Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydota jakich malooo

klub prawdziwych brzydali.....

Polecane posty

czy jest tu ktoś równie szpetny jak ja?? jestem brzydka, bez dwóch zdań. I nie mówię tu o banalnej brzydocie typu sztywne włosy, wypryski, itp bo to są rzeczy które da się zatuszować lub poprawić, mówię o trwalszych defektach, ja np mam obrzydliwą twarz: mam żółte zęby mimo że myje codziennie, są krzywe a na aparat mnie nie stać. jestem kosmicznie blada, na solarium nie mam zamiaru iść bo jest szkodliwe, próbowałam samoopalaczy czy balsamów brązujących - to wszytsko nie dość że pochłania mase kasy to jeszcze jest bardzo uciążliwe a przy dłuższym stosowaniu robią się plamy, zacieki i inne takie. mam krzywe oczy, lekko garbaty nos, krzwe usta, troche piegów i włosy tak siwe jak bym conajmniej miała 50 lat. Przysięgam że nic nie ściemniłam. Jest ktoś równie brzydki??

Gość palę sporty wszelakie
to ja Ci opisze siebie: kwadratowa morda ale z profilu broda wystaje do przodu. male usta, male oczy blisko osadzone i duzy nos, co przy szerokiej twarzy to sobie wyobraz... wlosy cienkie piorka nastroszone, uszy odstajace, do tego fatalna cera i 5 podbrodkow bo mam z 15 kg nadwagi i jestem malym knypkiem z krotkimi kaczymi nozkami

najgorsze jest to że przez moją brzydotę tracę chęć do życia, mam mnóstwo słusznychniestety kompleksów, Co z tego że podobna jestem bardzo intelligentna. Ciągle słysze te same gadki "znajdziesz kogoś" Gdyby bbyli tacy co szukają mądrych babek to już bym dawno kogoś znalazła. Pomijam fakt że kompletnie nie podobam się facetom, żaden nigdy mnie nie podrywał itp ale czuje że przez swoją brzydotę jestem traktowana aspolecznie. Ostatnio koleś przy wejściu do autobusu przepuścił laske a mnie nie. W kolejkach zawsze jestem obsługiwana ostatnia, jak ide załatwaić do urzędu jakieś sprawy to urzędniczki do innych kobiet się uśmiechają a do mnie nie, tak jak bym była jakims intruzem. Do kaleki się chociaż uśmiechają z litości a ja jak bym była trędowata

blada cera jest piękna, nie nisz jej! A co do reszty, jeśli faktycznie jest źle i inni paskudnie reagują na Twój widok to zostają operacje

na operacje tyrzeba zaarobic

no ja jestem jeszcze do tego mała i mam jakies 8 kg nadwagi bo zajadam kompleksy ale do tegoostatniegonie moge się przyczepić bo sama to sobie zrobiłam i w dodatku mogę schudnąć :) a skad jesteś???

blada cera wcale nie jest piękna, wyglądam jak trup i dotego mnóstwo przebarwień, wszystkie żyłki widoczne itp. nie stać mnie na operacje i raczej nigdy nie będzie mnie stać

Gość ladaco91
a macie motylki czy bułki?

mazowieckie, a Ty?

moze nie jesttak żeby mnie palcami pokazywali na ulicach ale kontaktach społecznych to się wyczówa że jestem traktowane jak powietrze. Na dyskoteki dawno przestałam chodzić bo wszystkie moje koleżanki zawsze ktoś adorowałpodrywał a ja sama na parkiecie jak ten ćwok.,...

brzydota jakich mało - no już nie przesadzaj,znam mnóstwo naprawdę brzydkich kobiet które są bardziej adorowane niż te ładne..

może nie jest tak żeby mnie palcami na ulicy pokazywali ale w kontaktach społecznych to się wyczówa że jestem traktowana jak powietrze. gdy jestem z przyjaciółkami w restauracji albo gdzieś na mieście i kilka facetów nam się przygląda, widać że zaraz zagadają to ja zawsze się wtedy zmywam bo znam dobrze ten scenariusz, ichpodrywają a ja siedze jak 5 koło u wozu. To nic że one rozumem nie grzeszą ale przynajmniej nie są takie szpetne.....

ja śląskie. Myślę ze wciskasz kit, nie wiem co rozumiesz pod pojęciem brzydkiej kobiety ale ja nią jestem i wiem coś o żywocie brzydkiej kobiety.....

rhovannion to Ty?

kiedyś na internetowej randce chłopak mi powiedział że na zdjęciach byłam ładniejsza. Było mi tak bardzo przykro i nie dlatego że jestem brzydka, ok nie musze się nikomu podobać ale dlategoo że trafiłam na takiego chama który powiedział mi to tak bez ogródek, bez kultury. Poza tym widział moja fotke, wiedział jak wyglądam. Odwróciłam się i szłam sama przez ciemny park a łzy spływały mi ciurkiem po policzkach. Od tamtego czasu pogodziłam się z faktem że jestem skazana na samotność.

Gość pomaluj moj swiat
nie uwierze dopoki nie zobacze wrzuc fote,mozesz zamazac oczy jak sie boisz,ocenimy czy faktycznie jest tak zle zajmuje sie stylizacja,moze doradze ci kolor wlosow do zmiany lub makijaz podkreslajacy atuty mozesz mi wyslac na maila rowniez,co Ty na to?

nie wiem kto to ale nie ja

no to idź żesz do pracy albo odkładaj sobie na operację chociażby tego nosa :O ,trochę Ci to zajmie - fakt no ale chyba lepiej obrać sobie jakiś cel i go realizować niż siedzieć na doopsko i jęczeć jaka to ja nie jestem brzydka,czyż nie ?

Gość pomaluj moj swiat
autorko to strasznie smutne ale ja tez bylam brzydka dopoki sie nie wzielam za siebie.pewnych rzeczy nie przeskoczysz,ale czesc da sie naprawic i chcialabym Ci jakos doradzic na poczatek kup specyfik Biała Perła-wybiela zęby

nie mam zdjęcia twarzy, od 3 lat nie robie sobie zdjęć a nie chce mi się teraaz robić poza tyn też mi coś, bede wrzucać foty żebyście sobie mogli pooglądać jaka jestem brzydka. dzięki ja wiem że jestem brzydka. Zmiana fryzury nic nie pomoże bo ja mam szpetny ryj. To nic że ubieram się modnie i jestem dość madra ale mam szpetną facjate i tyleee

pracuje ale mam inne pilne wydatki, musze sie sama utrzymać, że nie wspomne ile było zachodu ze znalezieniem pracy, głupsze ale ładniejsze ode mnie dostawały. Nos nie jest aż takim dramatem ale oczy. mam jedno większe a drugie mniejsze.... perła nie działa, stosowałam.

to załóż na łeb torbe i popierdalaj przez miasto !:O Sorry ale wkurza mnie coś takiego,masz szpetny ''ryj'' jak to nazywasz,ktoś chce Ci pomóc do radzić to nie bo lepiej stękać..

wiesz oczy to najmniejszy problem,taki mankament da się spokojnie zamaskować makijażem..

bloww i co z tego ze jej "doradzisz" operacje jak ja nie stac :O

Gość pomaluj moj swiat
to dziwne bo mi po regularnym stosowaniu wybielila zeby

jejku a co ona moze mi doradzić?? fryzure??? jeśli Cie to uspokoi to powiem Ci że chodzę do stylisty do berendowicz&kublin lub do Loreala. ubieram się modnie więc co mi może doradzić??/ makijaż oczu nie wchodzi w gre bo byłam już z tym problemem u kosmetyczki, mam opadającą jedną powieke wygląda to mniej więcej tak: http://facet.wp.pl/gid,10597162,img,10597166,kat,1007873,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=12&ticaid=1f36e czyona wygląda jakby makijaż jej pomógł,jakikolwiek mam makijaż to wada jest jeszcze bardziej widoczna

poza tym stosowane wybielaczy do zębów też nie wchodzi w gre. mam wrodzoną łamliwość zębów, kiedyś ułamała mi się dwójka i mam sztuczny ząb, gdybym zaczeła wybielać to ten jeden pozostał by żółty...

Gość Bankomat 1
wklejajcie foty w celu uzasadnienia opini.

Gość brzydulllaaa000
Witajcie,czytam wasze historyjki i chciała bym Wam coś napisac na mój temat. Jak się urodziłam to nie rosła mi głowa przez to mam mniejszą niż wszyscy głowe w kształcie gruszki,wyłupiaste oczy,szpiczasty nos,podbródek,odstajace uszy i małe usta-tragedja. I powiem Wam że mam straszne powodzenie u facetów nie wiem dlaczego. Obecnie mam najprzystojniejszego męża i dwoje małych dzieci. Fakt że ludzie dali mi wiele cierpienia bo słyszałam teksty typu ,, boże ale ryj,nie moge na ciebie patrzeć,wysmiewanie,nawet zatańcziono ze mną o zakład jako z najbrzydsza na dyskotece,niemiłe słowa i odradzanie męzowi ślubu itd...i jest tak do dzisiaj ale nie wiem dlaczego faceci tak do mnie ciągną,moge przyjść z śliczna koleżanką to i tak ja mam większe powodzenie. teraz mam 35 lat i od 17 roku życia spotykałam się i zawsze miałam jakiegoś chłopaka,dodam że ktoś obdarował mnie figurą,mam idealne wymiary,jestem wysoka szczupła i mam bardzo długie nogi,ubieram się w ubrania obcisłe bo lubie taki styl a inne śliczne dziewczyny zazdroszczą mi figury-chociaż tyle:) zawsze się uczeszę i umaluje,dbam o zęby itd... staram się dbać o to co mam.Owszem czasami mam już dość tej litości i tych oczów patrzących na mnie ale i tak mam wiecej niż te śliczne lalunie:)))