Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana20latka

matko pomozcie bo nie wiem co myslec....

Polecane posty

Gość zdruzgotana20latka

sluchajcie jestem z moim facetem prawie 6lat... na poczatku naszego zwiazku robil mi waly z innymi dziewczynami pozniej niby przestal... ja biore tabletki anty i nie kochamy sie w gumce...a wczoraj znalazlam w jego portfelu prezerwatywe gdzie wczesniej jej nie bylo... ma zawod taki ze ma kontakt z dziewczynami... ostatnio jak rozmawial z kolegami to uslyszalam przez przypadek jak mowil ze chlopaki mu w samochod pukali jak ja bzykal pytalam pozniej co to ma znaczyc a on ze to o kolege chodzilo ze on mi juz walow nie robi.... a wczoraj ta gumka... co byscie sobie pomyslaly na moim miejscu...? czy on dalej mi kreci waly...?

Gość zdruzgotana20latka
nikt sie nie wypowie tak...?

Gość moim skromnym zdaniem o
to chyba raczej jasne że coś jest na rzeczy skoro Wy nie używacie gumek a on nosi w portfelu...

Naprawdę masz jeszcze jakieś wątpliwości??? Gumkę pewnie miał dla dzieciaka, jak sie już urodzi - żeby mu pokazać balonik :/

Gość z charakterem...
nawet jak go zlapiesz za "reke" to powie , ze to nie jego

Gość zdruzgotana20latka
tak wlasnie myslalam ze potwierdzicie moje przeczucia... a ja glupia naiwna i tak pojde do niego zrobie awanture a on powie ze juz mi walow nie kreci wymysli jks bajeczke i bedzie wszystko jak w filmie....;/

Gość zdruzgotana20latka
boze czego j sie zaliczm do tych pustych panienek co we wszystko uwierza....

zrobisz, jak zechcesz (a właściwie zrobisz, jak mówisz). A za pół roku założysz podobny temat, pt. Pomocy, chłopak mnie zdradza.

idź do niego i zrób awanturę, jeśli chcesz, ale nie daj sobie wmówić, że nic się nie dzieje i że on już nigdy więcej... itd. Chyba ze chcesz się męczyć w związku z facetem, który Cię zdradza na prawo i lewo. Dziewczyno, zostaw gościa póki jeszcze młoda jesteś i póki nic Cię z nim nie łączy!!!

Gość i takich kolesi to
wybieracie eh

swoją drogą, współczuję Ci, skoro Ty już z góry zakładasz, że mu uwierzysz. Bo z nim zostaniesz i będziesz się męczyć

Gość tylko czemu
awanture chcesz robic?

Gość zdruzgotana20latka
a co mam to wszystko na spokojnie zrobic...?

Gość Druciczek
Zezwalałaś wcześniej na zdradę to teraz masz.

Gość tylko czemu
No pewnie, ze tak. Powiedziec> Wiem, ze mnie oszukujesz i nie jestes wobec mnie uczciwy. Nie moge byc z kims komu nie ufam i dlatego od Ciebie odchodze. I zamknac drzwi za soba.

zdruzgotana20latka boze czego j sie zaliczm do tych pustych panienek co we wszystko uwierza.... I To się przestań do nich zaliczać i zacznij myśleć:)

A po za tym wasz związek nie ma przyszłości:P Masz 20 lat,spotykasz sie z chłopakiem od sześciu,z tej mąki chleba nie będzie:( Poszukaj nowego chłopaka,najwyższy czas coś zmienić w swoim życiu i wydorośleć.

Gość zdruzgotana20latka
wiem ze macie racje... postaram sie dzisiaj postawic i wziasc sprawe w swoje rece.... a wy trzymajcie za mnie kciuki...

Gość zdruzgotana20latka
tak sie jeszcze zastanawiam czy aby moze weszlo to do mojej pustej glowy ze mnie zdradza wziasc ta gumke co ma i naderwac troche opakowanie a za jakis czas sprawdzic czy jest nowa czy ta sama tylko tak zeby on nie wiedzial...?

oj biedna dziewczynko... GDYBY CIĘ NIE ZDRADZAŁ TO BY NIE TRZYMAŁ GUMKI W PORTFELU. A tak to nie dość, że Cię zdradza, to w dodatku robi to z pełną premedytacją, skoro nosi gumkę żeby być przygotowany żeby się zabezpieczyć. Zacznij myśleć, dziewczyno i zostaw go!!