Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella 40

utrzymanka...

Polecane posty

Gość stella 40

Faworyta,metresa,przyjaciółka, powiernica, nałożnica,flama,kochanka,metresa...jakkolwiek by nazwać...chcę nią być.Zdaję sobie sprawę,że krytyka poleje się strumieniem.Pragnę poznać mężczyznę,któryprzekształci zwykłe słowa w rzeczywistość.

Gość stella 40
No tak, tutaj można znależć tylko wyzwiska,,,stado frustratów!

Gość poka fote....
skąd jesteś

Gość stella 40
Łódź-Warszawa

Jedna z zasad kafeterii - chcesz być brana (ciiii) na poważnie - ubieraj się na czarno ;)

Gość stella 40
Niezła przenosnia..fakt..kazdy moze sie podszyć!

Gość stella 40
Ale cóż to za interes! zwykły anons, dla sprawdzenia!

Gość stella 40
Carreoz...zawitałam na to forum przypadkiem.Zdziwiłam się mnogością niezręcznych pytań,propozycji,wniosków.Zawsze byłam ciekawa tej "ciemnej" strony życia, stąd mój post.

Gość stella 40
Oczywiście za "ciemną "stronę życia uważam bycie czyjąś utrzymanką.

Ja w młodości miałem taką myśl - by zostać tym kimś :) - stąd zainteresowanie tematem. A skąd Twoje zaciekawienie się wzięło? Poza tym chyba najgorsze co w tym może być to niepewność, nie sądzisz?

Gość stella 40
Wow...chciałeś zostać "utrzymankiem"? Mówisz -niepewność(masz na myśli ciągłość tego układu?)...hmmm..w moim przypadku raczej wykluczam.

Gość stella 40
Na tym wątku forum jest nas chyba dwoje...nikt nie podjął tematu?

Taka tylko myśl mi przeszła kiedyś przez głowę - wówczas, gdy nie wiedziałem co ze sobą zrobić a chciałem się wydostać z domu. Ciągłość - to bardziej jak praca = robisz wszystko co w Twojej mocy, adaptujesz się, by ktoś się dobrze z Tobą czuł ;) Niepewność bardziej co do osoby - dla kobiet to chyba bardziej ważne, bo nie wiedzą nigdy z kim mogą mieć do czynienia.

Gość stella 40
Rozumiem ,że jakieś traumatyczne przeżycia skłoniły Cię do tej myśli...podobno nikt , kto nie musi nie podejmuje takiej decyzji.Nie zgadzam się z Toba w kwestii,że bardziej niepewne muszą być kobiety...to one wybierają!Chyba?

Gość stella 40
Powiem..raczej napisze ze swojego punktu widzenia.Mężczyzna ,o którym mowa w temacie musiałby odpowiadać mi w każdym zakresie. Popr\zeczkę stawiam wysoko.

Gość stella 40
Carreoz...miło było zamienić parę zdań wieczorową porą, dobranoc.

Dobranoc stella, a no wysokie wymagania stawiać (ciiii) trzeba ;) A o tym co skłoniło - jak Ty nie, to ja też nie ;)

Gość stella 40
Dzień dobry.. Wczoraj poległam, sen mnie zmorzył...siła wyższa! Co do Twojego pytania..hmmm...to dłuższa historia!Z pewnością nie na forum .Mogę jedynie zdradzić,że byłam przez jakiś czas w takim układzie...ale niezaplanowanie.Szukałam przyjaciela, kochanka, powiernika, kogoś na dobre i na złe.Wyszło trochę inaczej...i nawet mi to odpowiadało.Było, minęło...a wczoraj chciałam się przekonać czy jest duży odzew, czy są chętni.Jak widzisz zainteresowanie...nikłe.Zyczę udanej niedzieli!