Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akademikowa panna - niestety

Siedzę w akademiku z głupimi dziewczynami... o matko jakie są tępe PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość Ojej, rozumiem Cię doskonale!
owszem mieszkania są drogie i to jak cholera... ale... można znaleźć coś taniej. Np. kawalerkę za 1000 zł w centrum (aleja kijowska) tak żeby zamieszkać np. z chłopakiem... podobnie z kawalerkami na prądniku czerwonym... no ale to jest jednak 500 zł z hakiem... a nie 350 jak w akademiku... za 150 zł to mozna dwa tygodnie przeżyć :)

Gość Ojej, rozumiem Cię doskonale!
tak :D ja swego czasu mieszkałam na bydgoskiej C (starej!) a tam też się nieźle działo... ale przeżyło się i teraz mam luksusy :P

Gość kafeteriawymiata
chcesz to dam Ci robote na czacie, nie takim typowo erotcznym, nei musisz sie rozbierac, jak sie przylozysz to zarobisz 5 kafli miesiecznie spokojnie

Gość juz mama
czy to sławetny akademik na bydgoskiej? miałam przyjemnośc w nim mieszkać właśnie w 4 osobowym pokoju:) rozumiem i współczuję autorce

Gość ifkfffmmfmfmfmfmf
to ze w pospiechu napisalam rz to nie znaczy ze jestem niekumata i bez matury- srudia skonczylam 16 lat temu i pracuje w banku i nie potrzebuje na co dzien uzywac slownika ortogrficznego zastanawiam sie po co wy studiujecie skoro takie gesi z co niekotrych

kafeteriawymiata - nie dzięki :) dostałam zajebistą (jak na doświadczenie w CV) pracę, choc beznadziejnie opłacaną. Mój szef który odszedł z firmy i czasem gada ze mną na skypie radzi mi poczekać jeszcze trochę by zdobyć doświadczenie i szukać czegoś nowego. może mój los sie odmieni :) na razie musze przeżyć jeszcze rok w akademiku z powodów finansowych, ale nie bedzie to takie trudne zwazywszy że standardy mieszkania się odmienią. JAkbym miała w tej nawojce siedzieć nadal, to jadłabym cały rok makaron z cukrem byle sie stąd wyrwac i pójść na mieszkanie :P O bydgoską C też zahaczyłam na 1 roku, też czwórka :o to się działo dopiero na korytarzach od czwartku do niedzieli :D a prysznice

ifkfffmmfmfmfmfmf - gratuluję zatem kariery; nie wiem jakie "srudia" skończyłaś , ale po każdej kolejnej wypowiedzi widać że jednak codzienne używanie słownika byłoby wskazane ;)

Gość CO ZA GŁUPOTY PISZESZ?
Nie pisz bzdur.U mnie w Akademiku nikt obcy nie może wejść.Nie ma żadnych wizyt członków rodziny.Jeżeli już takie mają miejsce to poza Akademikiem! Taki kit możesz wciskać komus kto nie zna zasad!!!! 😡 Na każdym piętrze są kamery.Przy wejściu recepcja!

:D

Gość no i kolejne prowo
durnoty , jak pracujesz z dwoma językami obcymi( doprecyzuj co z nimi robisz) to też jak na studentkę ciekawe stwierdzenie. Jak można pracować z dwoma językami?

normalnie, maile i telefony od klientów z dwóch obcych krajów. Mam już 1 dyplom magistra. To moja 1 praca po studiach. Co w tym dziwnego? W Polsce nie żyjesz? nie wiesz jak tu jest? :D O moją podwyżke walczę od jakiegoś czasu, ponieważ z 2 językami powinnam zarabiać netto 1000 zł więcej niż mam; ale to nie jest wielka korporacja, tylko mała firma. Moja pensja jest do dupy, a mój post nie jest prowokacją.

Gość nie wiem jak mozna pracować z
2 językami kretynko,,, masz dwa ? czy dwa jęzory pchają w ciebie w dupe i pipę.Można posługiwać się dwoma , trzema , co za wsiura ,,,skąd ty na tych studiach ? Ze wsi w okolicach Nowego targu?

proszę o gimnazjum z Wypierdowa o opuszczenie sali ;)

Co wy pieprzycie, ze nie mozna wchodzic swobodnie do akademikow? Swego czasu pieprzylem rozne studentki w Opolu(akademiki UO) i bez problemu wchodzilem do takiego przybytku.

witam ponownie. Dzis mam to samo : do tego dołączył chłopak jednej z sióstr i oglądają jakąś komedię z Jennifer Aniston. Siostry znowu na siebie warczą. Nie jestem pewna której z nich jest ten chłopak bo przytulał się do obu.