Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowa Pani Doomu

Mam 45 lat i widziałam dzisiaj co się dzieje na facebooku, jestem zażenowana

Polecane posty

Gość Anonimowa Pani Doomu

Moja córka 24 lata pokazuje mi czasem facebooka.Ma w znajomych córki moich sąsiadek w wieku 13-16 lat.Jestem w szoku jakie te gówniary wrzucają zdjęcia, dzisiaj widziałam zdjęcie córki 13 letniej od sąsiadki która jest na zdjęciu w krótkich dżinsowych szortach takich że pośladki wychodzą, flanelowej koszuli podciągniętej pod cycki że widać goły brzuch do tego wypięta z lewej na prawą z palcem w buzi a pod tym zdjęciem komentarze "będzie seks" "ruchałabym cie moja slicznoto" "ale dupeczka" Wiem że dzisiaj mamy 21 wiek ale na Boga przecież to są jeszcze dzieci, 12, 13, 14, 15 lat to przecież dziecko.Moja córka jak miała 15 lat to się wstydziła tego że miesiączkuje a dzisiaj te gówniary puszczają się z kim popadnie dla lansu, dla zabawy.Widziałam ostatnio zdjęcie jak dziewczyny 14 latki też roznegliżowane dają sobie buziaka a pod tym komentarze "to już wiem gdzie mam przyjść jak mnie chcica najdzie" "jesteście ostre" ...no brak mi słów po prostu co się dzieje ludzie, rodzice czy wy nie widzicie co dziecko robi w domu ?

Gość nie nie widzimy
nie, bo moje ruchaja się poza domem :)

Gość nad Brdą usiadłam i płakałam
nie, nie widziemy, bo nie mamy dzieci :)

Gość ŁadnyChłopiec18lat
te mamuśka choć omówimy się i nabije cie na kutasa swego,co ty na to hot mama? Ja ładny chłopiec 18 lat.Idziesz na to?

Gość nietonieto
ten świat schodzi na psy osoby mające Facebooka są niedowartościowane albo szukają wrażeń nic mnie już nie zaskoczy lepiej nie wchodzić na FB i nie mieć go ludziom mózg się lasuje od tego badziewia

Gość sBIG simian raticus HHAH
Wyrucham Was wszystkie! Poruchałbym se!

Moja córka jak miała 15 lat to się wstydziła tego że miesiączkuje Twoja córka była jebnięta :O

Gość Ewelinaaa 20tka
Ja ostatnio mało zawału nie dostałam gdy mój kolega 22l pochwalił się że ma w znajomych moją siostre 16latke :D. Stwierdził że jest "zajebista, ostra laseczka" twierdząc że chyba mamy róznych ojców :o i zobaczyłam zdj tej kretynki, wyglada jak tania szmata niedoruchana. Powiedziałam matce ale ta stwierdziła że jej kochana Paulinka w życiu by takich zdj nie zrobiła :o aż wstyd się przyznać do takiej siostry, małe idiotki, wory na sperme, obecnie brzydzi mnie korzystanie z jednej toalety z tym kur.wiszczem :o to nie możliwe by czasy tak sie zmieniały szybko- ja mam 20lat, i w zyciu nie wrzucałam takich fotek, one mają najebane w głowach rozwydrzone bachory!!

Gość trollo
signum temporis pokolenie wychowane na MTV, która przestała być music, a stała się szambem, na którym te dzieci się wzoruja. Mam 30 lat, a jedyne co przychodzi do głowy to stwierdzenie, że za moich czasów było inaczej - jak 60-letni człowiek. Ciekawe dokąd zmierza ten świat...

Gość jest w tym też duża wina
rodziców, zapierdalają po całych dniach a gdy są już w domu są tak zmęczeni, że nie mają siły gadać z dzieckiem tylko siadają przed TV i prowadzą pseudodyskusje typu: - no i jak tam było w szkole? -ok -dostałeś jakąś ocenę? -nie i tyle...

Gość Pierdogrzmot urzędniczy
znaki czasu, nic nie zrobisz a będzie jeszcze gorzej

Gość jwkafejka.d
KAŻDE POKOLENIE JEST I N N E!!!!!!!! Autorko, Twoi Rodzice tez pewnie byli zdruzgotani widzac co robilas w młodosci i porównujac to ze swoją mlodoscia. Takie życie, pokolenie ktore "odchodzi" zawsze patrzy ze zgorszeniem na to, ktore wchodzi w życie, tak było, jest i bedzie. Zapytajcie swoich dziadków, rodziców itd. A ze 15 lat to dziecko???Hmmmm, nie w kazdej epoce tak było!! W XVI-XIX wieku w tym wieku sie wychodzilo za mąż i rodziło dzieci.

Gość ZbnBPznRWAHBegAmXMM
Wiesław29 września 2011Przez 20 minut (czyli tyle, ile trwa odcinek sealriu Klan ) autor wykonuje czynności, na ktf3re w CADzie trzeba poświęcić 5 minut (przez 20 minut w Klanie ktoś kogoś zdążyc zdradzić, ktoś umiera, a jeszcze ktoś inny rozwiązuje zagadkę szpiegowską).Bardzo nieudana prf3ba naśladowania Marca Spagnuolo

Gość sBIG simian raticus HHAH 666
5-10 lat i świat już jest inny! Młodsi politycy podpinający się pod partie utworzone przez starszyznę! Wielu ludzi zatrzymuje się na swoich czasach!

Gość mokkaka
Ja mam 27 lat i też nie moge patrzec jak te nastoletnie ku*** się lansuja, jakby byly Paniami z okładek Playboya... No coż, bedzie więcej gwaltów, dewiacji, zboczeń bo takie małolaty szczują napalonych facetów. One swbie w tych malych głowkach nieźle mieszkają, "dupa i cycki są najważniejsze"ale co poradzisz na rozpędzony świat, gdzie panuje kult ciala, niedlugo 30 lata bedzie już stara i obowiązkowo w ramach NFZ bedzie musiala sie poddac operacji powiekszenia lub liftingu biustu, zminiejszenia zmarszczek, wypenianie ust ...

Gość ożeszku
a na cholerę komu potrzebne to goooowno ? pieprzone pokolenie komputerowe

invicta, to nie one pojebane, a czasy. Pamiętam jak i ja mialam 15 lat. okres to byl temat tabu, tak samo jak seks(ew. dzikie chichoty na wspomniane wyżej tematy:O) a to przecież byla 2kl gim. same cnotki niewydymki:O nie wiem, może ja byłam wyrośnięta, ale ja bylam dziwadłem w tym tgemacie-okres dostalam w wieku 8 lat, zaraz po komunii:)