Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vpolav5145

mój ex ma kasy jak lodu. Co robić?

Polecane posty

Gość vpolav5145

Witam. Jestem matka nieslubnego dziecka. Mój ex płaci alimenty w kwocie 400 zł. Mój problem polega na tym iż wiem że stać go na więcej.Tylko nie wiem jak to udowodnić.Wrzenił sie w bardzo bogata rodzinę, mają kasy jak lodu, najnowsze samochody, extra dom, duża firma. Ex wykazuje najniższą krakowa w sądzie a wozi sie taka bryką że chol** mnie bierze. Sam gow** mial a teraz nawet dziecka nie odwiedza bo mu przez kasę woda z mózgu sie zrobiła. Jak to udowodnić i podwyższyć alimenty na chociaż 800 zł

Gość miszcz_kowal
skoro jak powiadasz ' Wrzenił sie w bardzo bogata rodzinę ' to musisz na początek zjeść słownik aby to wszystko jemu po 'polskiemu' udowodnić, że dziecko ma potrzeby i wydajesz na dziecko ponad 800 zł. miesięcznie

Gość hgfktudciy
Musisz udowodnic ,ze wydajesz na dziecko wiecej i tak na marginesie dlaczego jego nowa laska czy jej rodzina ma placic na Twoje dziecko :O to,ze tak trafil to juz dla mniego dobrze a on ma placic na dziecko nie jego nowa rodzina

Gość ino z zycia wziete i tez
z krakowa - detektyw i dowody. proste.

Gość wynajmij dobrego adwokata
na pewno z zoną nie ma intercyzy i mają wspólnote majatkową.Musisz doprowadzić do tego zeby ich dochód razem był brany pod uwagę i wtedy i on i ona płacą

Gość Bożena73
PO PROSTU POWIEDZ MU O SWOJEJ SYTUACJI SKORO TO JEGO DZIECKO TO ZAPEWNE POMOŻE.

Gość dfghytrfdxc
zawieź do nich dzieciaka i powiedz, że od tej pory mają się nim zajmować i go utrzymywać - zobaczysz jak im rura zmięknie - szybko zaczną płacić, żebyś tylko im sielanki nie przerywała

Gość VIP224
Albo pogadaj z jego żoną przedstaw sytuację. kobieta kobietę najlepiej zrozumie.

Gość wynajmij dobrego adwokata
takie chuje to nigdy nie pomagają!!! jak im oczy inną cipą zajdą! A ta suka do której poszedł powinna bulić ile wlezie na dziecko,bedzie mieć nauczke ze facetów z dziećmi sie nie bierze!

Gość vpolav5145
bożena 73 On wie jaką mam sytuację. We wrześniu Laura poszła do 1 klasy przed rozpoczęciem roku zadzwoniłam z pytaniem czy kupi jej książki, bo alimenty jego poszły na plecak i ubrania. Jego odpowiedź była taka alimenty dostałas to jej kup mi urodziło sie teraz dziecko i mam inne wydatki wiec nie zawracaj mi du** takimi pierdołami.

Gość fetyszystaRąk
Dlaczego suka? Nie rozumiem was? To jego 2 żona ona odpowiada za to że on miał z kimś dziecko?

Gość dfghytrfdxc
niestety nic na to nie poradzisz - w tym kraju jak facet nie chce płacić, to nikt go do tego nie zmusi

Gość sannGrinn
To kutas z niego poważnie? Czyli ma w dupie dziecko? A co na to jego żona?

Gość jego żona taka sama
jak i on dlatego jest tak a nie inaczej!! jak ktoś ma dużo kasy to chce jeszcze więcej !!

Gość vpolav5145
kiedys interesował sie dzieckiem. Zabierał ja do siebie, kupował prezenty, ubrania. Od czasu swojego ślubu nie odwiedził córki ani razu. Ja już teraz jej wytłumaczyłam że tata ma nowa rodzinę i niema czasu. Serce mnie boli jak wiedzę jak ona tęskni. Jakiś czas temu na mieście go zauważyłam z żona jak szedł, Laura zaczęła biec do niego a on odwrócił sie i poszedł w długa.Nie daje jej miłości to niech łoży na córkę należycie.

Gość vpolav5145
Nie wiem co na to jego żona bo ja nie mam z nią kontaktu. Wiedzę ja często ale przechodzimy obok siebie jak obcy ludzie.

Gość sannGrinn
Nie daje miłości? Czyli nie ma z nią kontaktu? Przykre to co piszesz aż się wierzyć nie chce Takiemu to jaja urwać! A dlaczego się rozstaliście? pewnie jego żona była przyczyną? Bo niezbyt miło się o niej wypowiadasz Skoro poznał ją po tobie to przekaz jej jaka jest twoja sytuacja,może pomoże i wpłynie na tego drania.

Gość vpolav5145
nasza córka interesują sie tylko dziadkowie, czyli rodzice mojego ex, zabierają ja do siebie często, ale wiem że jak ona u nich jest to ex z żona nie przyjeżdżają.

Gość Bożena73
Dziwne to co piszesz??? On ma uraz do ciebie i córki?

Gość Dr P. B.
Zostaw faceta w spokoju ty pasożycie :classic_cool:

Gość vpolav5145
Pisze tak o niej bo od czasu ich ślubu zerwał kontakt z córka, zreszta jak byli jeszcze para to już coraz mniej sie interesował. Przyczyna rozstania nie ma nic wspólnego z jego żona. Między nami coś sie wypaliło i zakończyliśmy związek, łączyło nas tylko dziecko z wpadki.

Gość GTC
to powiedz że chcesz kase a nie sie czaisz jak jakaś krowa!

Gość Odpierdol sie od niego
Kurwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jebana Szmato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!