Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Nie mogłam zasnąć, włączyłam laptopa i napisał

Polecane posty

Czy to jakiś znak? Nie mogłam zasnąć, bo myślałam o nim, coś mnie ruszyło, zapaliłam światło, właczyłam laptopa i napisał. Miło mi się zrobiło nawet, bo teraz praktycznie codziennie rozmawiamy. I tak miło się pożegnał. Czy jest szansa, że bedziemy jeszce razem? :)

Gość Bert Power.
wypierdalaj ty kurwo pojebana

czy Ty w tych tematach przeżywasz jak stonka oprysk jakąś tam znajomość na odległość? wybacz, ale ten post powinien być smsem do bliskiej przyjaciółki najwyżej przebiłaś gościa który tu założył kiedyś temat że je słone paluszki nie pamiętam nicka :O

whedif ciebie nawet nie czytam, bo podobno jakaś popierdolona jesteś, ale to podobno, wiesz takie głosy chodza po kafe

nie zmieniaj tematu co mnie to obchodzi że Ty mnie nie czytasz albo że jakieś głosy chodzą po kafe :O ja Ci tylko proponuję żebyś się trochę ogarnęła

a ja proponuję najpierw samemu się ogarnąć, a potem innym dawac takie złote rady, pa kochanie

"bardziej ostrzejsze" wtf mnie to nie obchodzi co Ty piszesz w ogóle, widzę że uderzyłam w czuły punkt i że Ty musisz tu o tym pisać i to jest jedyny sens istnienia Twojego nicka to przepraszam nie chciałam robić osobistych wycieczek

Gość formalizm w sztuce i jego...
a pani ciapata to takie bardziej niż udane wcielenie pustogłowia

nie rozumiem tej spiny rhovanion, przeszkadzam ci? jak cię moje topiki nie obchodzą/irytują to olej, nie czytaj, miej wyjebane. nie widzę problemu ;]

whedif ty zamulony, "chłopski" filozofie... ...a chuj cię obchodzi o czym koleżanka zakłada sobie temat? sens istnienia nicka polega właśnie na indywidualizowaniu/personifikacji myśli i poglądów ( jakiekolwiek by one nie były) ‏ nie podoba się- to zwijaj stragan i wypierdalaj w podskokach

Gość monteskiusz ogrodowy
i tak nie uśniesz

\ - wyraziłam swoją słuszną opinię, nieogarnięty i wulgarny nicku

niech gęsta, zielona mela, spływająca po twoim pomarszczonym od myślenia czole bedzie odpowiedzią... ‏ ............tfu