Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 12 lat...

Chodzę głodna w szkole, bo moja mama robi mi kanapki, których nie da się zjeść

Polecane posty

Gość kinia iniaa
ja sie z Ciebie nie smieje, bo wiem co to bieda i ciezko w zyciu mam 2 razy tyle lat co Ty i duzo przeszlam. Powiedz teraz tez jest ciezko? co mialas dzisiaj na obiad?

Gość Jakiś podszyw?
To zrozumiałe że jesteś głodna skoro nie zjadasz tego co dała ci mama! Drogie dziecko chleb nie może piec w gardle,ewentualnie może to być margarya? Poproś mamę żeby mniej smarowała i będzie git! Jeżeli jestescie biedni,popros mame zeby zglosiła to w szkole,sa posiłki,moze otrzymasz?

Gość Kasia 12 lat...
Na wsi nie ma Caritasu :( Internet mam w bibliotece za darmo

Gość ja jakoś prawie całą podstawów
zapomniałam dopisać że do każdej klasy uczęszczałam dwa razy, ale jestem z siebie dumna bo przedłużyłam sobie młodośc :)

Gość kinia iniaa
ja jak chodzilam do szkoly tez bylo biednie u mnie w domu nieraz dostawalam kanapke z maslem, z drzeemem nie docenialam tego czasami,ale teraz po kilku latach dziekuje za to co mam. Nie zwalaj winy na mame ze zle sie uczysz bo jestes glodna, jedz kanapki co Ci mama daje i nie bedziesz glodna. Co mialas dzisiaj na obiad?

Gość co za bzdury kurde
Ja dziewczynko calą szkołę podstawową i gimnazjum przetrzymałam na glodnego, bo przez fobię społeczną wstydzilam się jeść przy innych i mimo ze miałam kanapki wolałam je wyrzucić niż zjeść. Co nie zmienia faktu, że byłam najlepszą uczennicą w klasie i olimpijką w szkole!

Gość mxksndsak
Co wy tu dziewczynie pierdolicie że ma być wdzięczna? To co robi jej matka nie ma wartości odżywczych których potrzebuje dorastające dziecko! Nie chodzi o to żeby zapchać żołądek chlebem z margaryną, dziewczyna potrzebuje się odżywiać a nie zapychać. Powiedz mamie żeby poszła do pracy, albo ją zmuś. Zgłoś to w szkole, wychowawcy albo pedagogowi oni zgłoszą to może do opieki społecznej i sie zajmą twoją "mamusia"

Gość kinia iniaa
i teraz niby siedzisz w bibliotece w niedziele?? jak jest zamknieta

Gość Kasia 12 lat...
Ale ja lubiłam się uczyć, ale teraz nie mogę nic zapamiętać. Jak było dożywianie to miałam dobre oceny.

Gość Kasia 12 lat...
Jak to jest zamknięta skoro świetlica jest w bibliotece otwarta w niedzielę? Dlaczego tak piszesz?

Gość kinia iniaa
powinnaś być wdzięczna że dostałaś na obiad ziemniaki posolone, bo mogłaś dostać samą sól

Gość what what-wat
wymyśl inne prowo

Gość Kasia 12 lat...
Jak to? Czyli moja mama ma prawo dawać mi samą sól żebym umarła z głodu? A ja mam być wdzięczna za ziemniaki? Te kanapki czasami zjadam w szkole, ale się wstydzę, bo idę do łazienki popijać wodę z kranu, bo inaczej one nie przejdą przez gardło. Na szczęście jeszcze nikt mnie nie nakrył.

Gość Kasia 12 lat...
czasem popijam wodą z sedesu jak jest za dużo dziewczyn w lazience żeby nie widziały

Gość what what-wat
ten ostatni podszyw wyjątkowo oooooooooooobrzydliwy, bleeeeeeeee;/

Gość Kasia 12 lat...
co zrobić żeby otworzyć zamknięte na klucz drzwiczki do barku w którym mama trzyma słodycze i owoce?

Gość Kasia 12 lat...
Boże, idę, bo się popłakałam, że się tak ze mnie wyśmiewacie, bo jestem biedna. Aż pani Kasia się zapytała co mi się stało... :( Idę na dwór

Gość kinia iniaa
powiem Ci tak skoro jestes w bibliotece i jest Ci z tym tak zle to moze porozmawiaj z ta pania Kasia?

słabe prowo, 12 letnie dzieci nie układają takich zdań i nie mają tak rozwinięteg słownictwa, tym bardziej jak kiepsko się uczą:)

Gość Kasia 12 lat...
Chyba rzucę się pod pociąg. Przejdę przez szlaban na przejeździe, bo takie życie nie ma sensu :( Wiecznie wyśmiewana, gnębiona, zmęczona...

Gość what what-wat
to unicestwij tych, którzy się z ciebie wyśmiewają najpierw

Gość co dzisiaj na .::.
matko,co wyście zrobili,moje dziecko pisało już jak dorosły w tym wieku, kinia iniaa, co ty zrobiłaś, pozbawiłaś to dziecko resztek godności, DZIECKO, NIE RZUCAJ SIĘ, POROZMAWIAJ Z PANIĄ KASIĄ, BOŻE, COŚCIE NAROBILI!!!!!!!

Gość Kasia 12 lat...
wyśmiewają sie ze mnie w szkole

Gość what what-wat
sam jesteś durnotą, doprowadzenie kogoś do samobójstwa przez wyśmiewanie jest zabójstwem, ale jesteś za głupi, żeby to pojąć

Boże,gdzie ta dziewczyna, jak pójdzie pod pociąg,teraz to pewnie ten co jej dokuczał się za nią podaje,Boże,żeby jej się nic nie stało

Gość what what-wat
I nie ma problemu tylk odlatego, że nie ma co jeść, ale przez społeczeństwo (pewnie takie jak ty). Tu udajesz, że rozumiesz jej problem, a swoje dzieci pewnie uczysz naśmiewać się z biedy. :o

Gość Tomek )0 000
Powiem wam jedno, nie wolno tak poniżać człowieka i pisać, że powinien być wdzięczny za to, że matka jej samej soli nie daje na obiad. Przecież to głodzenie dziecka. Dziecko powinno żyć godnie a nie na skraju śmierdzi głodowej od niedostarczania organizmowi odpowiednich składników. Przecież ona jeszcze się rozwija. Poza tym to dziecko, jak wy mogliście jej tak pisać, a co poniektórzy ją wyśmiewać. Co z was za ludzie. Nie ludzie a zwyrodnialcy. I tak doprowadziliście biedną dziewczyneczkę na skraj załamania, przez was ona naprawdę może skoczyć pod ten pociąg, przecież jest głodna, nie myśli racjonalnie, chce po prostu poczuć ulgę. Nie jesteście ludźmi, że coś takiego zrobiliście.

Boże,co z tą dziewczyną i dlaczego moderatpr pokasował posty w tym temacie?

Gość eniu xD
Ludzie wyśmiewacie się z niej poniewarz nie ma co jeść?Gdybyście byli na jej miejscu co byście zrobili?!Ja jestem akurat w podobnej sytuacji!