Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannakurnikov

ZAJADY! POMOCY!

Polecane posty

Gość joannakurnikov

Witam, Otóż mam problem z zajadami.. męczę już się z nimi od kilku lat. Gdy się ich pozbędę, to za kilka tygodni znów wracają. Kika dni temu znowu mi się pojawiły i załamuję ręce, bo nic nie pomaga.. Stosowałam Lorinden A, Vratizolin, Lips, Tribiotic, Wazelinę kosmetyczną, miód, brałam wit. B aż dostałam uczulenie, tłuste kremy typu nivea, kruszyłam polopirynę itp. i mieszałam razem z wodą i na zajady dawałam,.. używałam jeszcze innych maści, ale już nie pamiętam, bo tyle ich było.. za każdym razem lekarz przepisywał coś innego, a aptekarka polecała inne produkty. Już płaczę z tej bezradności. Mam dość. Da się raz na zawsze wyleczyć z zajadów? Męczy mnie to, że nie mogę normalnie rozmawiać, ani jeść.. pomocy. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość hehaaaeaa
To może być: - niedobór żelaza (anemia) - niedobór wit. A - alergia na coś, z czym masz ciągły kontakt i parę innych rzeczy. Zrób na początek pełną morfologię ze szczególnym uwzględnieniem parametrów żelaza (ferrytyna).

Gość siri
Stosowałam Clotrimazolum...ten sam co na dolegliwości ginekologiczne...poleciła mi stomatolog i o dziwo pomogło...

Gość ja11122223333
musisz wyparzyc wszystkie sztuczce oraz kubki i szklanki

Gość nmvhjvfgty
Zmień diete. Odstaw cukier przedewszytskim.

Gość gość
q0XWgvGAcbtk3YQGBPSdRrLR