Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syssssia

zazdroszczę siostrze narzeczonego...

Polecane posty

Gość syssssia

Zazdroszczę jej tego jaki jest... taki pozytywny, wesoły, zawsze ma dobry humor, jest duszą towarzystwa, przystojny pan inżynier także inteligenty, na imprezach rodzinnych gada cały czas wszyscy się śmieją a mój chłopak nigdy nie odezwie się słowem... Wczoraj siostra obdarła mu drzwi w passacie to gonił ją po całym podwórku piski, krzyki w końcu ona wywinęła orła, położył się na nią, zaczęli się tarzać po trawie, łaskotał ją i kazał jej błagać o litość potem zaczęli się całowac patrzyłam przez okno i chciało mi się płakac dlaczego ona ma takie szczęście... ja go po prostu uwielbiam i zastanawiam się czy czasem się w nim nie zabujałam...:o:o:o zawsze zajebiście ubrany słucha reggae tak jak ja właśnie śpiewa mojej siostrze za ścianą ona mu się karze zamknąć a on jeszcze głośniej... dlaczego on nie może być ze mną poznałyśmy go razem kiedy ze swoimi kolegami tańczyli z ogniem na rynku potem poszłyśmy do baru na piwo i on tam przyszedł... najlepsze jest to, że to ja do niego zagadałam że podobał mi się show, on podziękował po czym spojrzał na moją siostrę podszedl do niej i powiedział, że ją kocha... tak po prostu... zaczęła się śmiać, zaczęliśmy pić i teraz ona ma zajebistego faceta...

Gość też coś.....
jak możesz to facet Twojej siostry jestem zażenowana :o

Gość syssssia
naprawdę chciałabym nad tym zapanowac ;o:(

Gość syssssia
podoba mi sięjego spontan, jego styl życia... oświadczył się mojej siostrze jakiś czas temu dał Jej wtedy platikowy pierścionek z gumy bo powiedział że chce mówić o niej "moja narzeczona" siostra chwaliła się przed wszystkimi że ma narzeczonego wymachując tym zielonym plasikowym pierścionkiem a na Wielkanoc róże, pierścionek z prawdziwego zdarzenia, poprosił rodziców o jej rękę co się rzadko zdarza... jest tak samo wyluzowany jak i poważny ja nie wiem ja go po prostu naprawdę uwielbiam....

Gość Patrycja 79....
Ja tez bym chciała takiego faceta..Ale twoja siostra tez musi byc wspaniałym człowiekiem skoro ją kocha.

Gość ofbwb
Opowiedz jeszcze jakiees sytuacje z nim :) brzmi naprawde super. Jak piszesz jak sie tarzali albo jak jej spiewa glosniej jak ona chce zeby sie zamknal :) z samych opowiadan mozna sie zakochac

Gość cale_zycie_pod_gorke
z tego co piszesz to i ja jej zazdroszcze, ja mam egoiste ktorego kocham mimo to..

Gość syssssia
nigdy nie zapomnę jak kiedyś jak jechałam z nim po siostrę na lotnisko jechał jakieś 90 w terenie zabudowanym a auto miał na francuskich blachach bo sprowadzał sobie i policja mówi za szybko a on oczy jak 5zł, oni mu tłumaczą a on nic w końcu jeden mówi do drugiego że to francuz i patrzą się na nas on się patrzy jakby był w cięzkim szoku ja też się nic nie odzywałam mieli dzwonić po tłumacza ale w końcu odpuścili i tylko machnęli ręką żeby jechał... taki właśnie jest :(

Gość handzia bartoszko
jak można podkochiwać się w przestępcy drogowym i oszuście? to nie jest prawdziwy mężczyzna.

Gość cale_zycie_pod_gorke
spontaniczny facet widac. marzenie. a ile ma lat twoja siostra i on?

Gość takasobiejestembabka
Zazdrosc zla rzecz, kochana :) z tego co opisujesz, to on po prostu uwielbia i ubostwia te Twoja siostre :) i bardzo dobrze, tak wlasnie powinien wygladac zwiazek. Po prostu jest im ze soba dobrze, nie wiesz czy z Toba zachowywalby sie tak samo. Trafili na siebie, Ty zacznij szukac swojego szczescia, bo z teog co piszesz, to Twoj chlopak Ci nie odpowiada

Gość syssssia
on jej śpiewa "muminki się cieszą radością i życiem" :( idę na spacer z koleżanka może już go nie będzie jak wrócę bo normalnie jest mi szkoda

Gość alejajajaja
nie znam go, a już go lubię :D

Każdy lubi takich wesołych i pozytywnych ludzi :) przy których zapomina się o problemach i zaczyna się śmiać z byle czego :) skoro twój facet jest sztywny a Ty chcesz kogoś bardziej szalonego i pozytywnego to po prostu musisz poszukać sobie takiego :P

Gość Monika*****
KONIECZNIE opowiedz o nim coś więcej!! :)

Gość akukuruku
:) miło się czyta o tym gościu.. daje to jakąś tam nadzieję, ze da się spotkać jeszcze fajnego faceta w życiu.. Tobie też się uda, nie martw się - ciesz się szczęściem siostry, nie rób nic na siłę!

Gość po prostu porządny mężczyzna
nic wielkiego

Gość zupa dobra
hah i nie ja jedna poczułam się tak miło czytając o tym kolesiu, bo też na takiego szalonego czekam :) w każdym razie tobie bardzo współczuję bo zazdrość jest najgorszym chyba uczuciem jakie można doznać... zwłaszcza,że to facet który będzie twoim szwagrem, trzymaj się ciepło , nie wiem co ci doradzić niestety ..

Gość syssssia
Monika no duuużo można by o nim opowiadać... jest po prostu tak pozytywny... jak moja siostra jest zdenerwowana bo wiadomo każdy coś czasem przeskrobie i jemu się zdarza to on ma do niej takie fajne podejście np krzyczy na niego że coś zrobił a on "o rany jaka jestem na niego zdenerwowana, wszystko powiedziałam już mamie a teraz tak krzyczę na niego, jak on ma u mnie przewalone, ja się nawet nie chcę przytulić o teraz się nie przytulę do niego" i zaczyna ją przytulać, ona się wyrywa i zaczyna uciekawać i jak zwykle ganiają się po domu to już się stało normalne dla wszystkich ona ucieka on biegnie za nią jak słyszymy, że biegną to po prostu schodzimy im z drogi... :D

sysssia wg mnie twoj szwagier to niezepsuty,ziezmanierowany czlowiek.,kocha sercem i spontanicznie-to wyjatek. ale wcale nie znaczy ze takim uczuciem darzyl by ciebie.:)

Gość syssssia
jak przyszedł do nas pierwszy raz mama taka zestresowana daje mu herbatę w filiżance ręce jej się trzesą a on "pani mamo, pani się gorzej boi niż ja" :D

Gość zupa dobra
a jak ty to przeżywasz ? radzisz sobie jakoś ? no rozumiem, heh fajny człowiek , rozbawiłaś mnie :D

to wesoly czlowiek musi byc, to prawda...ale do takiego zachowania potrzebne jeszcze szczescie :) ktore z cala pewnoscia daje mu Twoja siostra. sprobuj cieszyc sie razem z nia, w koncu to TWOJA KREW:) Pomysl tylko o konsekwencjach, gdyby Twoje skryte marzenie bycia z nim sie spelnilo...Jaka bylaby chora sytuacja w domu, jak on by to zniosl, jak zachowywalby sie przy Twojej rodzinie - jestem pewna,ze na pewno nie tak,jak teraz skarbie. To szczesliwy czlowiek jest :) Znam takie cos z autopsji. Mam podobnego swirka za chlopa,ktorego po prostu kocham,ubostwiam, uwielbiam. Wiem tez,ze wczesniej wcale nie zachowywal sie tak wzgledem swojej dziewczyny;co prawda w towarzystwie zawsze byl swego rodzaju "perelka", wszyscy go uwielbiali , jka zreszta jest nadal, ale w zwiazku czul sie zle,meczyl dobre pare lat (teraz sie fajnei mowi,ze trzeba bylo wczesniej zrezygnowac, ale wtedy op prostu to caignal). Teraz jest calkiem inaczej. W momencie,w ktorym opisywalas swojego szwagra,widzialam mojego chlopa :)

Gość syssssia
no właśnie wiem ale on był taki mega pozytywny od początku... powiedz jaki facet podchodzi do dziewczyny którą zobaczy pierwszy raz i mówi, że ją kocha?? Wydaje mi się, że on po prostu taki jest... zakręcony gośc z niego i wiesz ja jestem szczęsliwa ze swoim dopóki nie ma narzeczonego siostry... kiedy zaczyna się wygłupiać to mój po prostu wypada przy nim tak strasznie słabo... kiedyś środek dnia puścili w radio kukiza moja mama powiedziała że uwielbia tą pisenkę i pogłośniła akurat robiła pierogi a on wpadł i zaczął tańczyć z moją mamą... po prostu wziął ją za ręce i tańczyli w kuchni o 12 w dzień w życiu bym się tego po mamie nie spodziwała z siostrą płakałyśmy ze śmiechu

i mam tylko nadzieje,ze to moja siostra nie zaczela tego tematu :D

Gość rqtopojaf
eee tam normalny 😴 jego powodzenie po prostu zależy od jego poczucia humoru choć dla mnie to człowiek który lubi być w centrum taki trochę żałosny showman......