Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia 444

od dziś mż

Polecane posty

Gość Kruszynka1258
Czesc:* jak tam na dzis?:) ja dzis na sniadanie bulke z jogurtem..:) teraz dwa jablka:)

Gość ojjjjjjjjjaej
bułka z jogurtem? puste kalorie

hejka:) u mnie nawet ok:) na śniadanie owsianka, potem zjadłam sobie paprykę, ok 14 miałam obiad zupke warzywna i mięsko gotowane :) pogoda super to może tez sie na rowerek wybiore:) a i jeszcze troche winogrona pojadlam... juz 3 dzien bez słodyczy jak na razie jest nie ciągnie mnie zbytnio do nich:)

Gość madzia 444
a ja dzis zjadłam jeszcze 2 kromke tego chleba ;(. zjadłam jeszcze jabłko i zupe mały talerz z1 ziemniaczkiem dzis jestem non stop głodna liczycie kalorie czy mz po prostu?

Gość madzia 444
ja tez tak dokładnie nie licze ale mniej wiecej czasem, sprawdzam co ile ma

Gość madzia 444
a ja jak pisalam dzis mam megaa apetyt i trochcve zjadłam , ale juz na dzis koniec a jutro zaczne sie bardziej pilnowac co jem i ile

w takim razie dołączam:) ale niestety dziś było tego zbyt wiele. A jutro szykuje się impreza - moja kuzynka ma urodziny i wiadomo, będzie dużo jedzenia, a nie wypada odmówić, także zacznę tak porządnie w czwartek.

Gość madzia 444
kROPKA witaj , wiem ze jestes na innym topiku ale tu tez zagladaj i pisz :) kiwi czesc ja dzis jeszcze nie jem nic bo nie mam smkau a wczoraj mialam taki apetyt pije kawe

Gość aśę
Hej, jeśli można to i ja dołączę. Mam 165 cm i 64 kg. Co najmniej 8 kg muszę zgubić:( Od dwóch tygodni prowadzę trening interwałowy na rowerze, ale jestem dopiero początkująca więc efektów zaraz nie będzie. Poza tym od poniedziałku też praktykuję mż. Kalorii liczyć mi się nie chce więc na oko;) Słodyczy zupełnie nie odrzuciłam. Zazwyczaj coś małego w pracy do kawki zjem. Ale słodycze nie sa moim problemem tylko podjadanie i zbyt obfite obiady. Na śniadanie kanapka z rybą. Drugie śniadanie to 2 pomidory z odrobiną białego podwędzanego sera. Na razie to wszystko. Pozdrawiam i wytrwałości nam życzę.

Gość madzia 444
witaj , fajnie ze sie dolaczasz , super . bede pozniej :)

hej dziewczyny:) jak już wspominałam dzisiaj idę na urodziny do mojej kuzynki. Jak na razie zjadłam kromkę chleba pełnoziarnistego z masłem i dżemem, wypiłam kawe. Przez dzień muszę jeść dość skromnie, bo są te urodziny..

Gość madzia 444
dasz rade

Gość aśę
mama nadzieję, że wytrwam i uda się zgubic w końcu te kg. Mój mąż się śmieje, ze odkąd mnie zna to jestem wiecznie na diecie i się odchudzam. Muszę mu udowodnić, ze w końcu skutecznie;)

Gość madzia 444
no ja bym chciala juz ostatni raz byc na diecie , bo juz mam ich dosc :) tez ciagle jestem na diecie zrobilam sobie sniadanie takie jak wczoraj , potem zjem jablko na przekaske a na obiad znowu nie wiem co zrobic ale moze cos lekkiego wymysle , :)

Gość aśę
Wytrwałości na tych urodzinach;)

Gość madzia 444
zdaj jutro relacje jak po urodzinach , ale wiem ze dasz arde. :) nie odmawiaj sobie wszystkiego, po prostu zjedz mniejsze porcje

Gość madzia 444
ja zauważyłam ze jak zjem bardziej syte i zdrowe sniadanie , to potem nie rzucam sie na badz co tearz zjadlam 1.5 kromki ciezkiego ciemnego chleba z mnostwem ziaren i do tego plaster szynki z indyka i plaster zoltego sera i jestem na maksa pojedzona, choc dzis nie mam smaku ale postanowilam jednak zjesc bo pzniej moze bym sie rzucila na jakies tuczace pryzsmaki

Gość diabetyczkaaa
dziewczyny, nie róbcie diet bez ćwiczeń. dieta oznacza zmianę nawyków żywieniowych na PEWIEN okres czasu. jeżeli chcecie schudnąć bez ćwiczeń nie to przechodźcie na diety, a zmieńcie swój jadłospis na dłużej niż trwa przeciętna dieta... inaczej mocno się namęczycie a nic z tego pożytecznego nie wyjdzie. ćwiczyć możecie w domu... wystarczy hula hop, bądź samo skakanie na przemian (lewa noga w przód prawa w tym samym czasie w tył, i tak samo lewo prawo)... nawet nie wiecie jak możecie sobie zaszkodzić krótkotrwałymi dietami :)

Gość madzia 444
ja cwicze na twisterze i chodze duzo tak ze 3 godziny czasem wiecej nawet 4

Gość diabetyczkaaa
jedząc normalnie (nie przejadając się) i ćwicząc zgubisz szybciej nadprogramowe kg niż na diecie MŻ :)

Gość diabetyczkaaa
hej kiwi1988ldz jestem pełna podziwu dla twojej determinacji! oby tak dalej! trzymam za ciebie kciuki :) znakomite efekty!

Gość madzia 444
zaraz by mi brzuch sie powiekszyl , jestem typem jabłka

Gość aśę
MŻ raczej mi nie zaszkodzi bo z pewnością jem za dużo. A co do ruchu to jak najbardziej jestem za.

Gość aśę
Dziś już dość sporo zjadłam. Poza śniadaniem 1 i 2 jogurt, nektarynkę i knoppersa. Wieczorem jeszcze tylko coś małego i koniec na dziś. Niestety, ale raczej nie będę miała dzisiaj czasu na rowerek. Jutro nadrobię.

Gość madzia 444
a ja dzis zjadłam jeszcze 2 batony kokosowe i pol kilo czerwonych winogron, tego jabłka nie zjdałam na kolacje jeszcze serek lekki zjem ale troche dzis pzresadzilam z batonami bo az dwa :

Gość czesc kochane misiaczki
Moge sie dolaczyc? Ja od dzisiaj tez na diecie, na sniadanko jak zwykle kawa i drozdzoweczka z jagodami oraz ciastko francuskie z jablkiem - sorry ale nie wyobrazam sobieinnych sniadan> na 2 sniadanko 2 bananki i kawka z mlekiem, obiadek zupa zacierkowa, kotlecik mielony z zmieniaczkami i surowka. Jeszcze 2 posilki mnie czekaja, bo zamierzam odzywiac sie regularnie, 5 posilkow dziennie. Dzisiaj jeszcze pospaceruje wieczorkiem. trzymam kciuki laseczki, jestesmy piekne baaj

Witajcie dziewczyny! Też dołączę :) Na diecie jestem od przełomu marca i lutego i udało mi sie jak na razie schudnąć 13 kg :) mam w planach jeszcze zrzucić ok 10 :) Mam 23 lata 168cm i 75 kg żywej wagi :) Moja dieta opiera sie na jedzeniu produktów o niskim indeksie glikemicznym (inaczej dieta montignaca). Bardzo polecam tą dietę. Jest prosta i łatwa w utrzymaniu. Może nieco monotonnna, ale skuteczna :) Przede wszystkim nie jem ziemniakow, chleba, slodyczy :) ostatnio przez sierpien i wrzesniej nie trzymałam tej diety, co nie oznacza, że jadlam co mi sie żywnie podobalo ;) po prostu pozwalalam sobie na zbyt wiele... :( ale od dzis, od nowa staram sie wrocic do dawnych nawykow. Staram sie jeść często a mało. Chociaż zazwyczaj jest tak, że jem mało, ale rzadko. Najtrudniejszy jest pierrwszy miesiac, a teraz nawet mnie nie ciagnie do slodkiego, ani zeby sie obdźgać wszystkiego. A nawet jak za duzo zjem, to nie tyję. O tym co jem i swoje wymiary zaktualizuję później. Zaraz wróci mąż i musze mu odgrzać obiad :)