Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22.23.4.5.5

przed wczoraj pierwszy raz uprawiałam

Polecane posty

Gość 22.23.4.5.5

seks analny, tak z zaskoczenia, bez przygotowania, bez rozciągania, bez dodatkowego nawilżenia (tzn. nawilżenie naturalne, mojej produkcji :P) zawsze się sadziłam na forum, że dupa jest do srania itp. ale jakoś tak wyszło, ze byłam tak napalona, a nie było możliwości odbycia normalnego stosunku, tak się rozluźniłam, że nie było żadnego bólu w ogóle fajnie wyszło, tak bez uprzedniego gadania o tym. Przyjemne uczucie, będę chciał to powtórzy :P

Gość 22.23.4.5.5
kurde, urwało mi końcówki :D * będę chciałA to powtórzyĆ

Gość gardenka00
jestes kobietą czy facetem?

Gość 22.23.4.5.5
kobietą, końcówki mogły was trochę zmylić :D

Gość gardenka00
co w tym fajnego,bo tez sie zastanawiam.Nie ukrywm wydawało mi sie obrzydliwe zawsze

Gość kolegastalin
a jak sraczkę będziesz miał/a to ci się gacie upiorą

Gość gardenka00
Napisz cos wiecej autorko

Gość 22.23.4.5.5
To fajne uczucie, wprawdzie nie miałam orgazmu bo stosunek trwał krótko ale myślę, że mogłabym dojść w ten sposób :P naprawdę, ja się zawsze sadziłam tutaj na forume, że tylko kryptogeje walą w dupę, że to poniżenie dla kobiety, że walenie w jelito itp. ale to przyjemne :D

Gość gardenka00
hmmm,zaskoczyłas mnie. Ja sie chyba brzydze. Trzeba najpierw robic lewatywe?

tak w temacie napisałaś, myślałem że pomidorki Ci wyrosły bo masz nową odmianę i ją uprawiałaś, a tu o gospodarkę analną chodzi...

Gość 22.23.4.5.5
tylko bazylię uprawiam na parapecie z takich ogrodniczych spraw :D nie robiłam lewatywy ale na godzinę przed byłam w toalecie się wypróżnić w środku byłam 'czysta', nie było żadnych niespodzianek ani smrodu.

Gość 22.23.4.5.5
ja w ogóle nie planowałam tego seksu, tak sobie leżeliśmy i jakoś samo wyszło :D

Gość 22.23.4.5.5
w sumie fajnie wyszło bo zawsze byłam negatywnie nastawiona, a teraz się przekonałam :)

Gość o lampka
ale facet cię nie rozciągał w ogóle? nawet palcem od razy wsadził penisa?

Gość 22.23.4.5.5
nie, bez żadnego rozciągania, wsuwał najpierw delikatnie sam główkę i wyjmował a potem wsadził chyba całego, nie wiem nie widziałam :) hahah mnie też pomidorki rozbawiły :D

Gość parasolkaa92
mój wczoraj pierwszy raz włożył mi palec, później próbował penisa , jednak tylko z pierwszym wyszlo;p niestey miło mi nie było, czułam dyskomfort, a nawet pieczenie... jeszcze dziś jak byłam w toalecie to czułam pieczenie

Gość parasolkaa92
sorki za brak składni ;p próbowałam skupic się na dwóch rzeczach ;p

Gość 22.23.4.5.5
a wy używaliście jakiegoś nawilżenia? bo mnie zdziwiło to, że tylko moje własne wystarczyło :P mnie nic nie boli, nie piecze, normalnie się wypróżniłam potem. W sumie to nie mogę się doczekać następnego razu :P

Gość 22.23.4.5.5
a byłaś rozluźniona? bo ja byłam tak napalona, rozgrzana i w ogóle rozluźniona, ze bez problemu wszedł :P

Gość parasolkaa92
nawilżenie było tylko moje własne;p aczkolwiek byłam baaaardzo mokra ponieważ wcześniej bardzo długo się pieściliśmy ;p to była moja pierwsza akcja, trochę sie wystraszyłam. Chciałabym kiedyś spróbować ale jeszcze za krótko razem jesteśmy żebym mogła się zdecydowac na taki krok ;p

Gość parasolkaa92
byłam spięta i nie bardzo do tego przekonana;p mój chłopak nie mógł wytrzymać, a nie moglismy się normalnie kochać bo ukochany zapomniał kupic gumki ;p

Gość 22.23.4.5.5
może przez to, że się wystarzyłaś byłaś spięta i dlatego nie mógł wejść? w sumie to nie wiem, dla mnie to też nowość :D

Gość 22.23.4.5.5
ja też nie byłam do tego przekonana, w ogóle to gardziłam seksem analnym ale wtedy byłam już tak podniecona, że pomyślałam; dlaczego nie? no i stało się :P

Gość 22.23.4.5.5
a bolało cie? bo ja czytałam trochę o seksie analnym przed, tak z ciekawości i zazwyczaj pisano o tym, że to jednak za pierwszym razem boli itp. a mnie nic, sama przyjemność, trochę dziwna, inna, ale przyjemność :)

Gość parasolkaa92
nie bolało, palec włożył bez problemu, czułam tylko dyskomfort, a później pieczenie. Zobaczę jak będzie następnym razem ;)

Gość 22.23.4.5.5
ja chcę spróbować jeszcze raz, zobaczymy jak to będzie za drugim razem... :)

Gość parasolkaa92
my spróbujemy napewno gdy nie bedziemy mogli normalnie;p muszę tylko psychicznie się do tego nastawić ;p

Gość 22.23.4.5.5
ja chcę też tak normalnie spróbować, nie jakoś zastępczo :) wiesz, w sumie nic na silę, najgorzej się do czegoś zmuszać, najlepiej daj sobie jeszcze trochę czasu jak będziesz na 100% pewna :)