Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syssssia

zazdroszczę siostrze narzeczonego...

Polecane posty

Gość ale zwała
ta plenerowa oipsała swojego gościa a autorce gówno pomogła :D baby to są ale debilne ;D

Gość ja też jestem taki jak ten
Facet to najlepszy sposób na rwanie lasek :D one lubią się pochichotać a później chętniej zrobią Ci loda i wiek kobiety nie gra roli serio na wszystkie to działa :D

Gość ale zwała
a niby jak mam pomoc? szukac swojego chlopa i tyle. No ale ona pisze swoje a ty się zjawiasz i opisujesz tu historię swego życia :D:D:D:D

Gość ja też jestem taki jak ten
I nawet niektóre Ci zdradę wybaczą !

Gość ale zwała
ciagle myslisz.. Plenerówka nie myśl tyle :D

Gość ale zwała
no i co z tego, po to jest forum zeby kazdy mogl opisac swoja historie zycia nie? jak jest na temat........to tak :D

Gość ajamysleze
jaaaaasne - ja niecierpię takich bawidamków co myślą, że mogą mieć każdą... mam nadzieję, że siostra wyciągnęła z tego jakąś nauczkę ;)

a skad wiesz ze facet jej siostry to bawidamek? to ze on jest taki wyluzowany nie swiadczy o tym ze bawidamek. chociaz rzeczywiscie na takiego trzeba uwazac bo laski same do niego ciagna...

Gość to żadna filozofia .....
bo laski same do niego ciagna... I tu jest ten moment gdy on przemienia się w ruchacza bo zauważa że jak jest zabawny to laski są łatwe i mu się nadstawią :D tada

tzn ze jak facet widzi zainteresowanie to od razu zamienia sie w ruchacza? rownie dobrze kazda laska ruchalaby co popadnie bo wiadomo ze laska zawsze znajdzie chetnego.. i nagle nikt sie nie zamienia, bo albo jest albo nie jest ruchaczem tym bardziej jak mowimy o dojrzalym mezczynie a nie jakims dzieciaku co dopiero w zyice doroslych wkracza..

Gość elwaron
poczekamy ja ten wesoły facet ,znajdzie sobie inną i to szybko nastąpi te typy tak mają:-p

Gość jako facet powiem CI że
tzn ze jak facet widzi zainteresowanie to od razu zamienia sie w ruchacza? rownie dobrze kazda laska ruchalaby co popadnie bo wiadomo ze laska zawsze znajdzie chetnego.. i nagle nikt sie nie zamienia, bo albo jest albo nie jest ruchaczem tym bardziej jak mowimy o dojrzalym mezczynie a nie jakims dzieciaku co dopiero w zyice doroslych wkracza.. :D:D:D to mało wiesz o facetach

i troche wiem o facetach, swoje przeszlam, i wiem tylko tyle ze facet musi troche sie zestarzec i zmadrzec zeby sie nadawal do zwiazku.. najgorsci sa ci co siedza cicho..

Gość alaelaula
Dobrze, ze nie mam siostry ani pseudo-przyjaciolek, ktore zamiast cieszyc sie z mojego szczescia, lasilyby sie do mojego faceta. Nie iswtnieje milosc siostrzana i przyjazn prawdziwa miedzy kobietami, bo zawsze na drodze stanie walka o faceta :P

Gość Cóż za uroczy zabawowy
chłopczyk,te laski to lubią sobie pochichotać.

Gość Cóż za uroczy zabawowy
ach je jejejeje

Gość ajamysleze
ja też nie uważam, że każdy wesoły, zabawny i lubiany facet to od razu "ruchacz" i nie wiadomo czy opisany przez autorkę chłopak taki jest (w sumie wątpię bo z opisu wynika, że bardzo kocha swoją narzeczoną) ale nie wiem też czemu faceci myślą, ze kobiety na takich lecą... że lubią być kolejną, nic nie znaczącą dziurą w sekskarierze takiego gościa... Jeśli macie tylko takie koleżanki to współczuję towarzystwa, w moim towarzystwie nie występują tak puste okazy ;)

A ja też myślę, że nie każdy taki zwariowany i spontaniczny facet to ru.chacz... Sama mam znajomego, który jest mega spontaniczny i na pewno dziewczyna z nim by się nie nudziła, ale do tego jest bardzo wrażliwy i ma twarde zasady i na pewno nie skorzystał by z tego by pójść z każą zainteresowaną laską do łóżka. A miał zainteresowanie duże... Jest wierny, wrażliwy, kochający i do tego nie da się z nim nudzić.

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oczywiście. Przystojny wiadomo ruchacz, bogaty to samo :), lubiący tańczyć też wiadomo. Dalej troskliwy i opiekuńczy to przecież też tylko poza więc ruchacz. Wesoły i z poczuciem humoru też. Jedyni "wartościowi" to brzydcy nudziarze z nadwagą których nikt nie chce. Czyli jak kobiecie się trafi sensowny facet to już powinna płakać w poduszkę bo to na pewno ruchacz, zdradzacz i samo zuo :P.

Może Ty masz takie doświadczenia z takimi facetami, ale nie kazdy jest taki jakich opisujesz... I u mojego kumpla wrażliwość to nie żadna przykrywka tylko jego cecha. Ja wiem, że tacy istnieją i wierzę autorce, że narzeczony jej siostry taki jest. A skoro się oświadczył to raczej znaczy, że traktuje dziewczynę poważnie i planuje z nią przyszłość.

Gość Narzeczony kocha twoja siostre
Ale ty jej nie ;) Zycze jej, zeby sie dowiedziala jaka zazdrosnice ma pod jednym dachem. Pewnie jakby okazja sie nadarzyla to bys nadstawila dupy jej facetowi. (Rodzenstwo powinno o siebie dbac, ale coz..) Facetow jest od zajebania a siostre masz jedna, i tak tego nie doceniasz.