Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nuny

Mój chłopak jara

Polecane posty

Gość Gościnnie dziś
No jak widać nie sposób budować związek i przyszłość z kimś z takimi problemami.

Gość gość
No jak widać nie sposób budować związek i przyszłość z kimś z takimi problemami. x A taki człowiek jest wgl zdolny do podejmowania wiążących decyzji? Czy powierzyłybyscie takiemu dziecko pod samodzielną opiekę? Pozwoliłybyście by je woził? Czy gdy mówi kocham, wierzy w to co mówi i jemu można wierzyć? Mam wątpliwości.

Gość Gościnnie dziś
On chciał bardzo mieć dziecko. Ja się tego balam. Nie wierzylam w obiecanki że taka cudowna sprawa jaką jest dziecko, odmieni go. Nie czulam bezpieczeństwa, że np po paru miesiącach nie zacznie wychodzić z domu, bo dziecko go męczy albo przyslowiowo dłużej zostawać w pracy. Nie potrafił się wyrzec czegoś dla nas, dla związku. Nie dawał mi poczucia bezpieczeństwa. Wykrecal numery. Żałował i przepraszał tysiące razy.

Gość gość
Ćpun zawsze będzie ćpunem, tacy ludzie są urodzonymi kłamcami i nawet kiedy są czyści nie wolno im ufać.

Gość gość
tez mialam exa ktory jaral to swinstwo a tak klamal bezczelnie w zywe oczy, ze czasami nie wdawalam sie w dyskusje bo wiedzialam ze nie ma sensu, potrafil jeszcze odwrocic kota ogonem, albo wmawial mi ze to ja cos wymyslam no bo on nie palil itp.. nie jasne, menda jedna, zostawilam go i bardzo sie ciesze, niech inna glupia sie z nim meczy..

Gość gość
dodam ze jaral pare lat, z tego gowna nie da rady chyba wyjsc, trzeba miec bardzo silna wole..

Gość gośćNieByleJaki
niektorzy sie tlumacza ze to dla zdrowia :D i sobie jaraja :D tylko ze to ziolo to im robi wode z mozgu :D ich zycie,ich sprawa, kazdy jest swiadom swoich czynow..

Gość gość
alkoholicy też piją "dla zdrowia" na trawienie, na nerki, dla relaksu...

Gość gość
mój facet uwielbia palić wiedziałam to już przed tym jak zaczeliśmy razem chodzić... a jesteśmy już razem ponad 4 lata krótko zwięzle i na temat: Wolę żeby zapalił od czasu do czasu niż pił... ja również z nim palę same spróbujcie sex po tym jest nieziemski!!! :) ;) i oczywiście: -wzmacnia apetyt - poprawia humor

Gość gość
tak,jasne...juz ja znam tych co jaraja dla zdrowia i seksu...