Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seleBriccom

co dzis jadlam czy to duzo?

Polecane posty

Gość seleBriccom

3 bit 2 kromki chleba z jednym plastrem szynki i 1 rzodkiewka jabłko 3 małe kawałki pizzy eklerek duży 2 male racuszki 1 kromka chleba 1,5 parowki makaron z sosem caly talerz. jogurt naturalny 1 malina tyle:P duzo jak na dzien zwlaszcz ten makaron ze sosem.

Gość dietyczka Moniczka
Matko boska, a gdzie ci się to wszystko miesci ??? :-o Dziewczyno wyboraż sobie co się z tym żarciem dzieje w przwodzie pokarmowym, gnije, fermentuje i nic dobertgo z tego nie bedzie :/

Gość seleBriccom
eh wiem musze sie ograniczyc do jednej kromki dziennie i obiadu,a przez caly dzien owoce i warzywa.

Gość fddffffdf
Dla mnie to mało, ale ja i tak nie tyję... ale myślę, że powinnaślepiej sięodżywiać :)

Makaron z sosem, duży talerz-źle (zależy z jakim)... A i większość produktów... 3-bit, 3 kawałki pizzy, duży eklerek, a z owoców 1 malina??? Aż przyszło mi do głowy, że to prowo.

Gość Superotowima
Ty byś widziała ile ja jem 4 lody śnieżynki 4 kromki chleba obiad 1 i 2 danie 2 naleśniki paluszki zupka chińska ok.10/15 plasterków łososiowej ze 2 cukierki 2 plasterki szynki ogórek konserwowy jogurcik na pół banan i jabłko z córką żelki zawsze tak jem,po porodzie pół roku,waga 68 kg wzrost 170 cm