Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek grzmotek Pięknej Pani

Aromatyczną kawę przyniosę Pięknej prosto na kanapę

Polecane posty

podłożę Jej wygodną podusię pod główkę i przykryję ciepłym kocykiem :) bo dzis zimno... i chyba u Pięknej jeszcze nie grzeją ;) bo u mnie tez nie:D:classic_cool: i marznę ;):classic_cool: a potem będziemy się tulic ;)❤️

Gość Piękna Panii
cholera..nie grzeją...kataru dostałam.. zgadzam sie:)

na katar najlepsza jest nalewka mojej produkcji ;):classic_cool: wpadnij do mnie, to chętnie Cię poczęstuję ❤️

Gość Piękna Panii
to raczej kotek idzie d swojej myszki;) przyjdziesz czy czekasz na special invention:classic_cool:;?

a potem bedziemy sie tulic pod kocem:) mam taaakiii gruuubyyy szerokuiii puuchaaaty koc i duuuużżeeeee łózio:) bedzie duzo miejsca :D:classic_cool:dla NAS ❤️

Gość dziunia ef
Jasny gwint, a ja o tej porze juz kawy nie pijam... Szkoda...

przyznam, że czekam na jakąś, choćby najsubtelniejszą - zachętę z Twojej strony :) nie lubię czuć , że się komuś narzucam...:o a tak sie ostatnio czułem;) niestety :classic_cool:

Gość Piękna Panii
jak ktos chce 2 szanse to chyba musi sie narzucac wtedy widac ze mu zalezy..;) ps ok czyli special invention:classic_cool:, ok:)

przeciez wiesz ze mi zalezy :) popatrz, to juz tyle lat, a ja wciaz kocham tylko Ciebie:)❤️tylko Ciebie pragne i o Tobie śnię :P 👄 Kocico ;)🌼

Gość Piękna Panii
ile lat;)?

cos około 5 ;):classic_cool:

Gość Piękna Panii
ok to bedziesz miec to special invention:*👄❤️👄, oczekuj;) pij tylko herbatke na rozgrzanie:)

nie wierzę ze wykazesz jakakolwiek inicjatywe w moja strone:D po prostu - i dont believe it :p:classic_cool:

Gość Piękna Panii
belive it:):classic_cool: ur new image pod krzyzem pare dni temu, jak sie modliłam..czesto imicz zmieniasz;) dla niepoznaki.. pij tylko herbatke bo potem ja ciebie zaskocze a ty bedziesz ledwo na nogach i co wtedy;):D? I koszule miej wyprasowaną, błekitna te z tv:D fashon tv, bo ja to ogladam:)

nie zmieniam imagu. po prostu jestem wielowymiarowy, Kochanie ;):classic_cool: nie tak jak Twój były mąż i ojciec Twoich dzieci :P albo szef, albo łysy...łysy się urodził, łysy umrze...:P chyba ze zrobi sobie przeszczep, ale po co mu, jak brzydki i tak... i pewnie money nie ma, biedny jest - bo leń i nierób , ha ha :D tylko by się włóczył :P:classic_cool: a kot jest unikatem, inny niż tamci...faceci ...:o :classic_cool:

Gość Piękna Panii
Obiecałes, ze moge dominowac:classic_cool::D i ze bedziesz sie mnie sluchac:classic_cool: wiec juz teraz zamaiam te błekitna koszule te jansochabrowa z tv, lec po nia do usa:D nawet, włoski na gel, do góry:D dzieki pa*:classic_cool:

Gość Piękna Panii
musisz byc gotowy, are you ready?:classic_cool: gdy u receive my special invention:classic_cool:

włoski na żel to moge sobie postawic ale w okolicy łonowej, zeby nikt nie widział - bo to obciach ;):classic_cool: szef nosi włoski na żel? :)oj jak ładnie, jak pięknie - jaki piękny mężczyzna, kawał chłopa, pewnie pierogi lubi ;):classic_cool: a łysy nie stawia włosków na żel, tylko poleruje łysinkę kremem nivea made in ciechocinek :D:classic_cool: like a boss :classic_cool:

Gość Piękna Panii
jak nie masz gelu to moze byc na cukier:) tez trzyma:D acha i włoski na gel czarne bo takie pasuja do niebiesciutkiej koszuli z tv fashon:D pa*

a może Ty mi użyczysz swoich życiodajnych soków, bym przy ich pomocy utrwalił moją koafiurę?:P:classic_cool: podobno też trzymają , jak żel, (podobna konsystencja...)... hihi :classic_cool:

Gość kurde, to prawda
że meżczyźni szaleją za glupimi babami :D special invitation, aha, believe - tak na początek tylko :D

Gość Piękna Panii
tu croix? je suis ssure;)

Gość kurde, to prawda
Tu est stupide, for sure :D 🖐️

Gość Piękna Panii
invention czyli inwencja tworzenie;) zaproszenie a ja uwielbiam jak facet szaleje za mna:) Innego bym nie chciała, albo kocha miłoscia mocna szalona i gotow zrobic wszystko jak w starych dobrych ksiazkach np tristan i izodla albo nie, mnie jałowa miłosc nie wystarsza;)

Gość Piękna Panii
uwazaj bo za te głupia mozesz zarobic, wiec nie wypowiadaj sie na tym topicu jestem miła i słodka ale tupnac nozka i srzelic prawym sierpowym tez umiem;)

Gość a gdzie autor???
Pewnie poleciał po koszule:) aby miec ja pod reką..jacy panowie niecierpliwi;) koszula to głowny element kazdego romansu:P:D

Gość Piekna Panii
o tak, bez koszuli 90% szans mniej ;p bez oczu pełnych miłosci(musze to widziec inaczje nici z tego) bez szalonych czynów na miare bohaterów;) uwielbiam❤️

Gość Piekna Panii
ale je piekna nie jestem tylko piekny :D sorry

Gość bedzie mnie j głupot
za,kogo chciałbys sie auotrze podszyć , bo widze że cos nie bardzo ci idzie oby cie szczury ;pożarły!

nikt mnie nie chce ,bom wyjałowiony umysłowo i fizycznie podobnie jak wy i hho żeś nie piekna ważna dzioora