Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolaj

ciaza dziecko

Polecane posty

Gość Agnes900
Tak, mam.

slubu to tez nie chce,mnie tez nie ciagnie do slubu,moi rodzice sa po rozwodzie

Gość serduszka dwa
czyli Wasz związek zaczął się jak Ty miałaś 17 a on 20 lat..moim zdaniem nie macie pojęcia o życiu..może Twój chłopak trochę więcej bo dorastał w domu dziecka ale Twoje podejście jest dziwne. studiujesz ? pracujesz ? jesteście w stanie dać temu dziecku cokolwiek ? macie jakieś zainteresowania ? ustabilizowaną sytuację materialną ? przecież dziecko to worek bez dna :)

ach zrozumcie ze ja nie chce za 10 lat,moze byc za dwa lub 3 lata ale nie za 10 albo jak on to powiedzial jeszcze za 15 lat

Gość Agnes900
Ale mój chłopak ma już trochę więcej niż 23 lata. ;) Jednak mimo wszystko nie namawia mnie, nie rozmawiamy o tym i Ty też lepiej na swojego nie naciskaj. ;)

Gość Agnes900
A za 8 lat? Albo chociaż 5? Czemu nie?

Gość serduszka dwa
autorko zadałam Ci kilka pytań a Ty nadal tylko o tych cyferkach...może i lepiej, że Twój partner nie chce jeszcze dziecka..i nie wiem skąd przeświadczenie o tym, że po 30tym rż to już nie..nie bo co ?

Gość Agnes900
A tymczasem cieszcie się najlepszym okresem w związku, bo nie wierzę, że po narodzinach dziecka może być lepiej. :)

dobra konczmy ten temat,bo widze ze to nie ma sensu i tak do niczego nie dojdziemy,bo bedziemy sie tylko sprzeczac

Gość Agnes900
To na razie. ;)

agnes,moze sie zdarzyc ale nie musi ze bedzie dziecko a potem rozstanie,milego wieczoru

Gość tez jestem sama
masz 20 lat i już chcesz dziecko?wg mnie to za wczesnie,sama urodzilam mlodo i z perspektywy czasu powiem ci,ze nie byl to dobry czas na macierzynstwo,poczekaj a skoro facet nie chce to tym barzdiej sie zastanow

20 lat i dziecko? a po co teraz? 23-letni facet mialby chciec byc ojcem? to jakis dziwny musialby byc. facet jest bardziej odpowiedzialny od ciebie, bo wie, ze dziecko to kupa obowiazkow. a argument, ze potem nie bedziesz mogla, jest nierozsadny. masa kobiet rodzi po 30-stce bez klopotu. nikt ci nie kaze czekac do 40-stki. wytrzymaj przynajmniej te 5 lat.

Gość Livia_85
Ciąże u kobiet, które mają ok. 20 lat to w większości przypadków wpadki! To, że jest tyle młodych mam, wcale nie znaczy, że one tą ciążę planowały. Niestety u nas wiele osób nie umie się prawidłowo zabezpieczyć lub często bagatelizuje sprawę, myśląc sobie: a zaryzykuję, tak łatwo pewnie nie zajdę...

Gość Livia_85
ale w jego wieku juz maja chociaz po jedym dziecku Autorko, ten komentarz mnie rozwalił. Niby kto do takich osób należy? Nie znam ani jednego faceta, który w wieku 23 lat ma chociaż jedno dziecko! Tacy faceci często jeszcze sami są jak dzieciaki. Chyba, że mówimy o patologii społecznej, ale w takim środowisku ja akurat się nie obracam.