Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fefefdegfgd

czy plamienie 18dc zawsze oznacza ciaze ?

Polecane posty

Gość fefefdegfgd

hej tak jak w temacie czy plamienie zawsze oznacza ciaze ? plamienie bylo wieczorem 18 dc i rano 19 dc dzis jest 21 dzien cyklu i nic nie ma plamienie mialo kolor rózowy nie przypominalo koloru miesiaczki nie bylo go duzo . Byłam w ciazy rok temu ale stracilam dzidziusia nie przypominam sobie takiego plamienia tzn bylo ale w dzien spodziewanej miesiaczki . moje cykle nie sa regularne po tamtej ciazy miewam cykle 28 30 a nawet w tamtym miesiacu 16 dniowe z góry dziekuje :)

Gość nie do wiaryyyyyyyyyyyyyyy
trudno powiedzieć bo przyczyn może być wiele,musisz poczekac

Gość fefefdegfgd
hm... tak myslisz ? byłam u lekarza w tamtym miesiacu mowil ze wszystko ze mna ok dokladnie zbadal bo starałam sie o dziecko od pazdziernika i kazal zrobic badania nasienia wiec w tym miesiacu w sumie odpuscilam kochalismy sie kilka razy ze tak powiem do konca ale nie myslalam o tym zasvtanawia mnie to bardzo i pomyslalam ze soie z kims na ten temat porozmawiam :) dziekuje za odpowiedz poczekam i zobacze co bedzie dalej ":))

To ja odpowiem trochę z humorem - jak odpuściłaś w tym miesiącu to może być ciąża:) zazwyczaj tak jest, że podczas starań nic nie wychodzi:) Znam to z własnego doświadczenia. Pierwszy miesiąc po kilku latach kiedy byłam tak zmęczona psychicznie staraniami, że zabroniłam się mężowi do mnie zbliżać, przytulanki może 2 razy były w całym miesiącu i co... 14 tc:) Implantacyjne miałam ok 19 dc. Poczekaj kilka dni i zrób bete

Gość pierwsze słyszę żeby plamienie
oznaczało ciążę. Co najwyżej owulacja czasami tak daje znać..

nierzadkie, tzw. plamienie implantacyjne występujące ok tygodnia po owulacji i jest efektem zagnieżdżania (implantacji) się zarodka w macicy.

Gość fefefdegfgd
rozwazna01 dziekuje za odpowiedz własnie tez czytalam na ten temat :) Ty własnie mialas te plamienie inplantacyjne jesli dorze rozumiem tak ? :) nie panikuje ani sie nie nakrecam :)) interesuje mnie tez co moze to oznaczac jesli nie ciaze hm... tez tak moze sie zdarzyc ? to nie ylo jakies wielkie plamienie czerwone czy cos to byl raczej rozowy sluz

ja też miałam raczej jedną różową kroplę krwi w śluzie i ją zbagatelizowałam, bo uznałam, że to przecież niemożliwe;)nie rób testów domowych tylko idź na betę ok. 26-27dnia cyklu

Gość yugkuygkjyhgkhdchd
mam identycznie robilam test kilka dni przed okresem i jedna kreska teraz juz powinnam miec ale okres nie przyszedl co to znaczy ?