Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora Katrinna

Całymi dniami siedze w domu od 2 lat. Jestem chora psychicznie ? Pomocy

Polecane posty

Gość olgaaaa132323
jakie hasło?- ale dlaczego radzisz jej zeby sie poddac? wjednym towarzystwie sie bedziesz meczyc w innym nie

Gość olgaaaa132323
Poza tym skoro autorka tu o tym pisze tzn ,zewcale jej nie jest z tym dobrze wiec dlaczego ma to zaakcetowac? ja sie nie poddalam , obracam sie wsrod ludzi , czasem cierpie owszem ,ale jest milion razy lepiej niz gdybym siedziała sama

Gość kolhidda
przeciez m a rodzicow i brata- i jeszcze znalezc ukochanego- odludka i siedziec z nim w domu-pełnia szczescia

Gość huihuihn
jestes zwyklym nierobem. Inni zapierdalaja w biedronce, mimo iz tez pewnie czuja sie z tym chujowo, a ty siedziesz jak pasozyt i nic nie robisz. matkap owinna cie z domu wywalic, wtedy MUSIALABYS zaczac cos robic obojetnie czy masz depresje czy nie:O

Gość olgaaaa132323
ciekawe gdzie ma znalezc tego ukochanego odludka jak nie wychodzi z domu. zreszta uważam ,ze osoba ktora jest malo towarzyska powinna sie wlasnie spotykac z kims towarzyskim

Gość kolhidda
ludzie to skurwile -kanalie podłe

Gość Już drugi raz sie spóźniłeś.
To może przynajmniej pójdź na jakieś studia zaoczne...To bardzo dobre rozwiązanie jak na Twój przypadek bo z jednej strony matka nie będzie Ci zarzucać ,że nic nie robisz a z drugiej nie będziesz mieć takie styczności z ludźmi jeśli tak bardzo cenisz sobie "odludkowość" ;)

Gość kolhidda
szukac prze z internet lub biuro matryminialn e-a czasem bywa z e ukochana oosbe pozna sie np w kolejce

Gość olgaaaa132323
zeby poznac kogos przez internet trzeba w koncu sie spotkac z nim potem na zywo ,a potem na randki ,a to juz wymaga wyjscia z domu

Gość olgaaaa132323
a smutna , wiecznie niezadowolona , pewnie zaniedbana ( skoro nie chodzi na zakupy , do fryzjera i nigdzie) osoba może liczyc tylko na taka sama bo innej nie bedzie miała nic do zaoferowania

Gość anne33
a ja sie zgadzam z tym, ze rodzice powinni postawic ci ultimatum - albo idziesz na studia i mozesz u nich za darmo mieszkac, albo idziesz do pracy i dokladasz sie do rachunkow. Zmusza cie w ten sposob do dzialania, bo jak dalej beda finansowac twoje nic nierobienie, to obudzisz sie w wieku 30 lat i zdasz sobie sprawe, ze jest juz za pozno, zeby cokolwiek zmienic w swim zyciu:O

Gość a dzieci sobie
To ja zadam pytanie. Gdzie są rodzice w tym wszystkim. Siedzi dziewucha 2 lata w domu, bez pracy, bez szkoły. Pasożytuje na bliskich. Czy oni nie widzą kogo trzymają pod swoim dachem i jak to się może skończyć? Jak chora to do lekarza a jak zdrowa a leniwa, dac teramin na znalezienie pracy a potem walizka za drzwi. Czasami trzeba terapii szokowej dla niektórych osobników bo wyrosną darmozjady i klienci wszelkiej pomocy społecznej [ za nasze podatki, oczywiscie].

Gość jakie hasło?
Nie mówię że ma się poddać, chodzi mi o to, że jak ktoś jest odludkiem to nie ma co na siłę szukać rozrywki wśród ludzi, bo to zabawne dla takiego człowieka nie jest. Ja imprezowałam i brylowałam w towarzystwie kilka lat, ale się męczyłam. i jakbym mogła cofnąć czas, nie zrobiłabym tego. Teraz jestem z mężczyzną - odludkiem, mam dwoje dzieci, z których jedno jest odludkiem a drugie imprezowiczem i jest super. Mamy jednych znajomych też odludków, których widzimy raz na dwa miesiące, oraz drugich - towarzyskich, z którymi spotykamy się raz na miesiąc. I jest ok.) gdyby nie problemy innej natury). Proszę nie robić niczego wbrew sobie, niezgodnego z własnym charakterem.

Gość hinuihweuih43ty43gryuweb
TAAAAAA przez internet poznać sranie w banie pic na wodę fotomontaż a taki facio z portalu randkowego będzie się jednocześnie umawiał z 7 dziewczynami naraz poznanymi przez neta wielki szajs CZY JEST JESZCZE AUTORKA TEMATU?

Gość kolhidda
spotykac sie na randkach to co innego niz spotykac sie z tłumme podlych ludzi znajomych

Gość olgaaaa132323
jakie hasło? - A ja sie jakoś potrafiłam zmienić. kiedys byłam odludkiem jako ,a teraz jestem w miare towarzyska, zawsze mam powodzenie , co chwilepoznaje innych facetow( teraz sie zauroczyłam z jednym) i jestem szczesliwsza niz wtedy

Gość olgaaaa132323
a okres gdy byłam odludkiem wspominam zle. znalazłam sobie takie towarzystwo co mi odpowiada i sie go trzymam

Gość kolhidda
im dluzej zyje tym bardziej nienawidz e ludzi

Gość olgaaaa132323
a po co to bez przerwy powtarzasz? tylko utwierdzasz to w sobie

Gość Już drugi raz sie spóźniłeś.
ewentualnie pomyśl o jakiś studiach eksternistycznych. Praktycznie w ogóle nie będziesz musiała wychodzić z domu (tyle co na egzamin) i mieć styczność z ludźmi i nadal będziesz mogła sie cieszyć byciem odludkiem. Ja sie Tobie wcale nie dziwie ,że nie ciągnie Ciebie do ludzi bo nie ma do czego. Ale też nie może być tak ,że nic słonko nie robisz :) Znajdź sobie faceta odludka i będzie git :)

Gość Syntetyczny
Fajne Bajki tutaj uskuteczniasz. Może i jest tak jak faktycznie, iż rzeczywistość jest nie fajna jednak nie przesadzałbym z tym. 1. Ludzie nie będą Cię lubić jeśli nie pasujesz do ich rzeczywistości. 2. Ludzie są różni i nie wszyscy to nastawione na wykorzystywanie innych świniaki. 3. Środowisko jest ważne. Jeśli jesteś wrażlwą osobą a wychowałaś się na takich polskich dzielniach jak Bałuty (@LDZ), Chomiczówka, Jeżyce etc. Czyli blokowiska, bieda, marazm to nie dziw się, że takie osoby które tam spotykasz niszczą innych. Patrz punkt 1. I mógłbym pisać tak non stop. Nikt Ci nie pomorze jeśli sama sobie tego nie zrobisz. Rodziece fajnie, że są ale ile można z nimi funkcjonować. Jeszcze chwile i Cię przyciśnie i będziesz musiała zacząć prowadzić życie seksualne. Śmiem nawet twierdzić, że chęć zmiany i ten wątek (jako wołanie o pomoc) jest zaczątkiem tego procesu. Kochaj życie. Na ludzi nie ma się wpływu za to można sobie wybrać, poszukać takich jakich się potrzebuję. Będzię dobrze. :) No i nie wierze, że przez tyle czasu niczym się nie interesowałaś. :) P.S Kierunki studiów jakie polecam to: A. Ekonometria B. Marketing Internetowy (plus koniecznie SEO!) C. Praw ze specjalnością prawo własności intelektualne D. Animacja i grafika (koniecznie Motion Design)

Gość kolhidda
nie ma dobrych ludzi

Gość olgaaaa132323
i dlatego jestes dla nich odpychajaca bo tak o nich myslisz i zle mowisz. i wtedy oni faktycznie sa tacy dla Ciebie bo tego od nich oczekujesz wiec jacy maja byc?

Gość kolhidda
szkoda z enie jestem milionerka co by s e na odludziu mogła zyc

Gość olgaaaa132323
a skad to wiedza? da sie wyczuc jak kto jest do Ciebie nastawiony uwierz mi .pewnie jestes dla nich odpychajaca z zachowania

Gość olgaaaa132323
milionerzy też maja swoje pieniadze dzieki ludziom , nie zapominaj o tym

Gość Syntetyczny
@kolhidda Bzdura. Dobro i zło to tylko elementy naszego systemu aksjonormatywnego który sami wypracujemy. Przykład autorki to bardzo niski poziom inteligencji emocjonalne plus niskie poczucie własnej wartości oraz skłonność wynikająca zapewne z charakteru do alienowania się.

Gość kolhidda
sa tacy ludzie co zyja z odsetek kapitału wynajmu czegos- i moga s e siedzidc w ukryciu a nie prowadzictypowy biznes -co jak wiadomo wymaga kontaktu z ludzmi -np artysta pisarz zanany mzo e se w domu pracowac

Gość HIHSDAHDU
NIE MA AUTORKI JUŻ A WY JEJ RADY DAJECIE!!!!!!!!!

Gość olgaaaa132323
kolhidda - pisarz tez musi umiec porwac czyms ludzi bo nikt nie kupi jego ksiazki. poza tym jaki jest procent takich ludzi ? bo ja mysle ,ze bardzo maly i sa wybitnie zdolni