Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuiteke

kiedys zostawila mnie kobieta

Polecane posty

Gość zuiteke

bardzo ja kochalem i dlugo ciepialem ,ona zwiazala sie z kims innym moje uczucie zdeptala , byla z nim 3 lata mialobyc pieknie bo zrobil jej dziecko i w ogole i co? zostawil ja i wcale mu sie nie dziwie , a ja dzis jak ja widze na ulicy to w glebie duszy ciesze sie ze to sie tak potoczylo jesli chodzi o mnie bo jak widze to cos na ulicy , tego babo chlopa , babe do rodzenia dzieci nie wiem jak to nazwac , ona wyglada... obrzydliwie , odrzucajaco .zero kobiecosci ,atrakcyjnosci takiej urody dziewczecej bo to wciaz w miare mloda koibeta ,taki kurwa tlumok do garow i rodzenia dzieci z nie sie zrobil , ciesze sie ze z nia nie jestem do tej pory bo teraz widze jakby wyglaldala moja kobieta po ciazy , wiem ze to nie wina kobiet ze to sprawa idywidualna i nie ma reguly ale jak na nia patrze to po prostu sie ciesze bo pewnie sam bym zostawil takiego tlumoka!

Gość wieczór w Paryżu-/
bywa i tak:(.. bardzo ją kochałeś....jakoś trudno mi uwierzyć że już nie kochasz...czasem okłamuję siebie że nie kocham, a przecież wiem że jest inaczej.

Gość zuiteke
teraz to ja nie czuje do niej nic , moze poza pogardą to bylo kilka lat temu wiec sie wyleczylem a reszta odczuc jak wyzej :)

Gość wieczór w Paryżu-/
życzę Ci abyś przeżył miłość taką jedyną w swoim rodzaju, której nie byłbyś w stanie znienawidzieć, miłość której pragnąłbyś wybaczyć wszystko, za odwzajemnione uczucie, zrozumienie.ciepło ust i spojrzeń,za obecność i bliskość, której nikt przedtem ani potem nie potrafiłby Ci dać.

Gość zuiteke
dziekuje, wzajemnie :)

Gość clopie jestes masakra
niedojrzaly buc, dobre, ze zadna nie nosi twojego dziecka i 3maj sie z dala od dziewczyn

Gość wieczór w Paryżu-/
nie dziękuję żeby nie zapeszyć

Gość mam_pytankoooooooooooooooooo
a co bys zrobil gdyby ona nagle chciala do Ciebie wrocic? Gdyby zalowala tego co zrobila i powiedziala Ci ze nadal Cie kocha i zrobilaby wszystko zeby cofnac czaS???? wybaczylbys jej?? Przeciez kochales ja bardzo??? Pytam bo jestem w podobnej sytuacji, tylko ja jestem dziewczyna chlopaka ktory zostal porzucony przez laske dla innego, jestesmy razem juz ponad 7 lat a ona nagle wrocila i kurwa kocha i zaluje, masz pojecie... Moj chlopak powiedzial ze nic do niej nie czuje, jedynie litosc, satysfakcje ze ona teraz zaluje a w mojej glowie milion mysli na minute, czy na jej widok on nadal cos czuje? :((