Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocny człowiek

Potrzebna pomoc dla ubogiej rodziny

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjj upi
nie ma to jak brać slub, płodzic bachory i byc biedakiem no po prostu nie moge zrozumiec polaczkowej głupoty 😴

Gość jjjjjjjjjjj upi
na slub tez wziela kredyt a teraz nie ma z czego zyc szok i takie osoby są studentami ??!!! toz to nawet liczyc nie umie

Gość ksenotka ... ... ...
zastaw się i pokaż się - to sedno problemu, a od pomagania jest opieka społeczna, niektórzy żyją z niej od pokoleń.

Gość my computer
''na slub tez wziela kredyt a teraz nie ma z czego zyc szok' Wzięli 3 tysiące na ślub kościelny, czy to dużo? Te 3 tysiące to zapewne na opłatę dla księdza, skromna sukienkę i garnitur oraz symboliczny obiad dla rodziców i świadków.

Gość krzeselko do karmienia
Przesada,po co???

Gość jjjjjjjjjjj upi
a po co brali slub skoro są biedni i jeszcze sie zapozyczali ? bo co robili dziecko a teraz nie mają za co zyc ? nienormalne to dla mnie jest, podobnie jak płodzenie przez biedote masy dzieci , rodziny wielodzietne cholera jasna, wylegarnia patologii pedofilii i i kolejnego pokolenia biedoty, a potem jęki przed kamerami by widzowie dawali pieniadze bo oni nie mają za co zyc. Trzeba bylo wczesniej myslec. Kiedy ja byłam w dolku, mieszkalam przez kilka dni na ulicy, jadłam suchy chleb z lidla przez miesiąc to nikt mi nie pomogl. ''Przyjaciele'' sie odwrocili a rodzina? z nimi sie dobrze na zdjeciu wychodzi potem nei chcą miec z toba nic wspolnego, chyba ze umrzesz i bedzie spadek do podzialu 🖐️

Gość hjhkhk
właśnie, ja nie mam kłopotów finansowych, a krzesełka do karmienia nie kupowałam, zbędny wydatek.

Gość taki zaszczyt!!!
23.09.2012] 08:46 [zgłoś do usunięcia]ksenotka ... ... ... zastaw się i pokaż się - to sedno problemu, a od pomagania jest opieka społeczna, niektórzy żyją z niej od pokoleń." jaka gornolotna wypowiedz a opieka spoleczna, to niby skad ma fundusze na takie cele jak nie od podatnikow? :D najpierw pomysl, a potem pisz takie bzdury