem pociąga tłumy za sobą, np. Wałęsa, Gandhii, Kennedy. Zdarzały się jednostki które rozpoczynały jakieś przemiany, czemu mają w przyszłości takie jednostki się nie pojawić?

Gość dodapieknamauroda
w sumie ludzie sa tak szpiegowani dzis ze na chuj czipy jeszcze? szpieguje i zbiera o was dane, i to o wszystkim, lacznie z intymnym, psychologicznym zyciem np facebook czy google na co sie z checia zgadzacie. Tu tez pozostawiacie swoje mysli... no i co?

Gość daOlkaTolka
szpiegowanie przez facebooka? :D chyba żartujesz, nie mam tam konta, wielu ludzi nie ma, zresztą kto to przegląda? tam są same śmiecio-informacje. Chodzi o czipy, które byłyby obowiązkowe, a z tego co wiem konto na facebooku, czy gmailu nie jest obowiązkowe póki co :D. Zresztą ktoś zakłada takie konto na facebooku i może walić różne ściemy i kłamać kreując nieprawdziwy wizerunek cool kolesia, a czip to powie, gdzie byłeś i kiedy, gdzie jesteś teraz ile masz na koncie, wszystkie prawdziwe dane, więc to słabe porównanie.

Gość Dr P. B.
W jaki sposób ktoś miałby przez czip zamontowany w twojej głowie czy w duupie uzyskać informacje o stanie twojego konta w banku ty głąbie bardaszany :D:D:D Mam coraz większą pewność że fani teorii spiskowych to kompletne debile z zerową wiedzą medyczną i techniczną

Gość Dr P. B.
Pojawia sie też pytanie, w jakim tempie kobiety po 30-tce dziwaczeją przy braku faceta :classic_cool:

Gość dodapieknamauroda
czip to czip, na to ludzie sie nie zgodza, a zarowno facebook jak i gmail sprzedaja twoje dane korporacjom w celach marketingowych, przyklad + reklamy pasujace do produktow ktore poszukiwalas w google, lub o ktorych korespondowalas.

Gość daOlkaTolka
bo czipy głąbie są m.in. do płatności, jest na to moda m.in. w klubach w L.A. poczytaj sobie, nawet w jednym odcinku CSI było to pokazane :D taka nowinka, nie masz przy sobie portfela i płacisz przez przyłożenie nadgarstka do czytnika, trudne takie to do pojęcia?

Gość dodapieknamauroda
koteczku jestem przed 30, o takich rzeczach rozmawialismy na studiach.

Gość Dr P. B.
No jak przez CSI zdobywasz swoją wiedze to moge tylko powiedzieć że żal mi cie ty tępa pało :D

Gość Dr P. B.
Przed 30? W to chyba nikt nie uwierzy :classic_cool:

Gość 18 lat przed 30
bo gadasz jak popierdolona 12

Gość daOlkaTolka
no tak, bo to nie możliwe, żeby człowiek miał współcześnie technologię wykorzystującą chipy z kart płatniczych w połączeniu z biomateriałami które umożliiwiają wszczepienie tego w rękę. Tak, to na pewno niemożliwe :D ograniczony człowiekecz widzę :D aższkoda czasu na dyskusje, bo skoro człowiek ma współcześnie wiedzę, która to umożliwia teoretycznie, to czemu nie zastosować tego w praktyce? to już musi być since fiction? :D Pewnie za Kopernika byłbyś tym co by najgłośniej krzyczał, że Ziemia jest płaska, a teoria Kopernika to jakaś teoria spiskowa :D

Gość dodapieknamauroda
przeciez wczesniej byl dany link do filmiku ze ludzie w hiszpanii maja takie czipy DO PLACENIA W BARACH, ale TO CO INNEGO NIZ NAKAZANIE TEGO LUDZIOM, NIZ WPROWADZENIE USTAWY NAKAZUJACEJ WSZYSTKIM OBYWATELOM WSZCZEPIENIE CZIPOW. A POZA TYM NIE BEDE WIECEJ PROWADZIC DYSKUSJI NA TYM POPIERDOLONYM PORTALU A PO 2. + WIDAC TU MNIEJ WIECEJ CZYM SA RZADY MOTLOCHU.

Gość Dr P. B.
Wole rządy motłochu niż rządy pomyleńców :o

Gość to sie stanie ale jeszcze nie
teraz. za pare lat i tyle.

Gość czytam i nie dowierzam
jak można być tak głupim i ślepym na rzeczywistość jak Dr P. B ? grupa Bilderberg spotyka się co roku, są tam ważni ludzie polityki, biznesu, finansów, wszystko dzieje się za zamkniętymi, drzwiami niewiele ludzi o tym wie. Media o tym nie mówią, ględzą o szczycie G8 i innych mało istotnych spotkaniach, kiedy plany na przyszłość są tak naprawę ustalane właśnie na spotkaniach grupy Bilderberg.

Gość coś małe zainteresowanie
tym tematem jest.. taaaaak kogo to obchodzi, że być może zaczipują Cie jak bydło? przecież zawsze można obejrzeć telewizję...