Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaskaaa

co lepsze? dukan czy south beach?

Polecane posty

Gość alaskaaa

pomozcie wybrac

Gość przeczyta j
obie książki i będziesz wiedzieć. Zapoznaj się z zasadami, z jadłospisem itd i wybierzesz konkretnie pod siebie. Książki i zawarty w nich program dietetyczny to jest podstawa. Co ci da informacja co lepsze jeśli ktoś dobrze przeprowadził dukana nie robi sb i odwrotnie. Jeszcze jedno, zrób badania przed rozpoczęciem jakiejkolwiek diety. Ludzie często mają niewydolne nerki z toksyn, nadmiaru tłuszczu z jakim chodzą i śmieciowego żarcia. Zaczynają dukana, nerki zaczynają boleć, a oni to zwalają na kilka dni diety. Wystarczy kreatyninę w moczu, rozszerzona morfologię, cholesterol, cukier i coś dla wątroby. a po jakimś już czasie przy stosowaniu diety powtórzyć.

Gość alasksss
Dzieki

Gość alaskaaa
dziekuje tak zrobie chyba jest o nebo zdrowsza i w sumie łatwiej przez nia przejac :) dzis zaczne

Gość alaskaaa
a co do ksaizek to czytalam obie , mam je wdomu nawet od jakiegos czasu

Gość alaskaaa
dzis nie zaczne bo juz wypilam rano kawe z cukrem 2 łyzeczki wiec od jutra startuje

Heyka. Oczywiście SB. Jest rewelacyjna i skuteczna w 100%. Pierwsze dwa tygodnie trochę restrykcyjne, ale warto się zawziąść - i zgubić ok. 4 kg. Potem idzie jak z płatka, kg lecą praktycznie z tygodnia na tydzień - ja zgubiłam 16 kg. Teraz trochę mi się przybrało, ale poluzowałam zupełnie, wieczorne podjadanie, słodycze na maxa. Dzisiaj zaczęłam I fazę - zapraszam - będzie nam łatwiej!!!

Gość kiedyś na diecie
ja też polecam sb, schudła na niej 11kg :) w 2,5 miesiąca, w drugiej fazie po 1,5 miesiąca jadłam również czasem ziemniaki a i tak schudłam jeszcze 2kg, świetna dieta, zaczynałam ją w maju i trzymam wagę cały czas mimo wprowadzenia różnych mniej zdrowych potraw, przekąsek, a zasady zdrowego odżywiania mam we krwi i nawet tłustsze dania mi przeszkadzają tak się przyzwyczaiłam do chudych mięs i kurczaka ;) polecam każdemu! szkoda się głodzić jak można jeść tyle pysznych zdrowych dań :)