Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakposteowac?

Typ Księżniczki

Polecane posty

Gość Jakposteowac?

No wlasnie...typ ksiezniczki - jedynaczka, wychowywana bez ojca, z matka mieszka od jniedawna bo w dziecinstiwe tylko z zdizdadkami....bylismy razem i wszystko bylo spoko, wrecz cudownie ale pozniej zaczely sie humory, fochy, pretensje itd...pozniej rzepraszanie itd... w koncu sie rozstalismy ale jednak mimo tego zalujebo miala w sobie to cos ... stad moje pytanie do Was, mieliscie przejscia z rozkapryszonymi i rozpieszczonymi jedynaczkami ? jak postepoawc z takimi typami ? gdzie zawsze cos nei tak;]

Gość Wacław Wspaniały
ja miałem taką i podjąłem najlepszą decyzję. Rzuciłem ją.... i tak była beznamiętna w łóżku

Gość hhhhhhyt
a nie jesteś ty winny? Ona jest spko

Gość bhgjnftdhrgsfea
i super! ksieżniczka wie co robi! Tak kopię sie nieudaczników :F

Gość Jakposteowac?
Waclaw Wspanialy, chyba masz racje ;] zwlaszca ze kilka dni temu wyjechala na Erasmusa do holandii wiec utrzymanie tego byloby i tak ciezko ;] spoko, moja tez byla fest slaba. tzw. kloda :)

Gość blond naturalny
ja jestem jedynaczką wychowana bez ojca. Troche powielasz stereotyp o nas. Ja np nie jestem księżniczką. Co do samej dziewczyny: nie ma sposobu, musiałbyś odpuszczać na każdym kroku tylko ile wytrzymasz w takim związku? odpuść sobie z nią w ogóle, widać taki charakterek ma, niech znajdzie sobie pantoflarza który będzie jej usługiwał i dogadzał. Istnieją jeszcze normalne babki, znajdziesz jak dobrze poszukasz :)

Gość Jakposteowac?
tak, wychodze z tego samego zalozenia chyba wlasnie...dopiero co zazalem studia i wyjezdzam do innego miasta :) po co mi dodatkowe obciazenia i problemy :) dzieki!

Gość To nie jest typ ksiezniczki
tylko sa faceci co potrzebuja zeby im kobieta naplula na gebe kopala i ponizala i tylko przy takiej dobrze sie czuja bo musza caly czas sie o taka starac i zabiegac. Bo jak by raz takiego potraktowala jak faceta to bylby to jej koniec. Sam piszesz - miala kaprysy , zyc sie nie dalo, byla kloda ale i tak za nia tesknisz. To mowi samo za siebie