Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez chceeeeeem

Skąd macie kolegów gejów ? tez chce miec

Polecane posty

Gość tez chceeeeeem

skad ich macie :classic_cool:

a po cholerę Ci akurat gej? :P taki sam facet jak każdy inny, a jak się zakochasz, to będziesz się męczyć. chyba, że Ci się nudzi i potrzebujesz jakiegoś dramatu w życiorysie. :classic_cool:

Gość venfloon
po prostu jak ktoś ma do Ciebie zaufanie to sam Ci się przyzna, a takie osoby na pewno są w Twoim otoczeniu. Kiedyś myślałem że takich osób raczej nie ma wśród moich znajomych. A potem się okazało że jest całkiem inaczej. Ja jestem hetero ale mi nie przeszkadza że mój kumpel jest gejem. No i cieszy fakt że akurat mi zaufał bo wiadomo w jakim żyjemy społeczeństwie.

Gość ja mam z klubu kolege
geja, ale odradzam, mozna sie w nich zadurzyc i potem cierpiec, z charakteru sa zajebisci dla kobiet i stad to wszystko💤

Gość etryu
Można poznać na forum dla gej lub jak ktoś mieszka w większym mieście są rzeczywiście takie puby.

Gość gdfghn
a po co gej nie lepiej mieć porządnego, wspaniałego, który nie będzie nie tylko Twoim przyjacielem ale i partnerem?

Gość ja mam z klubu kolege
jak nie znasz osobiscie zadnego geja to nie zrozumiesz czemu teraz kobiety szukaja przyjaciol geji , ja juz wiem 🖐️

Gość sdfdgbgv
"ja mam z klubu kolege jak nie znasz osobiscie zadnego geja to nie zrozumiesz czemu teraz kobiety szukaja przyjaciol geji , ja juz wiem " To wytłumacz mi bo nie znam ich osobiście. Dlaczego kobiety szukają przyjaciół gejów?

Gość dfsvbgf
wyszukiwarkę kafe ''' zakochana w geju ''' w wyskoczy parę topików :O

Gość luke888888888
Nie wiem jak to mozliwe ale kobiety tak maja.

Gość DO WY,
Czemu linki nie wklejaja sie :O Tu sa te tematy ForumTemat [Życie uczuciowe] zakochana w geju... bardzo prosze bez zbednych komentarzy,bo to dla mnie naprawde trudne...chlopak do ktorego cos czuje zwierzyl mi sie,ze jest homoseksualista...zaufal mi...przytu [Życie uczuciowe] zakochałam się w geju jest to dla mnie bardzo trudne. to trwa już 2 lata. nie wiem jak sobie z tym poradzić. na dodatek on jest moim najlepszym przyjacielem i jestem skazana na przeb [Życie uczuciowe] czy zna ktos jakis sposob na zapomnienie o kims kto ma nas w dupie? kocham go od kilku lat, swiadoma, ze to moja wielka milosc, jestem od ponad roku. Dlugo wierzylam, ze mnie kochal, ale coraz bardziej widze jego cynizm. Teraz m [Życie uczuciowe] chyba zakochalam sie w geju podoba mi sie strasznie pewien facet, jest niesamowity, szarmancki, bardzo zadbany, ma piekne usta i sliczne oczy, oszalalam na jego punkcie, cos w srodku mi je [Życie uczuciowe] kocham geja... nie wiem co zrobić Mam przyjaciela. Znamy się od dawna, ale od niedawna jesteśmy sobie bliscy. On zaczął nalegać na częstrze spotkania, obejmował mnie, mówił miłe rzeczy. W końcu

Gość najprościej jest poznać takieg
w klubie ;] . tam szukaj ,