Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnoooglia

rozstalismy sie. pytanie do facetow.

Polecane posty

Gość takasobiejestembabka
Oj biedaku, pewnie sciemnial z tym,ze nei chce miec dziewczyny,a teraz ma kogos na boku. To prawie pewniak, nie ma takiego wytluamczenia: jednak nie chce. ;)

Gość nie zalezy mu na tobie
wlasnie, bardzo prawdopodobne, ze nie jestes jego jedyna 'kolezanka'

Gość okrissant
Moja sytuacja byla nieco podobna, tylko, ze nikt czego nie wyznawal. Mysle, ze ty i ja bylysmy jakas poczekalnia albo jedna z wielu. a jak powiedzialysmy 'pas" to splynelo to po nich jak woda po kaczce, bo przeciez pewnie jest inna zawsze chetna.

Gość moje zdanie .........,,,,.....
1. zauroczył się Tobą 2. za szybko poszlaś z nim do łóżka i opadlo mu zainterezeowanie, gdybyś tego nie zrobiła to mogłoby się to przerodzić w miłość, ale nie ma regóły 3. nie dzwon do niego, miej honor. Facet, ZAWSZE, jak mu zależy będzie szukał kontaktu z dziewczyną wszystko :-)

Gość nie zalezy mu na tobie
tylko nie daj sie omotac i zachlysnac jak skontaktuje sie znow 'z braku laku':/

Gość okrissant
Magnolia ty chcialabys byc jego kolezanka? Bo ja nie chcialam byc kolezanka (do tego nie wiadomo ktora:O) tamtego faceta i dlatego powiedzialam mu o tym wprost. SPytalam najpierw co on uwaza, powiedzial i ja musialam sie ustosunkowac do tego w taki wlasnie sposob. Kolezanka nie chce byc i nie mam zamiaru i zyczylam mu powodzenia w poszukiwaniu. I tez sie juz do mnie nie odzywa. Dla mnie takie sytuacje sa jasne. Ale widze, ze dla Ciebie nie.