Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiadać mili ludzie

Fajna zagadka .Kto rozwiąże ?

Polecane posty

Gość odpowiadać mili ludzie

Pan Nowak z synem postanowili udać się do hydraulika, aby namówić go do odwiedzenia domu w sprawie beznadziejnie zepsutego kranu. Co prawda wyjeżdżali teraz na miesięczny urlop, ale chcieli sobie zapewnić wizytę tego cenionego specjalisty w pierwszych dniach po powrocie. Hydraulik znany był jako dobry fachowiec i jako wielki dowcipniś. Po wyłuszczeniu prośby, hydraulik zamyślił się i powiedział: - Sprawa nie jest prosta. Jeśli panowie wracacie w poniedziałek, to w poniedziałek nie będę mógł już chyba przyjść, bo pociąg się może spóźnić. We wtorek mam pogrzeb wujka, we środę są imieniny mojej żony, a w czwartek zawsze muszę siedzieć w warsztacie. W piątek zawsze chodzę do dyrekcji, mam więc niewiele czasu, a w sobotę dzień pracy jest i tak krótki. Potem zaś ja sam jadę na urlop, chyba więc odłożymy to do mojego powrotu. Usłyszawszy to, pan Nowak zasmucił się nie na żarty. Ale jego syn uśmiechnął się i powiedział: - A więc oczekujemy pana we wtorek! Hydraulik mrugnął okiem i odparł: - Widzę, młody człowieku, że nie jesteś żółtodziobem. A więc we wtorek! Pytanie: Dlaczego młody Nowak był taki pewny tego wtorku?

Gość taki1śmieć
Ponieważ jest rzeczą niemożliwą, aby ktokolwiel miesiąc naprzód ustalał datę pogrzebu.

Gość ......nom nom...
Proste, ponieważ jest rzeczą niemożliwą, aby ktokolwiel miesiąc naprzód ustalał datę pogrzebu. Dobrze zrozumiałam? ;p

Gość StalowaMagnolia 1976
A jakich argumentów użyjecie,żeby sprzedać Eskimosowi lodówkę? ;)

Gość czasem coś wiem
Fajnie sie gdzieś ogrzać przecież... :)

Gość co dzisiaj na .::.
Jak to, przecież jak ktoś umrze to datę pogrzebu wyznacza się czasami na tydzień później, a ciało leży w kostnicy! Więc wyznacza się wcześniej datę pogrzebu!

Gość Pisia ;p
przecież zwłoki mogły być skremowane i czekać na pogrzeb dłużej niż tydzień!

Gość StalowaMagnolia 1976
czasem coś wiem -- haha dobr :) odpowiedz -jak Eskimos wystawi picie za igloo to mu zamarznie a w lodówce się schłodzi :)

Gość interesujace to
jaka jest różnica między kobietą i lodówką?

Gość interesujace to
jaka jest różnica między kobietą i lodówką?

Gość gdahgda
do lodowki mozna wlozyc jajka :D