Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarówka Justynka

Ciuchy dla ciężarówek, fajne?

Polecane posty

O, fajne. Pewnie sobie sprezentuje. Sen z powiek spedza mi kurtka.... W moj plaszczyk sie ledwo dopinam. Nie wem, gdzie znajde cos takiego szerokiego i w miare ladnego.

Gość a czyyyyyy
fajne. oglądałam je wczoraj. zostało mi jeszcze ok. 1,5 miesiąca i nie wiem, ale przyda się pewnie później. Tylko w takich fajnie się wygląda na super szpileczkach.... ehhh pomażyć narazie można :)

Gość ciężarówka Justynka
Ja kupiłam i jestem bardzo zadowolona, na tą pogodę teraźniejszą jest świetny, co do płaszcza, mam ten sam problem niestety :( szukam w sklepach ale jest tam bardzo drogo niestety :(

Gość nie podoba mi się wogóle
jakośc kiepska,100 % akryl:O

Gość ciężarówka Justynka
Wiesz co dla mnie to raczej nie akryl, mam akrylową bluzkę i materiał jest zupełnie inny niż w tym ponczo, może sprzedający się pomylił, bo moim zdaniem to jest bawełna pleciona już mu o tym pisałam i odpisał że to sprawdzi u producenta

Gość a czyyyyyy
akryl ie akryl 100 lat w tym chodzic bedziesz? ja ponoszę przez kilka miesięcy - ok 3-4 i też nie codziennie a potem kupię coś innego.

Gość ciężarówka Justynka
wiesz co dziewczynko? Długo szukałam czegoś co będzie na mnie dobre, łaziłam po ciucholandach bo nie stać mnie na sweterki za 300 zł!!!! W końcu znalazłam coś co jest genialne i tanie!!!! I błagam, nie sugeruj że coś reklamuję bo to śmieszne!!! Po prostu chcę się podzielić z dziewczynami czymś czego ja długo szukałam Proszę więc o brak takich komentarzy!

to sprawdzcie sobie ten sklep, www.brzuchatki.pl/sklep sukienki maja swietnej jakosci, (mialam okazje wyprobowac jeszcze przed zalozoniem sklepu)dopiero sie rozkrecaja ale polecam obserwowac bo co raz dodaja cos nowego.

Gość ciężarówka Justynka
dzięki kasza :)

To jest akryl bo mam taką tunikę, kupiłam w zeszłym roku właśnie na ciążę. Mnie się niesamowicie, nie idzie tego doprasować. Ale za taką cenę warto, ale nie spodziewajmy się cudów.

Gość a czyyyyyy
no własnie, jak ktoś chce wełne angielską czesaną, merceryzowaną to nie za taką cenę - nie bądzmy śmieszni.

Gość Martynka111111222111
Wełniane widziałam za 219 zł więc to lekka przesada, na parę miesięcy kupię to wdzianko dzięki za podpowiedź bo też szukałam czegoś podobnego Pozdrawiam Mamuśkli :)

Gość a ja nie wiedziałam kiedy
Dziewczyny na jesień i nawet początki zimy polecam ponczo-ale takie prawdziwe-ciepłe-np z wełny,zapinane na guziki,z kapturem, z zaszyciami imitującymi rękaw. Potem jak znalazł na następną zimę można dziecko nosić w nosidle ergonomicznym pod takim ponczem. Nie wiem jak na allegro,ale ja w Texlandzie kupiłam za 60zł. To ciucholand-sieciówka,więc pewnie w innych miastach też są ich punkty,a i w tym roku widziałam już fajne ponczo-ale mi nie jest już potrzebne bo dziecko już samo chodzi :) sprawdźcie oferty internetowych ciucholandów. Takie wełniane ponczo to świetna sprawa. A na zimę-kurtka puchowa o dwa rozmiary większa ;)

Gość mama====Nikosia
Zgadzam się ponczo to świetna sprawa!! ja miałam właśnie takie z Allegro i do tej pory mam i chodzę, więc polecam dziewczyny wcale nie musi być zimowe, przecież trzeba mieć coś pod kurtkę :) co do kurtek, polecam płaszcze, są najwygodniejsze

Gość fbfbhgn
Justyna straszne te ponczo, rozumiem, że to na kilka miesięcy, ale wygląda tanio i tandetnie

Gość Kamilek i Kamilka
wygląda tanio? a co wygląda drogo :) ? metka D&G ?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D rozbawiłaś mnie :):):) ponczo super!

Gość fbfbhgn
Tanio może wyglądać również ciuch z metką, czy to D&G czy Guess. Tanio- znaczy tandetnie, mało estetycznie. Do tego ten z podanego przez autorkę linku jest wykonany z akrylu, więc umówmy się, ale do dobrej jakościmu daleko.

Gość fbfbhgn
Kamilek i Kamilka- współczuję ci, bo pewnie stać cię tylko na takie tanie szmaty, jak w podanym linku.