Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola kwasniewska

SUKNIA ŚLUBNA OLI KWASNIEWSKIEJ-PODOBA WAM SIĘ????

Polecane posty

Gość kurix
Jak na moje oko coś jest nie tak. Co to są te miseczki zza których nie widać odrobiny biustu - pancerz pancernika? Materiał wygnieciony, nie układa się i nie dopasowuje do figury. Siateczka wysadzana kryształami miała kontrastować z materiałem, a wygląda groteskowo. Jedyny element godny uwagi to falbanki na biodrach. Bukiecik z kolei jest przepiękny. Outfit ślubny kłóci mi się ze stylem Oli Kwasniewskiej - myślalam, że będzie bardziej wysublimowany. Za kilka lat Ola jak spojrzy na zdjęcia będzie żałowała tego wyboru. Trzeba było wybrać się do Zienia!

jest za niska do tej kiecki moim zdaniem,a sama suknia nie powala zupelnie ma sie uczucie sztywnosci,jakby wlasnie jak ktoras z was zauwazyla byla w jakims pancerzu

Gość To ja się wypowiem
Jak na moje suknia prosta, klasyczna, elegancka ale czegoś tu brakuje zarówno w stroju jak i na twarzy oli. Coś tu nie gra. Nie wróżę im szczęśliwej przyszłości. A jeszcze o sukni mając takie możliwości finansowe mogła mieć o niebo lepszą sukienkę. Materiał drogi ale okropnie pognieciony fason też dziwny ten tren... Coś tu nie pasuje w stroju i między młodymi...

suknia piękna z klasą i na czasie, baskinka na biodrach wygląda wspaniale...podoba mi się całość, prosta fryzura wygląda elegancko, brak przepychu i wszechobecnej wśród celebrytów tandety tylko dodaje szyku, brawo...

Gość To ja się wypowiem
Kwiaty są ładne wg mnie. Z tego wszystkiego to te kwiaty były najładniejsze. Kalie ktoś w komentarzach na fakcie napisał, że wróżą łzy w małżeństwie.

Gość bezimienna dziewczyna
Uważam, że Ola jest piękną kobietą a ta suknia ślubna skrzętnie jej urodę ukryła; wręcz-zdeformowała figurę... Paskudna jak mało która...:O

Gość Elizzkowa malinka
Krój sukni ładny, tylko ten materiał jak ... kresz ?? :classic_cool:

Gość bardzo brzydka suknia
material wyglada jak gruby ortalion, kroj tez nie najlepszy (okolice biustu i dekoltu wygladaja fatalnie), odpustowe wielkie krzysztalska, i do tego jeszcze ten welon tuz nad karkiem i tak "kanciasto" i krotko pozakanczany :( Ola sie oszpecila, niestety :(

Gość kryształy super, welon
dziwnie upięty, góra sukni jak zbroja rycerska, i biust za nisko.W spódnicy niepotrzebnie ten pas materiału z przodu wszyty.

Gość giovanna joanna
NAWET NIE GADAJCIE, JA SOBIE SZYJE NA WZÓR KWASNIEWSKIEJ U KRAWCOWEJ! TERAZ BOJE SIĘ ŻE TAKIE KOMENTARZE BĘD PO MOIM SLUBIE:(