Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onciekawskiooooo

zniżka na bilet pkp nalezy sie ?

Polecane posty

Gość onciekawskiooooo

witam mam 22 lata uczesczam teraz w piatki i soboty do liceum ogolnokszt. na profil technik bhp dostałem nowa prace z dala od domu i bede dojezdzal pociagiem czy nalezy mi sie jakas znizka niewiem musze wziasc legitymacje jakas od szkoly czy zaswiadczenie ? ile jest znizki?

Gość karolca
Ja mam pytanie podobnej treści, mianowicie urodziałam się w 1988 roku co za tym idzie w 2012 rocznikowo mam 24 lata. Zniżka pkp i wszystkie inne ustawowe obowiązują do ukończenia 24 roku życia - czy ja podlegam pod tą zniżkę czy już nie ?

Gość zbhsjkds
Przysługują do UKOŃCZENIA 24 roku życia. Czyli po 24 urodzinach już nie przysługują... To takie trudne przeczytać ze zrozumieniem?

Gość znika do 26 roku zycia
znizka przysluguje nawet osobą nie uczacym, a tym ktore po prostu nie skonczyly jeszcze 26 roku zycia. Fakt jest to znizka 26 % ale zawsze cos:)

Gość hahaahah ale glupoty gadasz
nie ma takiej znizki chcialoby by sie jeździc za darmo i wprowadzasz ludzi tepaku w blad??!!! nie wprowadzaj ludzi w blad jak nie wiesz!! taiej zniski nie ma! znika obowiazuje dopoki sie uczy do 24 roku zycia a jak nie studiujesz to kupujesz bilety normalne bez znizek! takie trudne???

Gość znika do 26 roku zycia
No ręce po prostu opadają co do wypowiedzi powyżej... Taka zniżka obowiązuje. Wiem, bo sama z niej korzystam od kilku lat, a dziś mam już 25 i nadal korzystać mogę. Studentką nie jestem, normalnie pracuje. A ulga przysługuje mi na podstawie dowodu osobistego. Jak nie wierzysz o to źródło: http://intercity.pl/pl/site/oferty-promocyjne/oferty-krajowe/max-26.html Nie wyzywaj ludzi o tępaków, bo sam/a nie wykazałeś/aś się swoim wpisem zbytnią inteligencją.

Gość mkl99
ja o tym nie wiedzialam. Tez nie studiuje a o takiej znizce nie slysalam sporo jezdze pociagami wiec 26 pro przy cenie biletu 60 zl robi fajny rabat. Nawet na kafeterii mozna czegos sensownego czasem sie dowiedziec