Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora Katrinna

Całymi dniami siedze w domu od 2 lat. Jestem chora psychicznie ? Pomocy

Polecane posty

Gość chora Katrinna

Lat 22, od matury siedze w domu , kilka godzin przy komputerze od 7 rano do 19-20 potem telewizja i spac prawie wcale z domu nie wychodze bo nie mam po co

Gość otimbia
skoro ci tak dobrze to pluj na innych -ludzie to gówno i ja sie ich brzydz e jestem odludkiem

Gość otimbia
wnioskuje ze kto scie utryzmuje -/zyj jak chcesz naprawde nie warto ciagnac do ludzi

Gość chora Katrinna
rodzice mnie utrzymują i starszy brat ktora dokłada sie do utrzymania domu matka ma mnie dość bo nic nie robie tylko siedze przy kompie i nawet nie pracuje dorywczo, nie ucze sie. Ostatnio nic nie mowi ale tylk oczekac az znow zrobi awanture. Nie chce wychodzic z domu, nie mam po co, nie mam ochoty poznawac ludzi bo i tak nikt mnie nie lubil nigdy, jestem malo towarzyska, mam ludziowstręt :O

Gość otimbia
ludzie to gówno-najlepiej trzymac sie od nich z daleka -poza rodziną

Gość otimbia
nie jestes chora- tylko jestes mizantropka . odludek domator- nie daj se wmowic ze jestes chor a i nawet tak nie mysl nie pisz o sobie -

Gość otimbia
wrodzon a nienawisc do ludzi to nie depresja - wiec ja chyb a cierpie na depresje od przedszkola

Gość chora Katrinna
nie mam depresji, wstaje rano z usmiechem na twarzy, chce zyc , nie mam mysli samobojczych po prostu przez lata, dziecinstwo byłam odtraacana przez spoleczenstwo wiec postanowilam sie wycofac, nie ma tam dla mnie miejsca

Gość otimbia
ja nienawidz e ludzi bo to bestie

Gość otimbia
nie daj s e wmowic ze jestes chora- ja nienawidz e ludzi i wcale nie uwazam tego za chorobe

Gość otimbia
mnie od podstawowki przerazala pustota mych kolezanke co sie intersowały moda celebrytami , robily gierki podchody serial e ogladały, wiec sie odizolowałam

ja czasem posprzatam w domu ugotuje cos. ale np we wtorek bylam u dentysty i od tamtej pory wychodzilam jedynie do sklepu. po alkohol

Gość otimbia
ludzie to skurwiele i lepiej sie izolowac- mnie dziwi jak ktos mowi z e lubi poznawac nowych ludzi

Gość chora Katrinna
No wlasnie mialam podobnie. Tzn w podstawowce byłam jak inne dziewczyny, mialam duzo kolezanek, w gimnazjum zaczęlo sie odrzucenie. Nie biegałam do fryzjera, za nowymi ciuchami, tipsami, nie lansowałam sie, nie gadałam o chłopakach, mialam nietypowe zainteresowania jak na nastolatke : ogrodnictwo, motoryzacja a imprezy nikt mnie nie zapraszał bo bylam raczej cicha i niesmiala, przez co w oczach innych wydawalam sie nudna, nie obgadywalam ludzi ze szkoly, nie plotkowałam wiec o czym mialy ze mną rozmawiac?

Gość chora Katrinna
desperatka1989 - ja tez czasem posprzatam w domu ,zrobie pranie gdy nikogo nie ma jakis pozytej jednak ze mnie jest. Do fryzjera co 2 miesiące, w wakacje bylam kilka razy na rowerze, raz na wsi zbierac truskawki i maliny no i tyle

"nie mam depresji, wstaje rano z usmiechem na twarzy, chce zyc , nie mam mysli samobojczych" jasne. i z tego optymizmu i radości życia nie wychodzisz z domu, nie pracujesz itd. oj laska laska.

Gość chora Katrinna
!offerma - oj offerma Ty tez bedziesz gadal idz do psychologa ? Co to za durna moda by kazdego wysylac do lekarzy na terapie, da mi leki i ciesz sie dziewczyno :O Mam po prostu taki typ osobowosci flegmatyczno-melancholijny i tego nie zmienie. Nigdy nie bede towarzyska, żywa radosna to rady podobne do tych ktore otrzymują prawiczkowie na kafeterii, spokojny zamkniety w sobie chlopak nigdy nie zostanie playboyem

Gość chora Katrinna
desperatka1989 - a Ty mieszkasz sama? z rodzicami ?

Gość chora Katrinna
nic nie mowią? skonczylas jakąs szkole? Ja bym chciala isc na studia ale nie mam jakos siły na to, zawsze marzyłam o karierze pani adwokat :)

Gość ANIOŁEK 1991 12
a pomyśl co będzie dalej ? rodzice powiedzą że nie dadzą Ci kasy i co? musisz zacząć pracować ! a jeśli nie masz zawodu bo piszesz że zdałaś maturę a mogłaś chodzić do LO to koniecznie zapisz się do jakiejś szkoły np studium lub chociaż jakiś kurs bo pracy nigdy nie znajdziesz

Gość chora Katrinna
szczerze mowiąc nie myslalam nigdy o tym, nie przyjmuje jakos do wiadomosci ze moge byc bez srodkow do zycia

Gość a ze tak sie zapytammm
jaki masz cel w zyciu? siedziec cały zywot przed komputerem zyjac na koszt rodzicow?Po co ty w ogole zyjesz dziewczyno? Zwalilas winę na społeczeństwo, ze cie odrzuciło, więc masz wytłumaczenie zeby nic nie robic tylko byc pasożytem. Bierz zycie w swoje rece, wypad z domu, szukaj roboty, idz do szkoły, bo sie keidys obudzisz w reka w nocniku, przegapisz najlepsze lata życia .

Gość a dzieci sobie
Nie, Ty nie jesteś chora psychicznie. Jesteś cholernym pasożytem, któremu nie chce się doopy ruszyć aby zarobić na swoje utrzymanie. Nie wstyd Ci tak żerować na rodzinie? Pomyślałaś kto zapłaci za lekarza jak zachorujesz albo zdarzy się jakiś wypadek? Jesteś bezmyślną egoistyczną, pustą dziewuchą. Ja bym taką wywalila z domu. :)

Gość ANIOŁEK 1991 12
a nie bedziesz sie wstydzić brac kase od mamy majac 30 lat ? bo z Twoim podejściem może tak być :/ i co tłumaczysz sie z każdego grosza np na podpaski ? :/