Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiusz12

Polećcie jakiś dobry szampon

Polecane posty

Gość klaudiusz12

Jaki szampon polecacie, aby włosy (długie) były proste, błyszczące i miękkie w dotyku? Obecnie używam Elseve Nutri-Blask, ale chcę spróbować coś nowego. Moje włosy niestety dosyć szybko się przetłuszczają. Pewnie polecicie jakąś odżywkę, ale wolę załatwić wszystko jednym szamponem, bo włosy i tak myję co kilka dni.

Gość alekwass
Szampon służy do mycia skalpu,, a nie włosów. Jeżeli chcesz mieć ładne włosy bez odżywiania ich się nie obędzie.

kup sb revalid, albo zainwestuj w jeszcze drozszy typowo fryzjerski np z kerastase, albo l'oreal, dla mnie te szampony sa rewelacyjne;p

Gość nikkkulin
Szampon dla dzieci Babydream, a na przetłuszczanie spróbuj olejowania przed myciem (olej rycynowy albo kupowany w aptece Salicylol).

Gość kertunic
Popieram, babydream albo alterra. 10 razy lepsze od tych "profesjonalnych" (panią spamerkę wyżej informuję, że włosów nie wysuszają jakieś wydumane "pochodne metali ciężkich" tylko detergenty SLES, SLS i im podobne, a tych w tym reklamowanym przez panią szamponie nie brakuje).

Ja używam Elseva i uważam go za najlepszy szampon. Kiedyś dostałam próbkę Lancome, też był świetny, więc jak Cię stać to polecam, ale dla mnie to głupota płacić 150 zł za szampon

szampon był świetny, ale po prostu 150 zł uważam że to za dużo jak za ten kosmetyk. Mogę zapłacić 2x wiecej za dobry cień do powiek, ale szampon który ma umyć włosy (bo potem i tak używam odżywki i maski) tyle nie dam

Gość 2f3f3fvv3
szampon ma myc a nie odzywiac. Polecam http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=53445 koniecznie uzywaj z odzywka z tej serii (ja kupilam w promocji szampon plus odzywka gratis), a wg mnie hiciorem jest http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=26532 i maska do tego http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25785 na allegro kupisz za male pieniadze (szampon dyche za litr, maska 20zl za litr). Myjesz co kilka dni i mowisz, ze masz wlosy przetluszczajace sie? zart. Moje sa przetluszczajace sie z powodu hormonow, kilka godzin po umyciu juz tluste i musze myc codziennie.

ja z kolei bardzo polecam maskę mleczną do włosów, taniocha, a działa wspaniale nawilżająco generalnie niezbyt uznaję tanie kosmetyki, ale to jest mój hit

Gość młoda858
Zgadzam się z alekwass. Sam szampon nie wystarczy. Ja np. biorę dla odżywiania włosów i ich wzmocnienia Belissę. Ani nie wypadają, są lśniące czyli wszystko tak jak być powinno: )

Gość jaq
minilove- nie sadze, żeby ta rada się sprawdziła. wszkaże nasze fryzjerki polecają tylko i wylacznie produkty na których pracują. i chocby innej firmy było milion lepsze, to i tak Ci tego nie powiedzą. no chyba że fryzjerka to Twoja b.dobra koleżanka.